2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın cnm

@Atart Masalim01 nasıl gidiyor kızlar bebişler nasıl bu arada bir şeyi merak ettim ben kıyafetleri hiç prematüre takım almadım almalı mıyım yani ben 0.3 ay almıştım hep
Cok sukur iyiler kuzu. Yani 0 3 ay tabi buyuk ama idare edilir ha dersenki tam kalip kiyafetleri olsun alinabilir dogum tarihine gore alirsin simdiden alma ama ben bi kac tane almayi dusunuyorum cok degil de

Ben de weewell'in şu modelinden sipariş verdim bakalım. Aylardır burun bandıyla uyuyordum, inşallah işe yarar.

Eklentiler

• Screenshot_20210218-000454_GittiGidiyor.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 26
Ya şu nefes alamama durumu bende de çok oluyor kızlar geceleri kaç sefer uyanıyorum. Hatta eşimi de rahatsız ediyorum sesli nefes alışımdan o bile kaç sefer uyanıyormuş horlamak da denebilir tabii eğer buhar makinesi işe yarıyorsa ben de edinmeliyim hemen

Valla gelir gelmez deniycem hemen, ağzım burnum kupkuru gece 10 kere uyanıp su içiyorum. İnşallah çare olur, çok ümit bağladım şuan

Bebiş poposunu dayayıp rahatsız ediyodu biraz pış pış yapıp doğunca sorucam o popo ya dedim idrar torbama resmen şiş sokuldu zıpladım rahatsız ettik heralde sıpayı
Doğunca kim kime soracak göstermek istemişse demek Benimki ayakları çok fena sallıyor idrar torbama doğru. Çok canım yanıyor

Valla gelir gelmez deniycem hemen, ağzım burnum kupkuru gece 10 kere uyanıp su içiyorum. İnşallah çare olur, çok ümit bağladım şuan
Ay inşallah işe yarar zor gerçekten nefes almaya çalışmak
Bebiş poposunu dayayıp rahatsız ediyodu biraz pış pış yapıp doğunca sorucam o popo ya dedim idrar torbama resmen şiş sokuldu zıpladım rahatsız ettik heralde sıpayı
Yaa evet benimki kafasını dayıyor o da can yakıyor popo aşağıda kaldı

Benimki de yoyko canım ama ben içine yatağı hemen almayacağım şununla idare edeyim önce diyorum zaten küçücük doğacak idare eder bi süreyatağının içine bunu koyacağım
Yoyko park beşik anne yanı olandan mı aldınız acaba?Bende onu araştırıyorumda ,kurdunuz mu kalitesi nasıl çok merak ediyorum

Ay inşallah işe yarar zor gerçekten nefes almaya çalışmak

Yaa evet benimki kafasını dayıyor o da can yakıyor popo aşağıda kaldı
Hep sağ tarafıma toplanıyor semsert oluyo karnım zaten sıkışık iyice sıkıştırıyor kendini

Doğunca kim kime soracak göstermek istemişse demek Benimki ayakları çok fena sallıyor idrar torbama doğru. Çok canım yanıyor
Benimde doguma yerleşmediği icin hala.ust tarafta göbeğimin üzerinde taşıyorum resmen bugun ayagi.mi desem.topugumu desem bilemedim.kucucuk.birsey nasil.kipirdiyorGun içinde sürekli.aktifimde inmeye niyetli.degil.

Karnin büyük.nedir ya onun isi anne bebek sağlığı mi yoksa ebatı mi?

Benim doktorum da 38 hafta tamamlansın dedi. 2 ci benimde. 38 + olunca alıyorlarmış muhtemelen o yüzden öyle demiştir.
Genel tavrı ilginç olmuş bugüne has bişiydir belki
Iki dogum ile .arasindaki süreyi ve bebegin durumunu dusunerek.mi 38 de almakta ısrarlılar anlamadım.
Benim de.2..dogumum 5.5 yıl arası plesantaya suyuna bebeğin durumuna bakıyor tutabildiği kadar tutacağını söylüyor doktorum 40 haftada bile.alabilir8.martta 40.bitiyor artik son adet tarihine görr bakarsam

Insallah 1 hafta dha bekler valla heran doguma alalim dicek diye yuregim hopladi yaaa cok stres oldum bgn basma agrilar girdi resmen
Hayirli zamanda gelsin canim. Hc belli olmuyor anne de bebekte sağlıklı olsun yeterki. Birden korktun tabii kontrolle gidip cok.sayida bay baglaninca

Bende öyleyim aldığım nefes yetmiyor kisa kisa hizli nefesler alıyorum, yürürken konuşursam nefes nefes e konuşuyorum.
Son haftalarda bende öyleyim nefesimi ağzımla.mi alıyorum başka yerlerimle mi.bilemiyorum Allah in kudreti gebeligin basindan yasasak nr kadar zor.olacakti aldigimiz nefes bile ne kadar değerli cok.sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…