2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende şuan dayadı mesela poposunu okşuyorum çoğunlukla otuturken oluyo o yüzden yatıyorum nefesimin zorlanması geçiyo en azından

Bunu ilgili Kağan kocatepenin videosu vardı sanırım anlatıyordu epidural be spinal ne artısı eksisi Bi bak istersen canım kafanda Bi fikir olur

Bunu ilgili Kağan kocatepenin videosu vardı sanırım anlatıyordu epidural be spinal ne artısı eksisi Bi bak istersen canım kafanda Bi fikir olur
İzlemistim canım zaten onu izledikten sonra biraz daha spinal mantıklı gelmeye başladı. Tecrübe edenlerinde fikrini merak ettim sadece. Bir de şeyi merak ediyorum spinal olmayı düşünüyorum ama diyelim epidural oldum ve 1 kere anestezi verdiler hani katater takılı kalıyor ve ağrı oldukça ilaç veriyorlar ya her ilaçta + epidural ücreti mi alıyorlar acaba

Hiç bilmiyorum ki fiyat aldıö ama sadece normal sezeryan diye aldım tefaruatlı da konuşmadık

Hiç bilmiyorum ki fiyat aldıö ama sadece normal sezeryan diye aldım tefaruatlı da konuşmadık
Ben de doğum ücreti sormuştum sadece 2700 + 500 tl epidural demişlerdi tabi 2020 fiyatıydı. Geçen burada arkadaş doğum 3600 oldu dedi epidural kaç oldu acaba bir de bu ne biçim zam yahu insan düz 3000 yapar

Ben de doğum ücreti sormuştum sadece 2700 + 500 tl epidural demişlerdi tabi 2020 fiyatıydı. Geçen burada arkadaş doğum 3600 oldu dedi epidural kaç oldu acaba bir de bu ne biçim zam yahu insan düz 3000 yapar
Banada epidural istiyorsanız +400dedi doktorum spinal önerdi epidural isteme dedi dogum ücreti 2020 fiyatları devam ediyor dedi 3000 lira sezeryan ucreti+250 covit testi

@KurkmantoluSero inanki bu grubu kurdgundan beri sürekli aynı Şeyler yaşanıyor 2017 den beri hep kk 'daym ben böyle bir şey görmedim ne şansız bi kadınmşsn canoo şaka bi yana artık güzel şeyler olur inşallah yarın kontrolüm bar bakalım ne yapyor biizm minğimiz bu arada benmde karnmn bir tarafı sertleşiyor o anda Regl sancısı gbi bir sızı giriyor snra geçiyor Allahtan bugünde benm kız napıyordu bilmiyorm ama afedersn Vajinal bölgemde İp çeker gbi bi çekilme ve baskı vardı sürekli lavabo son haftaları güzel yaşamak dileğiyle

Banada epidural istiyorsanız +400dedi doktorum spinal önerdi epidural isteme dedi dogum ücreti 2020 fiyatları devam ediyor dedi 3000 lira sezeryan ucreti+250 covit testi
Yaa epidural önermedi demek Bana covid testinden bahseden olmadı acaba yapmayacaklar mı ne güzel keşke bizde de 2020 fiyatları geçerli olsa.

Ah kuzum fırsatçı bunlar 3500 de benim hastahendeki fiyat da epidural için demi bilmiyorum

Ah kuzum fırsatçı bunlar 3500 de benim hastahendeki fiyat da epidural için demi bilmiyorum
Epidural hariç fiyattır o bence cidden fırsatçılık yani ben tüm hamilelik sürecimi o hastanede takip ettirmişim yeni bir hasta değilim ki eski fiyattan yararlanmam gerekiyor gibi geliyor. Ucuza kaçmak amaclı söylemiyorum ama mantığıma böylesi uyuyor.

Ne ucuza kaçması canım doğru söylüyosun Bi daha hamilikte yıl atlamamaya gayret edeyim

Her hastane ayrı ayrı fiyat biçiyor sirf doğum icin fark olur.mu ya haksızlık.. dogum aynı.soncta içinde odası fotosu makyajı vs yok ki. Neyin standarti varki bunun.olsun ben yine uyudum.uyandım. cis nöbetlerine kalkinca kendimi taşıyamıyorum.dudaklarim.balon.gb olmus yüzüm.gozum.sisesim.soran herkese son haftaları ağırlaştı diyor haklı boyle.manzarayi görünce

Ne ucuza kaçması canım doğru söylüyosun Bi daha hamilikte yıl atlamamaya gayret edeyim
Ben tüp bebek tedavisinde de tam yıl atlama anına denk geldim. 2019 aralıkta görüşmeye gittim hop diye tedaviye başlarız sandım tabi bilmiyorum ya birşey konuştuk görüştük derken önümüzdeki ay başlayalım dedi ve ocak 2020 geldi. Yeni fiyatlar karşıladı beni. Şimdi doğumda da aynısı olacak 2020de hamileliğe başladım ama 2021de doğuruyorum vay be şansa bak benim kaderim bu

Aynen öyle amann ya sinir oldum bak gece gece Ben hiç uyuyamadım biraz gözlerimi kapatmayı deneyeyim bari Ben de duba gibi oldum boşver

Aynen canım nasip Mustafa bey fotoğraf paylaşıyor ya bazen ameliyathaneden onları kim çekiyor acaba? Herkesi çekiyorlar mı bir de merak ediyorum.
Geçen yazmayı unutmuşum, fotograf çekimi ve albüm hala hediye kızlar doğum ücretinin içinde doğum anını ve ertesi gün oda çekimini yapıyorlar. Isteyen herkesi cekiyorlar. Paylasilmasini istemezseniz paylasmaz tabi doktorunuz
Kapi susu ve yastik 2018'de dogumumda hediye edilmisti şimdi bilmiyorum ama olmasa da olur denilebilir

Uykusuz Koala bu arada dogumdan once covid testi yapiyorlar o da ücrete dahil

Spinal olmustum ben ve cok konforlu, rahat bir dogumdu. Uyusukluk uzun sure gecmiyor zaten o arada agrilar azaliyor. Sonra yuruyorsun ve bitti gitti ne kadar cok yurursen hareketlenirsen o kadar cabuk iyilesiyorsun
Ben de cok uzun sure sonra kavustum kizima ve tek dusuncem saglikla kucagima almakti o mis kokuya odaklan inanki endiselenecek hicbirsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…