- 8 Aralık 2019
- 204
- 291
- 103
- 34
cnm degerine gore doktora gidip keseyi gorebilirsin ozamn daha net sonuc elde edersinKızlar merhabalar,
Henüz doktora gitmedim. Adetimin gecikmesinin 10.günü bugün.
Beta HCG değeri dün 6.800 çıktı. Beta değerinin yüksek olması bebeğin sağlıklı ilerlediğini gösterir mi ?
Konu ile ilgili geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Aminamin hepimizinkini inş
Canım karın çıkabiliyor benim de çıktı ama bu gazdan Ve hormonlardan kaynaklanıyormuşkizlar bugun bir arkadaşımla buluştum bana dediki. sen gebemisin?
dedim nasıl yani nerden anladınnnn dedi karnın cikmis ve elin karnına gidio istemsizce.
bende dedim evet( 3 ay sonra söylemek istiodum ama kiz anlayınca yok diyemedm haha)
yani tam 2 aylık niye karnım cikti benim , sizin durumlar nasıl?
Canım bende iki gün kan kustum boğaz tahrişinden oluyormuş . Ben bu aralar mide bulantımı kontrol altına aldım çok şükür sana tavsiyem miden hiç boş kalmasın . En halsiz olduğum zamanlar sabahları oluyordu Ya Allah diyerek midem bulana bulana kahvaltı hazırlıyorum yağda yumurta yapıyorum o çok iyi geliyor ve tok tutuyor Sabah kendini toparlarsan gün içinde mutlu oluyorsunKızlar ben kan kusuyorum artık
Tamam canım. Peki kesenin görünmesi için beta HCG değeri için herhangi bir değer aralığı var mı yoksa ona bağlı değil mi ?cnm degerine gore doktora gidip keseyi gorebilirsin ozamn daha net sonuc elde edersin
Bildigim kadarıyla 1000-3000 arası en erken ultrasyonda gorulebiliyor sizin degeriniz yuksek. Buyuk ihtimal kese gorulur.Tamam canım. Peki kesenin görünmesi için beta HCG değeri için herhangi bir değer aralığı var mı yoksa ona bağlı değil mi ?
Alıntı.Kızlar gunyadinbugun saglık ocagına gittim tetanoz asısı olacakmış gerci doktoruma sorup yapacam ama aranızda yaptırmayi düsunen yada yaptiran varmi
Çok teşekkür ederim. Yarın gideceğim bakalım inşallah her şey yolundadır.Bildigim kadarıyla 1000-3000 arası en erken ultrasyonda gorulebiliyor sizin degeriniz yuksek. Buyuk ihtimal kese gorulur.
Alıntı.
Tetanoz aşısı doğmamış bebeğinizi korumayı ve sizi de olabilecek ciddi hastalıklara karşı korumayı sağlar. Bu yüzden oldukça güvenilirdir. Tetanoz kişinin sinir sistemini etkliyen doğum sırasında bebeğinizede bulaşan ölümcül olabilen bir hastalıktır. Bunu aşılama yolu ile önleyebilirsiniz. Bu yüzden tetanoz aşısı yaptırmak önemlidir.
Bunu internetten kopyalamak istedim aşıların çok önemli olduğunu düşünüyorum bir başkasına vurulmadı ve birşey olmadı diye size de birşey olmayacak diyemeyiz. Tetanoz hakkında tek bilgiye google aracılığı ile sahip değilim. Tüp bebek tedavisi sırasında bir kedi tarafından ısırılıp tırmalandığım için tetanoz ve kuduz aşıları olmam gerekti. Kuduz için net cevaplar alamasamda tetanoz aşısı için görüştüğüm doktorlarım gayet anlaşılır bir dille aşının önemini ve bir zararının olmadığını açıkladı.
Ben biliyorum ki bu aşıları olmazsam ve ileride bebeğimle benim başıma birşey gelirse kendimi suçlarım aşısı vardı olmadım derim. Böyle birşey yasamak istemem aşılar bizi hastalıklardan korur. Ben yaptırmanızı öneriyorum.
Kesinlikle öyle ben tedavide bazı ilaçlar kullandigim için araştırıp sormuştum zararlı bir etkileşimi olur mu diyeBen de yapılması gerekiyor ki hem bizler için hem de çocuklarımız için aşı takvimi olduğuna inanıyorum.onun için sorgulamiyorum
Inlsh cnm yuregini ferah tut saglıkla alirsin inlsh bebisini kucagınaÇok teşekkür ederim. Yarın gideceğim bakalım inşallah her şey yolundadır.
Tsk ederm cnm bilgilendirme icin doktoruma sormadan zaten karar vermeyecegim doktor egerki gerekli gorurse bende tabiki vurulurum. Bikac yerde olumsuz yorum duydugumdan sadece temkinliyim ilk gebelik olunca insan biraz telasli oluomusAlıntı.
Tetanoz aşısı doğmamış bebeğinizi korumayı ve sizi de olabilecek ciddi hastalıklara karşı korumayı sağlar. Bu yüzden oldukça güvenilirdir. Tetanoz kişinin sinir sistemini etkliyen doğum sırasında bebeğinizede bulaşan ölümcül olabilen bir hastalıktır. Bunu aşılama yolu ile önleyebilirsiniz. Bu yüzden tetanoz aşısı yaptırmak önemlidir.
Bunu internetten kopyalamak istedim aşıların çok önemli olduğunu düşünüyorum bir başkasına vurulmadı ve birşey olmadı diye size de birşey olmayacak diyemeyiz. Tetanoz hakkında tek bilgiye google aracılığı ile sahip değilim. Tüp bebek tedavisi sırasında bir kedi tarafından ısırılıp tırmalandığım için tetanoz ve kuduz aşıları olmam gerekti. Kuduz için net cevaplar alamasamda tetanoz aşısı için görüştüğüm doktorlarım gayet anlaşılır bir dille aşının önemini ve bir zararının olmadığını açıkladı.
Ben biliyorum ki bu aşıları olmazsam ve ileride bebeğimle benim başıma birşey gelirse kendimi suçlarım aşısı vardı olmadım derim. Böyle birşey yasamak istemem aşılar bizi hastalıklardan korur. Ben yaptırmanızı öneriyorum.
Tabiki insan telaş yapar panik yapar bunlar normal fakat bu konu benim telaş ve panik alanıma girmiyor he sadece şu konuda paniklerim "acaba kolum kaç gün acırTsk ederm cnm bilgilendirme icin doktoruma sormadan zaten karar vermeyecegim doktor egerki gerekli gorurse bende tabiki vurulurum. Bikac yerde olumsuz yorum duydugumdan sadece temkinliyim ilk gebelik olunca insan biraz telasli oluomus
Kuzum dediğin gibi güzelce yiyince herşey güzel gidiyor. Ama yiyemiyorum. Geri çıkıyor. Ne yapcam nasıl yapcam bilmiyorum. Hata yapıyorum ama çıkaracam diye de yemiyorum evet midem boş duruyorCanım bende iki gün kan kustum boğaz tahrişinden oluyormuş . Ben bu aralar mide bulantımı kontrol altına aldım çok şükür sana tavsiyem miden hiç boş kalmasın . En halsiz olduğum zamanlar sabahları oluyordu Ya Allah diyerek midem bulana bulana kahvaltı hazırlıyorum yağda yumurta yapıyorum o çok iyi geliyor ve tok tutuyor Sabah kendini toparlarsan gün içinde mutlu oluyorsun
Kiyamam sana ya bende bikaç gün cektim o pis bulantı cok kötüydü allahtan sonra kesildi benim. Seninde kesilecek şaşıracaksın bak gör son 4 haftan maksimum dördüncü ayda gececek. Ara ara serum taktır böyle kuzum haftada 1 falan taktır susuz kalmaKuzum dediğin gibi güzelce yiyince herşey güzel gidiyor. Ama yiyemiyorum. Geri çıkıyor. Ne yapcam nasıl yapcam bilmiyorum. Hata yapıyorum ama çıkaracam diye de yemiyorum evet midem boş duruyor
Serum hiç etki etmedi ki kuzum. Aksine ishal yaptı. Bilmiyorum bakalım ne zaman gececek 4 gözle bekliyorumKiyamam sana ya bende bikaç gün cektim o pis bulantı cok kötüydü allahtan sonra kesildi benim. Seninde kesilecek şaşıracaksın bak gör son 4 haftan maksimum dördüncü ayda gececek. Ara ara serum taktır böyle kuzum haftada 1 falan taktır susuz kalma
Örneğin ben.Kızlar bişey dicem ama benim yok diye evhamlanmayın.
doktor bugün bulantının çok olması gebeliğin sağlıklı ilerliyor olması anlamına geliyor dedi.
ama bence öyle değil. Hiç kusmadan nur topu doğuran çok
Onuda dusundum sorusturdumTabiki insan telaş yapar panik yapar bunlar normal fakat bu konu benim telaş ve panik alanıma girmiyor he sadece şu konuda paniklerim "acaba kolum kaç gün acır"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?