2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah hayırlı bir vakitte sağlıklı bir şekilde doğar kızlarımız. Benim yine sancı geldi, bebekte hareket ediyor sanki elleriyle kendini aşağı itmeye mi çalışıyor ne elleri kasıklarımda kasıklarımda birşeyler yapıyor az önce feci bir şekilde yırtılma yanma hissi oldu kasığımda.

B BAM94 canim gozun aydinnn. Diger dogum yapan arkadaslariminda gozu aydinn
sendemi mama destekli veriyosun yaa bnmde yetmiyo sanirm mama veriyorum annesutunden sonra ama kendimi kotu hissediyorum yetersz gbi annem diyo uzme kendini sende oyleydin ama elde degil birde hasas donemlerimiz

Kızlar anne oldum ben de çok güzel bşy bu. Dün anneme soruom "anne şimdi bu bebek benim mi ." "die.. Çok şükür iyiz ikimizde. Dün öğlen 12.30 gibi cıktık. Ama Bnm baya baya ağrı acı oldu doğumda. Baya baya hissettim yani. Hele o karnı bastırıp bebeği aldıkları an Bi değişikti. Hem oğlumun ağlayışı hem o acı insan unutuyor ve herşeye katlanıo. Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah biraz gazlı Bi bebeğiz biz. Emzirme çalışmaları yapıyorduk dünden beri. İnşallah öğrencem. Tek tek alıntı yapamadım Merak edip yazan dualarını eksik etmeyen güzel kalpli anneler anne adayı arkadaslar Allah bin kez razı olsun hepinizden. Buarada çok aman aman Bi sütüm yok. Sarı su gibi sanki sanırım ilk süt öyle oluo.

Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini canım

Maşallah canım sağlıkla büyüt bebeğini

Çok teşekkür ederim canım

Cok sevindim canm Allah anali babali buyutsun

Evet az ve sarı ama çok faydalı öğrenemeyeğim bu bebek hiç emmeyecek sanıyorsun hastaneyi inletti dün gece ama bugün iyi gittik çok şükür sakin olmak gerekiyomuş çok çünkü anlıyor bu minikler Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydın canım saglıkla büyüsün insallah insan inanamıyor benimmi diye bakıp binlerce kez şükrediyor cok guzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin

Gözün aydın cnmmm, süt de olur merak etme hepımız ılk gunler de o yollardan gectıkk hep olumlu enerjıııı yolla

Gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Hayırlı sabahlar kızlar. Şöyle bir göz gezdirdim. Tek tek alıntı yapamadım. Doğumu olan arkadaşlar gözünüzaydın Akıntısı olan arkadaşlar. Doğum çok yakın olabilir. Bende buraya yazmıştım. Perşembe şeffaf ama iç çamaşırımı ıslatacak kadar akıntım gelmişti. Ertesi gün pembe renkli aynı kıvamda akıntım olmuştu ve doğum içi hastaneye gitmiştim. İnşallah Rabbim kurtarsın diyim artık sona geldiniz

3 günlük olduk bizde. Meme işi tam bir karmaşa. Bir memeyi 40 dk emzirmek mi daha iyi ? bu süreyi 2 memeye yaymak mı iyi ? Meme geçişleri sıkıntı oluyor ağlayıp tutmak istemiyor. Bende birini tutturunca bırakana kadar ayırmıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Yarın soracağım doktora ama yorumlarınız çok değerli

Kızlar az önce cocuk Dr baktı. Kalbinde Bi ses duydum dedi. Üfürüm diyoruz biz buna dedi. Çok korkuom. Nolur dua edin bşy cıkmasın oğlumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…