2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zehirlenme olunca düşmüyor mu hiç onu bilmiyordum

Ben de ilkinde spinal oldum. Şöyle düşün herkes doğuma gıderken kaygılı stresli gayet normal böyle hissetmen. İlkinde öyke agrı sızı olmadı akşamına hastanede yürüyordum. İnşallah bu da öyle olur. Güzel düşünelim güzel olsun.

Valla 46 yaşında anacigim olur mu olr ama olmasın nolur istemiyorum
Benim ilk spinaldi bu sefer genel olmak istiyorum
Genelden neden memnun kalmadınız
Genelde ayilması daha zor oluyomus çünkü kendine gelmende uzun suruyo bi sıkıntı yoksa hıc bi doktor genel onermiyo zaten
Bende spinal oldum canım ne baş ağrım oldu ne başka bisey bi kere bile ilaç içmedim hastanede yatarken bile hemşire her kontrole geldiğinde hepimize ilaç getiriyodu yanındakiler her seferinde iciyodu ben icmiyodum hiçte ağrım olmadı çok şükür korkma yani
Doğum anında doktor bayiltiyo oyle bi durumda kısa süreli dozu az veriyolar benim bebek çıkınca bayiltimislar uyandim ameliyathaneden çıkarıyorlardı
Yaa bizim hastanede +750
@Muallimezzz kuzu gece aklıma geldi teli elime almaya erindim soğanı emzirmeden sürüyoruz ya. Yıkıyor muyuz sonra göğüs ucunu yoksa soğanlı mı emziriyoz
Hahaha yıkamadan nasıl olur ki acaba yaa bende soğan götürüyum suruyum

Ayyy İlknur annen daha gençmiş maşallah. Valla olur mu olur bak sana diyim. Geliniyle aynı zaman doğuran kv biliom ben

Kizlar bugün benim de kontrolüm var,dünden beri epudral mi spiral mi kafam karıştı,bugün soracağım bakalım doktorum hangisini önerecek

Kızlarr günaydın . Doktorum sezeryan doğumu uygun gördü. 25 şubata gün verdi nasipse . Spinal anestezi uygulanıyormuş genel olarak .Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Amin canım inşallah

Günaydın kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Bebeğim en başından beri satla uyumsuz gidiyordu. Normalde 35+4 olması gerekirken 33+5 çıkıyor. Hiçbir sıkıntısı yok. Suyu vs. her şeyi yerinde fakst doktor biraz minyon ve küçük gibi ve kilo alımı ve boy uzaması yavaşladı gibi dedi.
Nst de sonucumda iyi çıkmış.
Kan değerlerime de baktırmıştık, onlarda çok iyiymiş kanım düşük değilmiş.

Bu geriden gelme ve kilo alımının yavaşlama durumu biraz canımı sıktı açıkçası. Moralim bozuldu.

Uykusuz Koala inda öyleydi galiba doktor genetik faktörler de etkili demisti ona sanırım demi canım olsun minyon olsa nolur ki sağlıklı olduktan sonra

Uykusuz Koala inda öyleydi galiba doktor genetik faktörler de etkili demisti ona sanırım demi canım olsun minyon olsa nolur ki sağlıklı olduktan sonra
Eşim doğduğunda çok ama çok küçükmüş. Muhtemelen eşime çekti diye düşünüyorum. Kv öyle anlatmıştı. Evde doğurmuş çok ama çok küçükmüş ve zayıfmış, ben 3800 gram doğmuşum, bana çekmemiş yavrum. Şuanda 2234 gram ve 46 cm boyu var. 10 gün önce 2000 gram 46 cm idi, 10 günde 200 gram almış ama boyu aynı kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…