2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcınız olsun ,sagsaglim kucağınıza alırsınız inşallah bebisi

Kızlar acil doğuma alınıyorum karaciğer enzimlerim çok yüksek çıktı risk olur diye nolur dua edin
Canım sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine
ayyy hepten heyecan Sağ salim kavuşta günü önemli değil canım şeker niye öyle oldu kii

Kızlar acil doğuma alınıyorum karaciğer enzimlerim çok yüksek çıktı risk olur diye nolur dua edin
Saglıcakla kucagına al inşallah cnm
Hayırlısı olsun cnm. Saglıcakla kucagına al da çarşamba olsun varsın.

Hakkında hayırlısı olsun canım

Canım sağ salim kavuşursun inşallah bebeğine

ayyy hepten heyecan Sağ salim kavuşta günü önemli değil canım şeker niye öyle oldu kii
Bilmiyorum canım dogumdan sonra şeker yüklemesi ysptircakmisim şeker hastalığı olan var mı ailede dedi yok ama
Saglıcakla kucagına al inşallah cnm

Hayırlısı olsun cnm. Saglıcakla kucagına al da çarşamba olsun varsın.
Oyle canım tabi kandil günü dogcak daha guzel
Hakkında hayırlısı olsun canım
Amin canım

Süpersin canım asıl seni tebrik etmek lazım kitabi kilo alımı yaptın kendimi de tebrik edeyim

Bana perşembe kontrolde 3350 dedi doktor pzt o kiloda dogdu canım az çok fark oluyo ama devasa bi fark olmadı bende, hayırlısıyla olsun inşallah senin doğumun da

Kizlar mrb bgn 12. Gunumuz dikiş yerimde toplu igne ucu kadr bi acilma var alttan ufak bi ip parcasi gozukuyor kendi doktorumu aradim korkma bisey olmaz baticonla pansuman yap dedi, ameliyati yapan doktorada 16snda randevum randevusuz almiyorlar basina gelen oldumu hic ne yapsm bilemedm suan agrim sizim yok sadece cok minik bi acilma var 2 damla kan geldi okdr aksilik bitmiyor hic valla kizinda gobegi 5. Gun dustu ama bir turlu kurumuyor hergun 1, 2 damla kan geliyor doktorlar normal diyor krem verdiler sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…