- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
Zehirlenme olunca düşmüyor mu hiç onu bilmiyordumTebrik ederim canim masallahhben de kararsızım spinal mi olsa genel mi diye. Sen hangisini önerirsin ben de heyecanlıyım cunku coook görmemek daha mi iyi ki?
Ben evde ölctügümde 13.6ydi orda da 14 cikinca idrarin sonucunu bekle dedi doktor canim, düstüyse sonra sorun yok benimde düştü gönderdiler
İdrar yapmasi lazim proteine bakmasi lazimdi niye bakmadi acaba ya. Git bakalım dahiliye ne diyecek.. ama zehirlenme falan olsa doktorda da düşmezdi canım korkma, onu ilaçla bile zor düsürüyorlar. habire ölcme stresten yüksek cikar zaten. Ben o günden sonra ölçmedim sadece bu aksam ölctüm
Ben de ilkinde spinal oldum. Şöyle düşün herkes doğuma gıderken kaygılı stresli gayet normal böyle hissetmen. İlkinde öyke agrı sızı olmadı akşamına hastanede yürüyordum. İnşallah bu da öyle olur. Güzel düşünelim güzel olsun.Var mi benim gibi stresliler ya? Doğum yaklaştıkça korkmaya başladım. Bugün hastane eşimi doguma alamayacagini söyledi moralim bozuldu. Spinalden korkuyorum heyecan yaparım falan fenalasırım diye. Dr sakinleştirici veririz öyle olursa dedi ama eşim olsa iyi olacakti.. genel mi istesem. Sezaryeni belli olanlar sizler ne tercih ediyorsunuz? Ya da spinal olanlar öneriyor mu
Valla 46 yaşında anacigim olur mu olr ama olmasın nolur istemiyorumEheee valla anana şöyle alt yanlarına mukayyet olsunkadın bı de biraz kilolu daha büyük görünüyor haliyle torunu diyebilirsin benimde en küçüğü ile 25 olmasa da 14 yaş var, orası kutsal topraklar gibi mübarek son güne kadar bereketli yazık kadın doğum servisinde de teyzenin sprial kaçmıştı ameliyat olacaktı onun da son doğumu çok çok Zor olmuş sezeryan için imza vermemiş salak kocası en son ölecek bu dediklerinde ikna olmuş
Genelde ayilması daha zor oluyomus çünkü kendine gelmende uzun suruyo bi sıkıntı yoksa hıc bi doktor genel onermiyo zatenBenim ilk spinaldi bu sefer genel olmak istiyorum
Genelden neden memnun kalmadınız
Bende spinal oldum canım ne baş ağrım oldu ne başka bisey bi kere bile ilaç içmedim hastanede yatarken bile hemşire her kontrole geldiğinde hepimize ilaç getiriyodu yanındakiler her seferinde iciyodu ben icmiyodum hiçte ağrım olmadı çok şükür korkma yaniBen aslında epidural daha iyi olur çünkü epiduralde anestezi etkisi daha uzun sürer ağrılar da bir o kadar geç başlar diye düşünüyordum ama biraz araştırdım ve tecrübeli annelerden de duyduğum üzere spinalin de etkisi hemen geçmiyor ve çok ağrılı olan dönem zaten anestezi altındayken atlatılıyor diye duydum. Kaldı ki etkisi geçince çok ağrı olsa bile ağrı kesici yapıyorlar. Spinal tek dozluk bir anestezi bildiğim kadarı ile epiduralde de katater belde kaldığı için kalçadan yada damardan ağrı kesici vermek yerine belden veriyorlar farkı sadece o. Bana spinal olmak daha mantıklı gelmeye başladı.
Doğum anında doktor bayiltiyo oyle bi durumda kısa süreli dozu az veriyolar benim bebek çıkınca bayiltimislar uyandim ameliyathaneden çıkarıyorlardıVar mi benim gibi stresliler ya? Doğum yaklaştıkça korkmaya başladım. Bugün hastane eşimi doguma alamayacagini söyledi moralim bozuldu. Spinalden korkuyorum heyecan yaparım falan fenalasırım diye. Dr sakinleştirici veririz öyle olursa dedi ama eşim olsa iyi olacakti.. genel mi istesem. Sezaryeni belli olanlar sizler ne tercih ediyorsunuz? Ya da spinal olanlar öneriyor mu
Hahaha yıkamadan nasıl olur ki acaba yaa bende soğan götürüyum suruyumYaa bizim hastanede +750
@Muallimezzz kuzu gece aklıma geldi teli elime almaya erindimsoğanı emzirmeden sürüyoruz ya. Yıkıyor muyuz sonra göğüs ucunu yoksa soğanlı mı emziriyoz
Ayyy İlknur annen daha gençmiş maşallah. Valla olur mu olur bak sana diyim. Geliniyle aynı zaman doğuran kv biliom benValla 46 yaşında anacigim olur mu olr ama olmasın nolur istemiyorum
Genelde ayilması daha zor oluyomus çünkü kendine gelmende uzun suruyo bi sıkıntı yoksa hıc bi doktor genel onermiyo zaten
Bende spinal oldum canım ne baş ağrım oldu ne başka bisey bi kere bile ilaç içmedim hastanede yatarken bile hemşire her kontrole geldiğinde hepimize ilaç getiriyodu yanındakiler her seferinde iciyodu ben icmiyodum hiçte ağrım olmadı çok şükür korkma yani
Doğum anında doktor bayiltiyo oyle bi durumda kısa süreli dozu az veriyolar benim bebek çıkınca bayiltimislar uyandim ameliyathaneden çıkarıyorlardı
Hahaha yıkamadan nasıl olur ki acaba yaa bende soğan götürüyum suruyum
Eşimin babannesi gelin getirdikten sonra 3 tane dogurmusAyyy İlknur annen daha gençmiş maşallah. Valla olur mu olur bak sana diyim. Geliniyle aynı zaman doğuran kv biliom ben
Spinal kiz yanlış soylemeKizlar bugün benim de kontrolüm var,dünden beri epudral mi spiral mi kafam karıştı,bugün soracağım bakalım doktorum hangisini önerecek
Aaa noldu ona ki bugun de kontrolü vardı
Hiç bilmiyorum ki mesajları okurken gördüm banlanmış profili de kısıtlı o yüzden başka biyere bişey yazdıysa görülmüyor meraktan çatlarız artıkAaa noldu ona ki bugun de kontrolü vardı
Amin canım inşallahKızlarr günaydın . Doktorum sezeryan doğumu uygun gördü. 25 şubata gün verdi nasipse . Spinal anestezi uygulanıyormuş genel olarak .Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Abowww annen dikkat etsin nolur nolmaz yaniEşimin babannesi gelin getirdikten sonra 3 tane dogurmus
Biride kayinbabam
Evet banlanmış sabah bende farkettim o nie banlandı acaba.
Ahahah ne diyim ki çocuk gibi tembihleyim mı korunun diyeAbowww annen dikkat etsin nolur nolmaz yani
Evet banlanmış sabah bende farkettim o nie banlandı acaba.
Yazdığı msjlara baktım şimdi. Sadece buraya yazmıs başka yazışması kavga gürültüsü yokHiç bilmiyorum ki mesajları okurken gördüm banlanmış profili de kısıtlı o yüzden başka biyere bişey yazdıysa görülmüyor meraktan çatlarız artık
Yok artık canım okadar da deil.Ahahah ne diyim ki çocuk gibi tembihleyim mı korunun diye
HhahahaYok artık canım okadar da deil.Ben sustum
Günaydın kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Bebeğim en başından beri satla uyumsuz gidiyordu. Normalde 35+4 olması gerekirken 33+5 çıkıyor. Hiçbir sıkıntısı yok. Suyu vs. her şeyi yerinde fakst doktor biraz minyon ve küçük gibi ve kilo alımı ve boy uzaması yavaşladı gibi dedi.
Nst de sonucumda iyi çıkmış.
Kan değerlerime de baktırmıştık, onlarda çok iyiymiş kanım düşük değilmiş.
Bu geriden gelme ve kilo alımının yavaşlama durumu biraz canımı sıktı açıkçası. Moralim bozuldu.
Eşim doğduğunda çok ama çok küçükmüş. Muhtemelen eşime çekti diye düşünüyorum. Kv öyle anlatmıştı. Evde doğurmuş çok ama çok küçükmüş ve zayıfmış, ben 3800 gram doğmuşum, bana çekmemiş yavrum. Şuanda 2234 gram ve 46 cm boyu var. 10 gün önce 2000 gram 46 cm idi, 10 günde 200 gram almış ama boyu aynı kalmış.Uykusuz Koala inda öyleydi galiba doktor genetik faktörler de etkili demisti ona sanırım demi canım olsun minyon olsa nolur ki sağlıklı olduktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?