2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sma mama kabiz ve gaz yapar mi bebegim 12 günlük mama takviyesi başladık acaba normal mi mamadan mi sıkıntı yaşıyor bilemedik sizin önereceğiniz mama var mi
aptamilin prosyneo maması çok iyi canım ondan dene sindirimi rahat iyi bir mama

Mamayi almaz diye demis olablir kac gunluk bebeginiz bende cok zor uyandiriyordum her mamadn once soyup bebe yagi ilr msaj yaoiyordum
Benim bugün 8 oldu . Korkuyorum sarılığı yükselecek diye ama bazen ne yaparsam yapayım uyanmıyor tam uyandı diyorum yeniden uyuyor en zoru uyandırma kısmı oldu bebek bakımında benim için .

Kızlar az önce cocuk Dr baktı. Kalbinde Bi ses duydum dedi. Üfürüm diyoruz biz buna dedi. Çok korkuom. Nolur dua edin bşy cıkmasın oğlumda.
Merak etme benim arkadaşımda da çıktı bu üfürüm ... 6 ay mi 1 yaşa kadarki ne düzeliyor demiş doktoru şimdi iyi bildiğim kadarıyla düzelmiş
Kızlar dua edin lütfen açılmalarım var suyum gelmiş meğer doğuma alınıcam şimdi
Rabbim yardımcınız olsun

Kızlar benim gece 3te bel ve kasik ağrısı ile uyandım 5 e kadar uyutmadı sadece yattığımda oluyor ama ayaga kalktığım da karnım sert bu normal mi yalanci doğum sancısı dedikleri mi acaba? Ben hiç bel ağrısı bacak ağrısı yaşamadım bu zamana kadar

Bana da sürekli uyandırmalısın dediler bi de kıyamıyoruz ya biz hemşirenin kucağına verince o kadar sert hareketlerle uyandırıyor ki benim için onu yapmak çok zor . Geçen doktora gittiğimizde korktum ama sarılık yükselecek diye . Gerçi şu an gözlerinin beyazında var yüzünde de var çok yüksek değil ama sizlerin de mi böyleydi ? Artık gecem gündüzüm yok yeter ki süt içsin diye ama o kadar da az geliyor ki mamayı da hiç severek içmiyoruz

Benimki de uyanmıyor memeyi ağzına verince ağlıyo vallaha kök söktürdü güç bela uyandırıp mama veriyoruz baştan sonra süt şimdi eve çıktık bakalım nasıl olacak
Ben tam tersini yapıyorum önce süt sonra mama . Ya bi de meme ucum çabuk sönüyor diye mecbur silikon uç aldım inşallah ona da alışmaz

Çok şükür canım maşallah hayırlı sağlıklı evlat olsun. Darısı başımıza

Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kuzm gt su değil de nişan deseydin bkle derdm ama gecen bir yerde okudm Suyun gttikten snra gtmezsrn Enfeksiyon riski var bebeğin
Suysa uzandıgınız zaman daha çok gelir diyor bazı kaynaklarda dün gece yatarken hiç gelmedi. Bizim cocuk cok fena olacak beni oynatıyor şimdiden

Gözünaydın cnm sağlıkla büyüt

Hayırlı olsun tatlım. Allah analı babalı büyütsün

Aynn kuzmm evde olmasa hareket yok yani belim agrımasa daha çok şey yaparm ama malsef belim tutuluyor gecelri bin pişman oluyorum yaptgma snra

Aaa inanmyorm neden ki acaba yırtılma derkenn nasl bişey

Aynn kuzmm evde olmasa hareket yok yani belim agrımasa daha çok şey yaparm ama malsef belim tutuluyor gecelri bin pişman oluyorum yaptgma snra
Bir kaç gündür annemle eşimle evin işlerinş halletmeye çalışıyoruz. Geçen 1 cm açılmam ve düzensiz sancılarım olmasına rağmen o yorgunluğa sancım dğzene girmedş bebek gelmedş, bakalım ne zaman gelecek, bugün hurmayı artıracağım, birde banyoda küvetim yok ama bebek küvetine sıcak ılık su doldurup oturacağım. Rezene çayı vs içeceğim, squat ve pilatesle egzersiz yapacağım inş.

Gözün aydin kuzmmm Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsnnn darısı bizlerin başına kolay doğum yoktr Yardım eden Rabbim vardr Hamd olsnn Allah kimseyi O kapıda darda koymasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…