2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm degerine gore doktora gidip keseyi gorebilirsin ozamn daha net sonuc elde edersin

Ilk gebeligimde hic boyle bisey yasamamistim.Kahverengi ama baya açık renk akinti neden olurki.Kontrolum yarın.

Canım karın çıkabiliyor benim de çıktı ama bu gazdan Ve hormonlardan kaynaklanıyormuş

Kızlar ben kan kusuyorum artık
Canım bende iki gün kan kustum boğaz tahrişinden oluyormuş . Ben bu aralar mide bulantımı kontrol altına aldım çok şükür sana tavsiyem miden hiç boş kalmasın . En halsiz olduğum zamanlar sabahları oluyordu Ya Allah diyerek midem bulana bulana kahvaltı hazırlıyorum yağda yumurta yapıyorum o çok iyi geliyor ve tok tutuyor Sabah kendini toparlarsan gün içinde mutlu oluyorsun

Kızlar gunyadin bugun saglık ocagına gittim tetanoz asısı olacakmış gerci doktoruma sorup yapacam ama aranızda yaptırmayi düsunen yada yaptiran varmi
Alıntı.
Tetanoz aşısı doğmamış bebeğinizi korumayı ve sizi de olabilecek ciddi hastalıklara karşı korumayı sağlar. Bu yüzden oldukça güvenilirdir. Tetanoz kişinin sinir sistemini etkliyen doğum sırasında bebeğinizede bulaşan ölümcül olabilen bir hastalıktır. Bunu aşılama yolu ile önleyebilirsiniz. Bu yüzden tetanoz aşısı yaptırmak önemlidir.

Bunu internetten kopyalamak istedim aşıların çok önemli olduğunu düşünüyorum bir başkasına vurulmadı ve birşey olmadı diye size de birşey olmayacak diyemeyiz. Tetanoz hakkında tek bilgiye google aracılığı ile sahip değilim. Tüp bebek tedavisi sırasında bir kedi tarafından ısırılıp tırmalandığım için tetanoz ve kuduz aşıları olmam gerekti. Kuduz için net cevaplar alamasamda tetanoz aşısı için görüştüğüm doktorlarım gayet anlaşılır bir dille aşının önemini ve bir zararının olmadığını açıkladı.
Ben biliyorum ki bu aşıları olmazsam ve ileride bebeğimle benim başıma birşey gelirse kendimi suçlarım aşısı vardı olmadım derim. Böyle birşey yasamak istemem aşılar bizi hastalıklardan korur. Ben yaptırmanızı öneriyorum.

Ben de yapılması gerekiyor ki hem bizler için hem de çocuklarımız için aşı takvimi olduğuna inanıyorum.onun için sorgulamiyorum

Ben de yapılması gerekiyor ki hem bizler için hem de çocuklarımız için aşı takvimi olduğuna inanıyorum.onun için sorgulamiyorum
Kesinlikle öyle ben tedavide bazı ilaçlar kullandigim için araştırıp sormuştum zararlı bir etkileşimi olur mu diye Yoksa aşı konusu benim için de tartışılacak bir konu değil hangisinin zamanı gelirse yapılacak inşallah

Tsk ederm cnm bilgilendirme icin doktoruma sormadan zaten karar vermeyecegim doktor egerki gerekli gorurse bende tabiki vurulurum. Bikac yerde olumsuz yorum duydugumdan sadece temkinliyim ilk gebelik olunca insan biraz telasli oluomus

Tsk ederm cnm bilgilendirme icin doktoruma sormadan zaten karar vermeyecegim doktor egerki gerekli gorurse bende tabiki vurulurum. Bikac yerde olumsuz yorum duydugumdan sadece temkinliyim ilk gebelik olunca insan biraz telasli oluomus
Tabiki insan telaş yapar panik yapar bunlar normal fakat bu konu benim telaş ve panik alanıma girmiyor he sadece şu konuda paniklerim "acaba kolum kaç gün acır"

Kuzum dediğin gibi güzelce yiyince herşey güzel gidiyor. Ama yiyemiyorum. Geri çıkıyor. Ne yapcam nasıl yapcam bilmiyorum. Hata yapıyorum ama çıkaracam diye de yemiyorum evet midem boş duruyor

Kuzum dediğin gibi güzelce yiyince herşey güzel gidiyor. Ama yiyemiyorum. Geri çıkıyor. Ne yapcam nasıl yapcam bilmiyorum. Hata yapıyorum ama çıkaracam diye de yemiyorum evet midem boş duruyor
Kiyamam sana ya bende bikaç gün cektim o pis bulantı cok kötüydü allahtan sonra kesildi benim. Seninde kesilecek şaşıracaksın bak gör son 4 haftan maksimum dördüncü ayda gececek. Ara ara serum taktır böyle kuzum haftada 1 falan taktır susuz kalma

Serum hiç etki etmedi ki kuzum. Aksine ishal yaptı. Bilmiyorum bakalım ne zaman gececek 4 gözle bekliyorum

Tabiki insan telaş yapar panik yapar bunlar normal fakat bu konu benim telaş ve panik alanıma girmiyor he sadece şu konuda paniklerim "acaba kolum kaç gün acır"
Onuda dusundum sorusturdum isin sakası bir yana cevremde bikac kisi yaptirma falan dedi ondan korktum biraz buraya bir sorayim dedim yaptiran varmi yqn etkisi olmusmu diye ?ama tabiki yine soyluyrm doktorum ne derse o illaki yaptrmam diye bir dusuncem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…