2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Belirtiniz olmusmuydu acaba

Ztn doktor takviye yap dedi cnm yoksa bnde mama vermek istemiyorum. Silikon uc bnde agri yapmiyor sen boyutu kucukmu aldn yoksa? Eger kendi ucunu aliosa oyle dvm et cnm en iyisi direk gogusyen vermek. Bnm tek gogsumu direk veriyorum aliyor

Ztn doktor takviye yap dedi cnm yoksa bnde mama vermek istemiyorum. Silikon uc bnde agri yapmiyor sen boyutu kucukmu aldn yoksa? Eger kendi ucunu aliosa oyle dvm et cnm en iyisi direk gogusyen vermek. Bnm tek gogsumu direk veriyorum aliyor
Bende takviye yapıyorum 15 er dk iki meme emiyo ama yetmiyo üstüne mama gerekiyo doymuyo cünkü.. günde bikaç kere meme bikaç kere mama gidiyoruz bakalım

ayyy kuzmm Rabbim yardmcm olsnn inşallah sağlıkla kucgna almak nasip olr haberdar et bizide tansiyonm benm çok düşük kuzmm İnşaAllahh da bişey olmaz ne diyelm ödem tuzlu yedgmden kaynaklı oldu sanrsam
Allah yardimcin olsun cnm bi avazda saglikla kavusun insallah
Sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle
Allah yardımcın olsun canım inşallah bir an çmce kolay bir şekilde alırsın evladını kucağına
İnşallah her şey hızlıca ve çok kolay olur canım dualarımız seninle
Allah kolaylık versin canımm sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Kızlar acil doğuma alınıyorum karaciğer enzimlerim çok yüksek çıktı risk olur diye nolur dua edin
Rabbim sağlıkla kavuşturmuştur inşallah çok geçmiş olsun ya
Allah yardımcınız olsun ,sagsaglim kucağınıza alırsınız inşallah bebisi
@Crn07 sağlıkla gelsin canım minigin inşallah
Uykusuz Koala canım güzel haberlerini bekliyoruz gönlünce olsun inşallah dogumun
Süpersin canım asıl seni tebrik etmek lazım kitabi kilo alımı yaptın kendimi de tebrik edeyim
@Crn07 Uykusuz Koala kızlar son durumunuz ne merak ettik. Heralde doğumlarınız olmuştur
Evet Uykusuz Koala da yazmadı inşallah herşey yolundadır
Uykusuz Koala inşallah en kısa zamanda cevap verir merak ediyoruzz
ilknurrr22 sende haber vermemezlik yapma. Gözünüzü açar açmaz kısa bişi yazmak için girin mutlaka
Merak edip soran herkesten Allah razı olsun etiket atlamayı unuttuğum olmamıştır inşallah ama hepinizi okudum. Bebeğim hâlâ gelmedi Sabah 8.30da yatış yaptık malesef hiç açılmam yoktu. Bu yüzden önce alttan fitil koyup açılma sağlayacaklardı. Yaklaşık 12 saat boyunca ilaç takılı kaldı bu süreç çatı kontrolleri ve nst ile geçti sancılarım arttı, ama açılma son muayenemde sadece 2 cm çıktı. Son muayenem akşam 9 civarı yapıldı. Ve ilacı artık sökme kararı aldı doktorum. (Damardan suni vermek için en az 3 cm olması lazım dedi) ilacı söktükten 1 saat sonra sancılarım sıkılaştı nst kontrolü için gittiğimde sancılarım çok düzenli görünüyordu 100e vuruyor ve ben de çok fazla hissediyorum. Eğer açılma yaşanırsa belki gece doğum olabilir.. Haberler bu şekilde.

Sürecim uzun olacağı için doğumhanede takibimin yapılmasından vazgeçildi şükür odadayım ve eşimle annem yanımda. Dualarınıza ihtiyacım var

Ozellikle esinin yaninda olmasina cok sevindim ondan guc kuvvet alirsin rabbim yardimcin olsn hayirkisiyla saglikla gelsin bebegin insallah valla girip girip bakiorm acaba haber varmi die dualarim seninle ❤❤

Allah yardımcın olsun sağ saglim kucağına alırsın inşallah

Ozellikle esinin yaninda olmasina cok sevindim ondan guc kuvvet alirsin rabbim yardimcin olsn hayirkisiyla saglikla gelsin bebegin insallah valla girip girip bakiorm acaba haber varmi die dualarim seninle ❤❤
Ben de çok çok sevindim gerçekten.❤ Amiin Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah en kısa sürede kucağına alırsın.

Uykusuz Koala hareketler yap canım squat, çömelme, merdiven in çık, pilates topunda 8 çizme inşallah sağ salim kavuşursun miniğins

Allah kolaylık versin, inşaallah sağlıkla alırsın kucağına, dualarımız seninle
Pilates topu ve duşa girme imkanın var ise onlar da çok işe yarıyor hem sancı şiddetini az hissediyorsun hem açılmayı hızlandırıyor

Ay canım insallah hayrlısıyla bebeğini kucagına alacaksın yarına kadar guzel haberini alıcaz insallah

Allah yardimcin olsun canım ne güzel eşin yanında, sanci geldikçe bebeğine kavuşacağını hayal et onların hepsi kavuşmak için bir araç oyle düşünerek motive et kendini ❤❤❤

Allah yardımcın olsun kuzum dualarım seninle en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…