2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ağlamıştım ya bence herşeyin iyi Gidiyorsa bekle Folikasit vrsa başla mutlaka

Arkadaşlar kahverengi lekelenmesi olan var mı?
Benim yaklasik 2 haftadir var gecen hafta pazartesi kirmizi lekelenmem oldu hemen acile gittim sonra kahveye dondu sonra kesildi... cumartesi de ayni durum oldu.. suanda yine kahve lekelenmem devam ediyor cok uzuluyorum..

Benim yaklasik 2 haftadir var gecen hafta pazartesi kirmizi lekelenmem oldu hemen acile gittim sonra kahveye dondu sonra kesildi... cumartesi de ayni durum oldu.. suanda yine kahve lekelenmem devam ediyor cok uzuluyorum..
Canım dr a sordun mu acilde ne dediler?

Canım kaç kafta kaç günlük bebeğin
8+1 bugün canım
Ne zaman başladı bulantilar ??
Cok gecmis olsun bogain tahriş olmustur
Bence hemen doktorunu ara ve gerekiyorsa seni bi hastaneye yatirsin canim. Susuz kalmis olabilir vucudun aman dikkat.
Kuzum doktora git bence artık boğazında yara olmuş olabilir geçmiş olsun yarın bir doktora görün istersen
Canım ya boğazın tahriş olmuştur benim her defasında oluyor yine de doktora sor sen
Canım Serum takarlar bekleme git doktora kontrol etsinler çok geçmiş olsun bizide habersiz bırakma
Kuzum artik doktora söyle bu durumu serum takilmasi lazim sana böyle geçmez günler hem sana gem bebege yazık
K KurkmantoluS canım benim nasıl oldun?
Kızlar dün gece acile gittim. Doktor da sizin dediğiniz gibi boğazın tahriş olmuştur dedi. Serum taktı. Şuan biraz rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…