Dediğin gibi canım. Seninle nerdeyse birebir aynı gibi. Benimde 10 gün geriden geliyor. Doktorum minyon olacak heralde dedi. Bakalım nasıl olacak. Nazar değdirdim çocuğuma yaa iyi kilo alıyor boyu da uzun olacak heralde dedim çocuk yerinde saymaya başladı
Aynen canım hiç takılma bebişin geriden gelişine sağlık olsun minyon olsun önemli değil. Benimki ilk kontrolde bile geriydi hiç gününde veya önde olmadı hayırlısı olsun
Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı 37+1 olduk bu hafta kilo almamış tosun paşa 3030 gr olmuş. Nts de sancı çıktı ama düzenli olduğu için sıkıntı yokmuş
Spinal anestezi ile ayın 1inde doğacak inşallah
Ahahahah bakalım doktora gidince ne diyecek bende tırsıyorum ne yalan söyleyim baksana belli olmuyo bu işler dün de kuaföre gittim ilk defa özel bölgeyi aldırdım göbekten göremeyince utanmayı falan evde bıraktım doğum falan der ne me lazım dedim
Kızlar ben kontrolden geliyorm bebegin durumu iyi dedi ama nst biraz farklı iyi çıkmadı git eve bidaha gel dediler suan kızm 2.600 kilo 47 santim olması lazm iyi dedi burun kanamalarm sordm olablr bazı gebelerde dedi
Baktım valla Ay bir de tutuyormuş bak sen o zaman gör topiğin halini. Beni heyecanlandırdın gidiyorum ben ev işlerine yumulacağım telefonu bırakmam lazım pazartesi kontrolüm var çarşambaya gün verirse şaşmam
Ahahahah bakalım doktora gidince ne diyecek bende tırsıyorum ne yalan söyleyim baksana belli olmuyo bu işler dün de kuaföre gittim ilk defa özel bölgeyi aldırdım göbekten göremeyince utanmayı falan evde bıraktım doğum falan der ne me lazım dedim
Hahaha ben de karar veremedim ya özel bölgeye napcam. Üstün körü jiletle alıyordum hamile kaldıktan sonra. Şimdi kararsızım bende ani doğuma falan girsem heralde eşimden yardım alırım.
Baktım valla Ay bir de tutuyormuş bak sen o zaman gör topiğin hali. Beni heyecanlandırdın gidiyorum ben ev işlerine yumulacağım telefonu bırakmam lazım pazartesi kontrolüm var çarşambaya gün verirse şaşmam
Ben de dün doğum yaptım arkadaşlar. Kızım yanımda Dün kontrole gidince bebek kanala girmişti suyu da biraz gelmeye başlamıştı, doktor yatış verdi sonra zaten sancılar da artmaya başladı, 8 gibi sancılar çok sıklaşmıştı akşam 9.30 da doğdu minişim çok şükür ikimiz de iyiyiz, herkese hayırlı doğumlar dilerim
Ben de dün doğum yaptım arkadaşlar. Kızım yanımda Dün kontrole gidince bebek kanala girmişti suyu da biraz gelmeye başlamıştı, doktor yatış verdi sonra zaten sancılar da artmaya başladı, 8 gibi sancılar çok sıklaşmıştı akşam 9.30 da doğdu minişim çok şükür ikimiz de iyiyiz, herkese hayırlı doğumlar dilerim