2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bizde sorduk ama kesin mı bilemedik odalar normalde 2 kisilikmis ama koronadan dolayi tek kişi kaliyomus hastanedeki doktorlar felan çok iyi normalde devlet hastanelerindeki doktorlar biraz suratsız çekilmez oluyo
Hala orda kontrollere gidiyor. Çok ilginç bütün bölümlerdeki doktorlar iyiymiş çok güzel ilgileniyor dedi. Bebeği sarılık oldu hastanede de yattılar 2 kez hiç kötü bir yorumunu duymadım. İnşallah sende ve bizde hepimiz iyi insanlara denk geliriz

Inşallah canım sağlıkla alalım.kucagimiza allah iyi insanlarla karsilastirsin

Ya anlamıyorum ben de böyle insanları onları ne ilgilendirirse. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Telefonu nasıl alıyorlar ya ilk kez duyuyorum canım devlet hastanesindemi yapıyorlarmış?
Benim bi arkadaşım da öyle çok memnun kaldığını anlatıp duruyor canım özel hastaneden daha iyi diyor.

Evet canım nst çekilirken birine yatış verildi telefonu vardı git eşine bırak gel dedi kadında nasıl bırakayım haber nasıl vercem dedi olmaz bizde baş yasak zaten telefon dedi

Ben ilk hamileliğimde zekai Tahir kadın doğum hastanesi var orada 3 gün yatmıştım acil olarak götürmüşlerdi malesef herşeyimi bıraktırmışlardı telefonu bırak para bile yoktu yanımda başka bi hastanın yakını su almıştı neden böyle bişiy yapıyorlardı bilmiyorum. Şu anda hala telefon yasak mı bilmiyorum tabi bu olay 8 yıl önce oldu...

Ben doğum paketi aldım bi aklım para boşa gidiyor gibi düşünüyor
Ama gittiğim hastane evime yakın. Şehir hastanesinde fiziksel olarak uzak bana kendi arabam da yok nasıl gidicem ki diyip tercihimi destekliyorum

Hay Allahım yaa hiç duymamıştım gerçekten telefon bıraktırılmasını insanı zor durumda bırakıyorlar habersiz de kalır yakınlar gerçekten insan bazı durumlarda Rabbim düşürmesin ellerine diyor. Hayırlı güler yüzlü insaflı insanlarla karşılaştırsın Rabbim

Aminn canım 11 kilo aldım bide şuan bile o zaman daha da azdı ama göbeğim çıktı sadece yüzümden falan hiç almadım

Araba cidden çok önemli şehir hastanesi için yollar karlı araba kayıyor diye bizde metro+otobüs yaptık pertim çıktı ya 2 metro 2 otobüs bir de 15 dk yürüdük eve bi an bayılacam sandım

Araba cidden çok önemli şehir hastanesi için yollar karlı araba kayıyor diye bizde metro+otobüs yaptık pertim çıktı ya 2 metro 2 otobüs bir de 15 dk yürüdük eve bi an bayılacam sandım
8 yaşında bi çocuğum daha var. Onu da kontrole giderken birine bırakmam lazım . Bana uymadı yani. İnşallah etlik hastanesi açılırsa orayı kullanırım

Amin... İnşallah

Birşey soracağım doktor açlık kan şekerimi ölçtürmüş fakat benim bildiğim açlık kan şekerinde 10ile 12 saat aç kalındıktan sonra verilen ilk kanla ölçülür ama ben 2 buçuk saatlik açlıkla vermiş oldum aralık 74-109 benim 119 çıkmış anlamadım şimdi ben bu işi

8 yaşında bi çocuğum daha var. Onu da kontrole giderken birine bırakmam lazım . Bana uymadı yani. İnşallah etlik hastanesi açılırsa orayı kullanırım
Tanımıyorum inşallah yakındır açılır 4 ay olacak adanadan buraya taşınalı ama hiç çıkma fırsatım olmadı

Ben sabah aç gittiğimde açlık alıyorlar parmaktan kahvaltı yapıp 1 saat sonra tekrar parmaktan tokluk alıyorlar. Arada hiç vermedim doktor en son yemek yediğin saati sordu ve ona göre aldırdı ise bu yaklaşık 2 saatlik tokluk oluyor ve normal değer çıkmış gibi görünüyor
Hoşgeldiniz Ankara ya

Doktor akş testi yaptıracağını söylemedi gün vermek için kan aldır dedi şimdi baktım açlık kan şekeri testini gördüm ama ben o testi verirken 2-3 saat önce kahvaltı yapmıştım bu değer çıkmış kafama takıldı.
Bu arada ankaraya değil bursaya taşındık canım yinede sağol hoşbuldum

Olsun yinede hoşgeldin
O tokluk kanı bence
Evett Bi kere söyledi anladık bide ben hiç yapmam insanlara ama bana hep yaparlar nedense
Bi garip insanlar haa. Kime kimin kaç kg aldığından sanki beraber vericez sonra kalan bizde kalacak sonuçta kimse kasıtlı olarak çok kilo almak istemez

Olsun yinede hoşgeldin
O tokluk kanı bence

Bi garip insanlar haa. Kime kimin kaç kg aldığından sanki beraber vericez sonra kalan bizde kalacak sonuçta kimse kasıtlı olarak çok kilo almak istemez
Açlık kan şekeri yazıyor ama üfff aman neyse artık gittiğimde bakar bi sıkıntı varsa söyler daha soru sormam zaten o adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…