- 29 Haziran 2020
- 336
- 628
- 23
- 42
Hala orda kontrollere gidiyor. Çok ilginç bütün bölümlerdeki doktorlar iyiymişEvet bizde sorduk ama kesin mı bilemedik odalar normalde 2 kisilikmis ama koronadan dolayi tek kişi kaliyomus hastanedeki doktorlar felan çok iyi normalde devlet hastanelerindeki doktorlar biraz suratsız çekilmez oluyo
Ben de o markaya bakıyordum şimdi. Birkaç tane markayı sepete ekledim, tek tek araştırıcam teşekkür ederimLoobex marka kullanıyoruz, tavsiye ederim , indirimleri takip ederseniz daha uyguna alabilirsiniz.
Inşallah canım sağlıkla alalım.kucagimiza allah iyi insanlarla karsilastirsinHala orda kontrollere gidiyor. Çok ilginç bütün bölümlerdeki doktorlar iyiymişçok güzel ilgileniyor dedi. Bebeği sarılık oldu hastanede de yattılar 2 kez hiç kötü bir yorumunu duymadım. İnşallah sende ve bizde hepimiz iyi insanlara denk geliriz
Ya anlamıyorum ben de böyle insanları onları ne ilgilendirirse.Bana da sağlık ocağındaki ebe sürekli karnın büyük karnın büyük diyip duruyodu haftanı daha büyük sandım diyodu birini eşim bile dışarıdan duymuş kadına söyledim zaten kiloluydum göbekliydim ben diye bidaha gidince yine söylüyodu
Telefonu nasıl alıyorlar ya ilk kez duyuyorum canımYok canım anlatma zaten öğrenmek istediğim sebeo bu tarz bişeydi zaten yaşanmış bişey mi var diye düşündüm. Çok ilgili gibiler ama bazen saçma yasakları var yatış yapıldığında telefonu falan alıyolarmış heralde biri videoya almasın diye
Benim bi arkadaşım da öyle çok memnun kaldığını anlatıp duruyor canımDevlette olacaksa doğum öncesinde bi teyid etmemi öneririm. Burda kadın doğum hastanelerinde de erkek refakatçiye izin vermiyorlar.
Ankara şehir hastanesinde tek kişilik odamış. Arkadaşım çokda memnun kaldı. Özel hastane konforu varmış öyle dedi
Evet canım nst çekilirken birine yatış verildi telefonu vardı git eşine bırak gel dedi kadında nasıl bırakayım haber nasıl vercem dedi olmaz bizde baş yasak zaten telefon dediYa anlamıyorum ben de böyle insanları onları ne ilgilendirirse.Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Telefonu nasıl alıyorlar ya ilk kez duyuyorum canımdevlet hastanesindemi yapıyorlarmış?
Benim bi arkadaşım da öyle çok memnun kaldığını anlatıp duruyor canımözel hastaneden daha iyi diyor.
Ben ilk hamileliğimde zekai Tahir kadın doğum hastanesi var orada 3 gün yatmıştım acil olarak götürmüşlerdi malesefYa anlamıyorum ben de böyle insanları onları ne ilgilendirirse.Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Telefonu nasıl alıyorlar ya ilk kez duyuyorum canımdevlet hastanesindemi yapıyorlarmış?
Benim bi arkadaşım da öyle çok memnun kaldığını anlatıp duruyor canımözel hastaneden daha iyi diyor.
Hay Allahım yaa hiç duymamıştım gerçekten telefon bıraktırılmasınıBen ilk hamileliğimde zekai Tahir kadın doğum hastanesi var orada 3 gün yatmıştım acil olarak götürmüşlerdi malesefherşeyimi bıraktırmışlardı telefonu bırak para bile yoktu yanımda başka bi hastanın yakını su almıştı neden böyle bişiy yapıyorlardı bilmiyorum. Şu anda hala telefon yasak mı bilmiyorum tabi bu olay 8 yıl önce oldu...
Ben doğum paketi aldımbi aklım para boşa gidiyor gibi düşünüyor
Ama gittiğim hastane evime yakın. Şehir hastanesinde fiziksel olarak uzak bana kendi arabam da yok nasıl gidicem kidiyip tercihimi destekliyorum
Ya anlamıyorum ben de böyle insanları onları ne ilgilendirirse.Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Araba cidden çok önemli şehir hastanesi için yollar karlı araba kayıyor diye bizde metro+otobüs yaptık pertim çıktı ya 2 metro 2 otobüs bir de 15 dk yürüdük eve bi an bayılacam sandımBen ilk hamileliğimde zekai Tahir kadın doğum hastanesi var orada 3 gün yatmıştım acil olarak götürmüşlerdi malesefherşeyimi bıraktırmışlardı telefonu bırak para bile yoktu yanımda başka bi hastanın yakını su almıştı neden böyle bişiy yapıyorlardı bilmiyorum. Şu anda hala telefon yasak mı bilmiyorum tabi bu olay 8 yıl önce oldu...
Ben doğum paketi aldımbi aklım para boşa gidiyor gibi düşünüyor
Ama gittiğim hastane evime yakın. Şehir hastanesinde fiziksel olarak uzak bana kendi arabam da yok nasıl gidicem kidiyip tercihimi destekliyorum
8 yaşında bi çocuğum daha var. Onu da kontrole giderken birine bırakmam lazımAraba cidden çok önemli şehir hastanesi için yollar karlı araba kayıyor diye bizde metro+otobüs yaptık pertim çıktı ya 2 metro 2 otobüs bir de 15 dk yürüdük eve bi an bayılacam sandım
Amin...Hay Allahım yaa hiç duymamıştım gerçekten telefon bıraktırılmasınıinsanı zor durumda bırakıyorlar habersiz de kalır yakınlar gerçekten insan bazı durumlarda Rabbim düşürmesin ellerine diyor. Hayırlı güler yüzlü insaflı insanlarla karşılaştırsın Rabbim
Tanımıyorum inşallah yakındır açılır8 yaşında bi çocuğum daha var. Onu da kontrole giderken birine bırakmam lazım. Bana uymadı yani. İnşallah etlik hastanesi açılırsa orayı kullanırım
Hayır fazla almamışsın bana göre canımAminn canım 11 kilo aldım bide şuan bile o zaman daha da azdı ama göbeğim çıktı sadece yüzümden falan hiç almadım
Ben sabah aç gittiğimde açlık alıyorlar parmaktan kahvaltı yapıp 1 saat sonra tekrar parmaktan tokluk alıyorlar. Arada hiç vermedim doktor en son yemek yediğin saati sordu ve ona göre aldırdı ise bu yaklaşık 2 saatlik tokluk oluyor ve normal değer çıkmış gibi görünüyorBirşey soracağım doktor açlık kan şekerimi ölçtürmüş fakat benim bildiğim açlık kan şekerinde 10ile 12 saat aç kalındıktan sonra verilen ilk kanla ölçülür ama ben 2 buçuk saatlik açlıkla vermiş oldum aralık 74-109 benim 119 çıkmış anlamadım şimdi ben bu işi
Doktor akş testi yaptıracağını söylemedi gün vermek için kan aldır dedi şimdi baktım açlık kan şekeri testini gördüm ama ben o testi verirken 2-3 saat önce kahvaltı yapmıştım bu değer çıkmış kafama takıldı.Ben sabah aç gittiğimde açlık alıyorlar parmaktan kahvaltı yapıp 1 saat sonra tekrar parmaktan tokluk alıyorlar. Arada hiç vermedim doktor en son yemek yediğin saati sordu ve ona göre aldırdı ise bu yaklaşık 2 saatlik tokluk oluyor ve normal değer çıkmış gibi görünüyor
Hoşgeldiniz Ankara ya
Evett Bi kere söyledi anladıkHayır fazla almamışsın bana göre canımama almış olsan bile yorum yapma hakkını kim ona verirki ona neymiş yorum yapmak ısrarla
Olsun yinede hoşgeldinDoktor akş testi yaptıracağını söylemedi gün vermek için kan aldır dedi şimdi baktım açlık kan şekeri testini gördüm ama ben o testi verirken 2-3 saat önce kahvaltı yapmıştım bu değer çıkmış kafama takıldı.
Bu arada ankaraya değil bursaya taşındık canım yinede sağol hoşbuldum
Bi garip insanlar haa. Kime kimin kaç kg aldığından sanki beraber vericezEvett Bi kere söyledi anladıkbide ben hiç yapmam insanlara ama bana hep yaparlar nedense
Açlık kan şekeri yazıyor amaOlsun yinede hoşgeldin
O tokluk kanı bence
Bi garip insanlar haa. Kime kimin kaç kg aldığından sanki beraber vericezsonra kalan bizde kalacak sonuçta kimse kasıtlı olarak çok kilo almak istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?