2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tebrik ederim canim masallahh ben de kararsızım spinal mi olsa genel mi diye. Sen hangisini önerirsin ben de heyecanlıyım cunku coook görmemek daha mi iyi ki?
Ben evde ölctügümde 13.6ydi orda da 14 cikinca idrarin sonucunu bekle dedi doktor canim, düstüyse sonra sorun yok benimde düştü gönderdiler
İdrar tahlili yapmadı ödem ellerimde çok yoğun var dahiliyeye gidicem bugün hala 15 e yakın çıkıyor
İdrar yapmasi lazim proteine bakmasi lazimdi niye bakmadi acaba ya. Git bakalım dahiliye ne diyecek.. ama zehirlenme falan olsa doktorda da düşmezdi canım korkma, onu ilaçla bile zor düsürüyorlar. habire ölcme stresten yüksek cikar zaten. Ben o günden sonra ölçmedim sadece bu aksam ölctüm

Var mi benim gibi stresliler ya? Doğum yaklaştıkça korkmaya başladım. Bugün hastane eşimi doguma alamayacagini söyledi moralim bozuldu. Spinalden korkuyorum heyecan yaparım falan fenalasırım diye. Dr sakinleştirici veririz öyle olursa dedi ama eşim olsa iyi olacakti.. genel mi istesem. Sezaryeni belli olanlar sizler ne tercih ediyorsunuz? Ya da spinal olanlar öneriyor mu

Ay tebrik ederim ya masallahh size darısı hepimizin basına

Stres yapmayın kızlar sezaryen oldum ilk doğumda çok heyecanlıydım ya şöyle olursa ya böyle olursa diye. Ameliyathaneye girdikten sonra herşey olup bitiyor kendinizi doktorların hemşirelerin ellerine bırakın onlar sizin için orada. Sonrası da zorlamıyor hastanede ağrı hissetmedim eve gelince de sürekli yatmayın hareket ettikçe dikiş acısı azalıyor. Sonrası bitti gitti bebişten başka birşey düşünemez hale geliyorsunuz merhaba yeni hayat

Aynen öyle amann ya sinir oldum bak gece gece Ben hiç uyuyamadım biraz gözlerimi kapatmayı deneyeyim bari Ben de duba gibi oldum boşver
Canım okadar tüp bebek parası vermişsin ve şuan bebeğini kucagına almaya gün sayıyorsun. Hastane 300 500 arttırmış hiç sinir olup bozma moralini. Bak şükür elhamdülillah hamile kalabilioz öyle yada böyle..tadını cıkar.

Ben spinal olacam canım daha rahat oluyor sonrası

Günaydın kızlar...bugün doğumu olacaklar hayırlı doğumlar olsun inşallah bende birazdan saglık ocagında kan tahlili vercem.sanırım son kez vercem. En son aralıkta mı ne vermiştim.

Yaa epidural önermedi demek Bana covid testinden bahseden olmadı acaba yapmayacaklar mı ne güzel keşke bizde de 2020 fiyatları geçerli olsa.
Bu fiyatın icinde oda süsleme anneye 6 ay diyetisyen desteği taç hastane çıkışı fotoğraf 5 adet elden kalanını cd olarak veriyoruz dedi eşler girip çıkabiliyor bir kişi refakatcı kalıyor ondan sadece hes kodu istiyoruz ziyaretçi kesinlikle yasak dedi

Gozun aydin canim meme priblemi bzdede oldu daha yeni yeni alisiyiruz stres yapma zamani varmis bnde bilmiyordum

Bende aşırı stresliydim kızları genel anestezi ile doğurdum buna doktorum illa spinal ol dedi iyiki olmuşum hiç ama hiç fena olacak bir şey yok iğne desen sinek ısırığı gibi sallanma harici hiç bişey hissetmiyorsun ayrıca çıkınca da uzun bir süre ağrın hiç olmuyor. Uyuşuk olduğun için. Kesinlikle spinal olun

Bende kararsızdım hangisi olsam diye anestezici geneli tavsiye etmem ayilmasi ağrısı daha çok olur dedi. Dedim anksiyetem var merak etme oksijen veririz sakinleştirici vururuz dedi. Şükür yinede kolay atlattım sende anksiyete yoksa daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…