Aynen fark etmiyor canım ama kırılıyor insan işte nstye girdim ordaki hemşire de aksiydi yanımdaki kadını 2 kere kilosuyla rencide etti ne garip insanlar var
Bana da sağlık ocağındaki ebe sürekli karnın büyük karnın büyük diyip duruyodu haftanı daha büyük sandım diyodu birini eşim bile dışarıdan duymuş kadına söyledim zaten kiloluydum göbekliydim ben diye bidaha gidince yine söylüyodu
4 gün önde görünüyor geçen idrar testimde ketona rastlanmıştı hemde +4 çok korkmuştum bugün negatif çıkmış kilo alımı da iyi 4 günde 125 gr almış bi an şeker hastası sandım kendimi bu çocuk acaba kilolu mu haftasına göre diye düşünüyordum rahatladım
Bende çıktım kızlar çatı muahanesi oldum şunu söylemek istiyorum hiç ama hiç acımadı asla kasmayın kendinizi anlamıyorsunuz 2950gram 48 cm olmuş pazartesi gene gidicem nst sancı çıktı açılma yok ssvd engel birşey yok ama çok bekletmeyecekmiş bakalım pazartesiye kadar da gelebilir belki polikistik over olduğum için regl tarihim belli değil ama büyük ihtimal 36. Haftayım kiloyu hiç takmıyorum benim oğlumda kızçeler gibi savaşçı olacak eminim vakti gelen doğuyor en hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz
Yok canım anlatma zaten öğrenmek istediğim sebeo bu tarz bişeydi zaten yaşanmış bişey mi var diye düşündüm. Çok ilgili gibiler ama bazen saçma yasakları var yatış yapıldığında telefonu falan alıyolarmış heralde biri videoya almasın diye
Bana da sağlık ocağındaki ebe sürekli karnın büyük karnın büyük diyip duruyodu haftanı daha büyük sandım diyodu birini eşim bile dışarıdan duymuş kadına söyledim zaten kiloluydum göbekliydim ben diye bidaha gidince yine söylüyodu
Yok canım anlatma zaten öğrenmek istediğim sebeo bu tarz bişeydi zaten yaşanmış bişey mi var diye düşündüm. Çok ilgili gibiler ama bazen saçma yasakları var yatış yapıldığında telefonu falan alıyolarmış heralde biri videoya almasın diye
Evet almıyolar hic birşey alamıyosun yanına 1 gece zor kaldım ailenle iletişim kesiliyor onlarda meraktan deli oluyor haber bilgilendirme yok 3 gun haber alamadık biz ablamın dogumunda en son hasta hakları vs zorla görebildik
Hic iyi anılar bırakmadı bizde ablamın doğumunda canım burdan yazsam arkadaşlar etkilenir
Evet almıyolar hic birşey alamıyosun yanına 1 gece zor kaldım ailenle iletişim kesiliyor onlarda meraktan deli oluyor haber bilgilendirme yok 3 gun haber alamadık biz ablamın dogumunda en son hasta hakları vs zorla görebildik
Kasım da yaptı. 3 aylık bebeği
O zaman annesini almışlardı refakatçi olarak. Ama eşi sadece ziyaret saatinde girebildi. Sezaryen doğum yaptı 2 gün kaldı. Odalar tek kişilikmiş memnun kalmıştı. Personele iyiymiş
Hic iyi anılar bırakmadı bizde ablamın doğumunda canım burdan yazsam arkadaşlar etkilenir
Kasım da yaptı. 3 aylık bebeği
O zaman annesini almışlardı refakatçi olarak. Ama eşi sadece ziyaret saatinde girebildi. Sezaryen doğum yaptı 2 gün kaldı. Odalar tek kişilikmiş memnun kalmıştı. Personele iyiymiş
Evet bizde sorduk ama kesin mı bilemedik odalar normalde 2 kisilikmis ama koronadan dolayi tek kişi kaliyomus hastanedeki doktorlar felan çok iyi normalde devlet hastanelerindeki doktorlar biraz suratsız çekilmez oluyo
Balıkesir şehir hastanesinde. Sancı odaları tek kişilik. Doğum yapıp bebek kontrolünden sonra servise çıkılıyor. Servisler 2 kişilik. Erkek refakatçi kabul edilmiyor. Gebe okulunda bu şekilde bilgilendirme yapıldı. Diğer illerde de böyledir sanırım.