2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana perşembe kontrolde 3350 dedi doktor pzt o kiloda dogdu canım az çok fark oluyo ama devasa bi fark olmadı bende, hayırlısıyla olsun inşallah senin doğumun da
Maşallah canım iyi kilosu bana da 3 olsun istiyorum dedi de o yüzden 39’a cekti:) inşallah cok teşekkür ederim

İnşallah sağlıklı bşr şekilde doğurursun canım.

Günaydın hanımlar, bugün doğum yapacak olan var mı?
Az kalsın ben yapıyordum
Rutin kontrol diye geldim nst de sancı 3 cm açılma çıktı yatış verdi.
Sabah 70lerde olan sancım kesildi açılmam ilerlemesi. 3tür yatıyorum hastaneye.
36+1 de 3.085 gr olmuş. Yaklaşık 51 cm.
Bana kalsa bekleriz gibi geliyor bakalım kısmet. Doktorumun çıkarmaya niyeti yok doğuma kadar

Sen sancı hissetmiyor musun peki? Şuan hastanede misin? Egzersiz yap bari squat filan

Kizlar ,hastane odasi suslemeyi düşünüyor musunuz ?Malum pandemi
Sadece ismlik yaptırdım bu gün geldi 7mu takmayı düşünüyorum kapıya kimse gelip gitmeyeceği için oda süsleme yapmam magnet çikolata falan da almadım

Kızlar, çok akıntım var ve hafif hafif kaşıntı da var, doğum zamanı yaklaştıkça akıntılarında çok artış olan oldu mu? Doktorumjn akıntı olduğunda hep verdiği fitili aldım eczaneden. Sanki su geliyomuş gibi hissediyorum ama akıntı geliyormuş.

Kizlar ,hastane odasi suslemeyi düşünüyor musunuz ?Malum pandemi
Ben düşünmüyorum lokum, hediyelikler ve Yasin magnet aldım
Bende enfeksiyon sebebiyle oluyor bu genelde 19.haftadan beri de var

Kuzm nasılsın

Kuzm hakknda hayrlısı böyle demkki Dualarm senle inşallah rahat bir şekilde doğumunu yaparsnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…