2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun beneğede kendisinede İnşaAllahh sağlıkla Ayrılırlar hastaneden

Suyu gelip nasıl beklemiş kuzu ya hayret bir şey yazık olmuş. Sen de sağlıcakla kucağına al inşallah canım

Çok gecmis olsun iyiki dikkatli davranmışsın. 27.hafta kontrolumuzde doktorumuz bu suphesinden bahsetti bizede. 26.haftaya kadar testislerin karin icinden, olmasi gereken yere aşagiya inmesi gerekirmis. Bizimde bir tanesi inmis diğeri inmemis. Bunun kontrolü dogdugunda çocuk doktoru tarafindan yapilacaktir usg ile tanısı yapilmaz ama benim oğlan da Boyle doğdu ameliyat ettirdik o yuzden usg de dikkatimi orada dedi doktorumuz. İyikide dikkat etmis bazi doktorlarin gozunden kaçtığını ve çok gec farkedildigini okudum. 6aya kadar inmezse küçük bir işlem gerekiyormuş ve 1 yaşından once yapilmaliymis ilerde kisirliga sebep olabilirmiş. Youtube da detayli anlatim videolari var. Erkek bencede bu konuya dikkat edin bende 2 hafta once varlığını

Cok geçmiş olsun Suyu geldiği an gitmediği için mi enfeksiyon kapmış bebek
Zaten normalde yüksek enfeksiyonu varsa bu erken doğuma sebep olabiliyor. Rahim güçsüzleşiyor diye okumuştum bir yerde...
Ama suyun geldikten sonra kontrolsüz bir şekilde 1 gün beklemek bebek için ciddi sıkıntı susuz kalır içeride yorgun düşebilirdi Allah korusun

Son düzenleme:
Kızlar nişan geldi ve düzensiz sancılarım var. Bakalım artık
Hayırlısıyla gelsin canım hastaneye gitmelik bir durumun yok sanırım çünkü nişandan birkaç gün sonra da doğum gerçekleşebiliyor önemli olan sancıların düzenli olması.. Heyecan basmıştır şimdi seni

Aynen canım. İşim tuhaf tarafı ayakta olunca sancılar keskin ve dik. Ama oturunca pek gelmiyor

Aynen canım. İşim tuhaf tarafı ayakta olunca sancılar keskin ve dik. Ama oturunca pek gelmiyor
Düzenli sancı her pozisyonda kesintisiz devam eder canım.. Bekle bakalım hayırlısıyla gelsin inş düzenli sancın yoksa hastanede beklemenin anlamı yok

Erken doğurdum derken, kaç haftalıktınız doğum yaptığınızda ?

Neden uyurken verme dedi canım sordun mu? Ben de çok zorlanıyorum uyandırıken

Bende hep yüksek ama 38 e geldik cok şükür antibiyotik kullandik sürekli 19.haftadan beri en yüksek 4 olması lazım benim 75 asagi düşmedi doğuma bir haft kaldı. Sanırım su gelip hemen gitmediği için olmuş

Benim de çok az canım. 2 saatte bir ilk önce kendim emzirmeye çalışıyorum sonrasında zorla çıkan 30 CC kendi sağdığım süt ve 30 CC mama veriyorum. Bebeğim az kalsın sarılıktan küveze girecekti. Bu şekilde düşürdüm sarılığını

Ben de hala doğuramadım. Dünde bugün de sancılarım devam etti. Arada kesildş ama otururken çömelşrken filan popomda baskı hissediyorum, karnım acıyor. Bebeğin hareketleri yerinde şükür. Gerçek sancıları bekliyorum ben de. Bu hafta doğueacağım muhtemelen ama hangi gün öğlenden berş annemle temizlik yapıyoruz çok da yoruldum. Bugün ve yarın doğuracak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyorum. Bir avazda doğuralım inş.

Kızlar sütüm çok az, malt içecek, ayva kompostosu, rezene çayı... denedim. Artmıyor. Var mı tavsiyesi olan. Hem lohusalık, hem sütümün az olması, hem herkesin bir fikrinin olması... Delirmek üzereyim. Nasıl artacak bu süt? Doymuyor yavrum sanki vicdanen ölüyorum mama ile besleyince

Çok kafana takma ama ılık duş al ve göğsüne masaj yap. Lactamil emziren anneler için sütlü içecek var ondan iç.kısa sğrelerde sürekli emzir. 2 saatte bir filsn yapma, gak dese guk dese emzir

Laktamax ve bestlak kullammayı deneyebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…