2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen fark etmiyor canım ama kırılıyor insan işte nstye girdim ordaki hemşire de aksiydi yanımdaki kadını 2 kere kilosuyla rencide etti ne garip insanlar var
Bana da sağlık ocağındaki ebe sürekli karnın büyük karnın büyük diyip duruyodu haftanı daha büyük sandım diyodu birini eşim bile dışarıdan duymuş kadına söyledim zaten kiloluydum göbekliydim ben diye bidaha gidince yine söylüyodu

Günde 30 gram almadı normal diye biliyorum gayet uyumlu gitmiş

Bende polikistik overlıyım hatta benim 10 gün geriden görünüyordu ilk başlarda ama şuan 2 gün ilerdeyim ben o yüzden son adet tarihini baz alıyorum

Hic iyi anılar bırakmadı bizde ablamın doğumunda canım burdan yazsam arkadaşlar etkilenir
Yok canım anlatma zaten öğrenmek istediğim sebeo bu tarz bişeydi zaten yaşanmış bişey mi var diye düşündüm. Çok ilgili gibiler ama bazen saçma yasakları var yatış yapıldığında telefonu falan alıyolarmış heralde biri videoya almasın diye

Aa bende esim kalicak ama dha konusmadik son dakika bisey cikmaz insallah
Devlette olacaksa doğum öncesinde bi teyid etmemi öneririm. Burda kadın doğum hastanelerinde de erkek refakatçiye izin vermiyorlar.
Şehir hastanelerinde genel olarak yasak sanırım burası tek kişilik odalar ama yasak
Ankara şehir hastanesinde tek kişilik odamış. Arkadaşım çokda memnun kaldı. Özel hastane konforu varmış öyle dedi

Ay sizene be

C Canım bende ankara sehir hastanesinde yapcam doğum arkadaşın ne zaman yaptı refakatçi kabul ediyolar mı suan

Hic iyi anılar bırakmadı bizde ablamın doğumunda canım burdan yazsam arkadaşlar etkilenir
Bir nedeni var mı peki

Evet almıyolar hic birşey alamıyosun yanına 1 gece zor kaldım ailenle iletişim kesiliyor onlarda meraktan deli oluyor haber bilgilendirme yok 3 gun haber alamadık biz ablamın dogumunda en son hasta hakları vs zorla görebildik

Bu daha iyi yanları devamını dogum hikayesini sen düşün

C
Canım bende ankara sehir hastanesinde yapcam doğum arkadaşın ne zaman yaptı refakatçi kabul ediyolar mı suan
Kasım da yaptı. 3 aylık bebeği
O zaman annesini almışlardı refakatçi olarak. Ama eşi sadece ziyaret saatinde girebildi. Sezaryen doğum yaptı 2 gün kaldı. Odalar tek kişilikmiş memnun kalmıştı. Personele iyiymiş

Bzde yarin ogrenicez bakalim izin varmi yok mu ins vardir

Ben sırf bu sebepten dolayı kabul etmedim yatmayı çok saçma geldi bana

Evet bizde sorduk ama kesin mı bilemedik odalar normalde 2 kisilikmis ama koronadan dolayi tek kişi kaliyomus hastanedeki doktorlar felan çok iyi normalde devlet hastanelerindeki doktorlar biraz suratsız çekilmez oluyo

Balıkesir şehir hastanesinde. Sancı odaları tek kişilik. Doğum yapıp bebek kontrolünden sonra servise çıkılıyor. Servisler 2 kişilik. Erkek refakatçi kabul edilmiyor. Gebe okulunda bu şekilde bilgilendirme yapıldı. Diğer illerde de böyledir sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…