Bende şuan dayadı mesela poposunu okşuyorum çoğunlukla otuturken oluyo o yüzden yatıyorum nefesimin zorlanması geçiyo en azındanKizlar kasilma olunca oksamayin diye bu gruptan biri yazdi ama benimde takip ettigim bi uygulama var bu haftalarda kasilma baslayabilir ve hafifce karninizi oksayin bebeginizle konusun hemen duzelecekdir yaziyodu benim iki gundur cok kasiliyor konusarak oksayarak rahatlatiyorm karnimi yoksa nefesim kesiliyo resmen uzun suruyor dokunmazsam karnima
Artık pek genel yapmıyorlar diye biliyorum yanılmıyorsamİnanılmaz rahattı ilkim geneldi çünkü benim memnun kalmadım ben genel anesteziden bunu da spinal yapıcam allah kısmet ederse
Bunu ilgili Kağan kocatepenin videosu vardı sanırım anlatıyordu epidural be spinal ne artısı eksisi Bi bak istersen canım kafanda Bi fikir olurAh ne kadar zor.. Ben tedavi olurken bile önce önce 10 yıl kadar beklemiş kişilere dua ederdim o kadar zorlandım ki rabbim onlara dayanma gücü versin ve tez vakitte yavrularına kavuştursun inşallah.
@Melekkkeren
Evet ben de öyle oluyorum burda da doğumlar başlayınca artık iyice sona geldiğimizi hissediyorummRabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah yavrularımızı
Ben de bunu soracaktım yani bir sorun olmazsa zaten genel anestezi olmayacak. Ama sezaryen doğumda epidural de yapıyorlar acaba hangisi daha iyi oluyor spinal mi epidural mi. Buna anestezi doktoru karar veriyormuş diyorlar da bizim de fikrimiz alınacak mı kafam karıştı
İzlemistim canım zaten onu izledikten sonra biraz daha spinal mantıklı gelmeye başladı. Tecrübe edenlerinde fikrini merak ettim sadece. Bir de şeyi merak ediyorum spinal olmayı düşünüyorum ama diyelim epidural oldum ve 1 kere anestezi verdiler hani katater takılı kalıyor ve ağrı oldukça ilaç veriyorlar ya her ilaçta + epidural ücreti mi alıyorlar acabaBunu ilgili Kağan kocatepenin videosu vardı sanırım anlatıyordu epidural be spinal ne artısı eksisi Bi bak istersen canım kafanda Bi fikir olur
Hiç bilmiyorum kiİzlemistim canım zaten onu izledikten sonra biraz daha spinal mantıklı gelmeye başladı. Tecrübe edenlerinde fikrini merak ettim sadece. Bir de şeyi merak ediyorum spinal olmayı düşünüyorum ama diyelim epidural oldum ve 1 kere anestezi verdiler hani katater takılı kalıyor ve ağrı oldukça ilaç veriyorlar ya her ilaçta + epidural ücreti mi alıyorlar acaba
Ben de doğum ücreti sormuştum sadece 2700 + 500 tl epidural demişlerdi tabi 2020 fiyatıydı. Geçen burada arkadaş doğum 3600 oldu dedi epidural kaç oldu acaba bir de bu ne biçim zam yahu insan düz 3000 yaparHiç bilmiyorum kifiyat aldıö ama sadece normal sezeryan diye aldım tefaruatlı da konuşmadık
Banada epidural istiyorsanız +400dedi doktorum spinal önerdi epidural isteme dedi dogum ücreti 2020 fiyatları devam ediyor dedi 3000 lira sezeryan ucreti+250 covit testiBen de doğum ücreti sormuştum sadece 2700 + 500 tl epidural demişlerdi tabi 2020 fiyatıydı. Geçen burada arkadaş doğum 3600 oldu dedi epidural kaç oldu acaba bir de bu ne biçim zam yahu insan düz 3000 yapar
Yaa epidural önermedi demekBanada epidural istiyorsanız +400dedi doktorum spinal önerdi epidural isteme dedi dogum ücreti 2020 fiyatları devam ediyor dedi 3000 lira sezeryan ucreti+250 covit testi
Ah kuzum fırsatçı bunlar 3500 de benim hastahendeki fiyat da epidural için demi bilmiyorumBen de doğum ücreti sormuştum sadece 2700 + 500 tl epidural demişlerdi tabi 2020 fiyatıydı. Geçen burada arkadaş doğum 3600 oldu dedi epidural kaç oldu acaba bir de bu ne biçim zam yahu insan düz 3000 yapar
Epidural hariç fiyattır o benceAh kuzum fırsatçı bunlar 3500 de benim hastahendeki fiyat da epidural için demi bilmiyorum
Epidural hariç fiyattır o bencecidden fırsatçılık yani ben tüm hamilelik sürecimi o hastanede takip ettirmişim yeni bir hasta değilim ki eski fiyattan yararlanmam gerekiyor gibi geliyor. Ucuza kaçmak amaclı söylemiyorum ama mantığıma böylesi uyuyor.
Ben tüp bebek tedavisinde de tam yıl atlama anına denk geldim. 2019 aralıkta görüşmeye gittim hop diye tedaviye başlarız sandım tabi bilmiyorum ya birşeyNe ucuza kaçması canım doğru söylüyosun Bi daha hamilikte yıl atlamamaya gayret edeyim
Aynen öyle amann ya sinir oldum bak gece geceHer hastane ayrı ayrı fiyat biçiyor sirf doğum icin fark olur.mu ya haksızlık.. dogum aynı.soncta içinde odası fotosu makyajı vs yok ki. Neyin standarti varki bunun.olsunben yine uyudum.uyandım. cis nöbetlerine kalkinca kendimi taşıyamıyorum.dudaklarim.balon.gb olmus yüzüm.gozum.sis esim.soran herkese son haftaları ağırlaştı diyor haklı boyle.manzarayi görünce
Uyu canim Allah rahatlık versin. Oyle boyle çıkıp gelecek minikler. Sağlıcakla kavuşalım da gerisi bir şekilde geçecekAynen öyle amann ya sinir oldum bak gece geceBen hiç uyuyamadım biraz gözlerimi kapatmayı deneyeyim bari Ben de duba gibi oldum boşver
He tamam ben öyle sanmışım canımya bu medar hastanesinde adı değişmeden önce doğumda kapı süsü ve yastık hem de albüm hediye oluyordu artık yokmu acaba tüm arkadaşlarımın albümü var hastanenin hediye olarak verdiği çok tatlılar sanırım isim değişikliğinden sonra hediye mevzusunu da kaldırdılar
Ben de birdaha okudum sana demisim gibi olmuş kusura bakmaya eskiden hediye miydi onlar ben bilmiyordum ayrıca ücretle oluyor sanıyordum ☹ keşke yine olsa hadi yastık kapı süsü çok şey değil de albüm güzel olurdu şuan yok muhtemelen çünkü böyle birşey olsa kesin duyardık.
Geçen yazmayı unutmuşum, fotograf çekimi ve albüm hala hediye kızlarAynen canım nasipMustafa bey fotoğraf paylaşıyor ya bazen ameliyathaneden onları kim çekiyor acaba? Herkesi çekiyorlar mı bir de merak ediyorum.
İdrar tahlili yapmadıİdrarda protein çıkmadı değil mi canım ödem var mı
Yuksek cıktıkça stres oluyorum aslında elimde değilStres mi yaptim canim acaba? Dinlen yorma.kendini normale döner gerek kalmaz.dahiliyeye gitmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?