- 30 Ekim 2018
- 66
- 32
- 18
- 32
aptamilin prosyneo maması çok iyi canım ondan dene sindirimi rahat iyi bir mamaKızlar sma mama kabiz ve gaz yapar mi bebegim 12 günlük mama takviyesi başladık acaba normal mi mamadan mi sıkıntı yaşıyor bilemedik sizin önereceğiniz mama var mi
Benim bugün 8 oldu . Korkuyorum sarılığı yükselecek diye ama bazen ne yaparsam yapayım uyanmıyor tam uyandı diyorum yeniden uyuyor en zoru uyandırma kısmı oldu bebek bakımında benim için .Mamayi almaz diye demis olablir kac gunluk bebeginiz bende cok zor uyandiriyordum her mamadn once soyup bebe yagi ilr msaj yaoiyordum
Merak etme benim arkadaşımda da çıktı bu üfürüm ... 6 ay mi 1 yaşa kadarki ne düzeliyor demiş doktoru şimdi iyi bildiğim kadarıyla düzelmişKızlar az önce cocuk Dr baktı. Kalbinde Bi ses duydum dedi. Üfürüm diyoruz biz buna dedi. Çok korkuom. Nolur dua edin bşy cıkmasın oğlumda.
Rabbim yardımcınız olsunKızlar dua edin lütfen açılmalarım var suyum gelmiş meğer doğuma alınıcam şimdi
Bana da sürekli uyandırmalısın dediler bi de kıyamıyoruz ya biz hemşirenin kucağına verince o kadar sert hareketlerle uyandırıyor ki benim için onu yapmak çok zor . Geçen doktora gittiğimizde korktum ama sarılık yükselecek diye . Gerçi şu an gözlerinin beyazında var yüzünde de var çok yüksek değil ama sizlerin de mi böyleydi ? Artık gecem gündüzüm yok yeter ki süt içsin diye ama o kadar da az geliyor ki mamayı da hiç severek içmiyoruzUyanıkken daha iyi besleniyorlar mantığı bu olsa gerek. İlk bebeğim de çok tecrübesizdim aaa ne güzel uyuyo acıksa uyanır diye diye çocuk açlıktan sarılık olduayak tabanına vurarak uyandırıyoduk sonra.. Zaten bebeklerin açlıktan şekeri çok düşermiş bu sebepten daha çok uyurlarmış uyanmakta zorlanırlamış. Düşünsenize kan alırken bile uyanmamıştı doktor bana nası uyandırcağımı nekadar sürede emzirceğimi öğretince yoluna girmişti herşey. O sebepten bu bebişte ilk haftasında özellikle engeç 1.5saate bir emzirmeyi planlıyorum sütüm olursa. Beslenmeside aynı şekilde velevki olmadı.. Sonrası zaten düzene girer.. Bide kızlar süt arz talep meselesi biraz. Nekadar çok memede kalırsa ve emerse o derece süt oluyor. Beynimize sütümüz olcak mesajı yollayalım İnş herşey hepimiz için güzel olur..
Ben tam tersini yapıyorum önce süt sonra mama . Ya bi de meme ucum çabuk sönüyor diye mecbur silikon uç aldım inşallah ona da alışmazBenimki de uyanmıyor memeyi ağzına verince ağlıyo vallaha kök söktürdü güç bela uyandırıp mama veriyoruz baştan sonra süt şimdi eve çıktık bakalım nasıl olacak
Çok şükür canım maşallahKızlar anne oldum ben deçok güzel bşy bu. Dün anneme soruom "anne şimdi bu bebek benim mi ." "die.. Çok şükür iyiz ikimizde. Dün öğlen 12.30 gibi cıktık. Ama Bnm baya baya ağrı acı oldu doğumda. Baya baya hissettim yani. Hele o karnı bastırıp bebeği aldıkları an Bi değişikti. Hem oğlumun ağlayışı hem o acı insan unutuyor ve herşeye katlanıo. Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah biraz gazlı Bi bebeğiz biz. Emzirme çalışmaları yapıyorduk dünden beri. İnşallah öğrencem. Tek tek alıntı yapamadım Merak edip yazan dualarını eksik etmeyen güzel kalpli anneler anne adayı arkadaslar Allah bin kez razı olsun hepinizden. Buarada çok aman aman Bi sütüm yok. Sarı su gibi sanki sanırım ilk süt öyle oluo.
Bu çok fazla karşılaşılan bişey canım tedavi bile vermezler kendiliğinden geçecek üzme kendiniKızlar az önce cocuk Dr baktı. Kalbinde Bi ses duydum dedi. Üfürüm diyoruz biz buna dedi. Çok korkuom. Nolur dua edin bşy cıkmasın oğlumda.
Allah yardımcınız olsun canım kolay doğum olsun inşallahKızlar dua edin lütfen açılmalarım var suyum gelmiş meğer doğuma alınıcam şimdi
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar anne oldum ben deçok güzel bşy bu. Dün anneme soruom "anne şimdi bu bebek benim mi ." "die.. Çok şükür iyiz ikimizde. Dün öğlen 12.30 gibi cıktık. Ama Bnm baya baya ağrı acı oldu doğumda. Baya baya hissettim yani. Hele o karnı bastırıp bebeği aldıkları an Bi değişikti. Hem oğlumun ağlayışı hem o acı insan unutuyor ve herşeye katlanıo. Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah biraz gazlı Bi bebeğiz biz. Emzirme çalışmaları yapıyorduk dünden beri. İnşallah öğrencem. Tek tek alıntı yapamadım Merak edip yazan dualarını eksik etmeyen güzel kalpli anneler anne adayı arkadaslar Allah bin kez razı olsun hepinizden. Buarada çok aman aman Bi sütüm yok. Sarı su gibi sanki sanırım ilk süt öyle oluo.
Suysa uzandıgınız zaman daha çok gelir diyor bazı kaynaklarda dün gece yatarken hiç gelmedi. Bizim cocuk cok fena olacak beni oynatıyor şimdidenKuzm gt su değil de nişan deseydin bkle derdm ama gecen bir yerde okudm Suyun gttikten snra gtmezsrn Enfeksiyon riski var bebeğin
Gözünaydın cnm sağlıkla büyütKızlar anne oldum ben deçok güzel bşy bu. Dün anneme soruom "anne şimdi bu bebek benim mi ." "die.. Çok şükür iyiz ikimizde. Dün öğlen 12.30 gibi cıktık. Ama Bnm baya baya ağrı acı oldu doğumda. Baya baya hissettim yani. Hele o karnı bastırıp bebeği aldıkları an Bi değişikti. Hem oğlumun ağlayışı hem o acı insan unutuyor ve herşeye katlanıo. Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah biraz gazlı Bi bebeğiz biz. Emzirme çalışmaları yapıyorduk dünden beri. İnşallah öğrencem. Tek tek alıntı yapamadım Merak edip yazan dualarını eksik etmeyen güzel kalpli anneler anne adayı arkadaslar Allah bin kez razı olsun hepinizden. Buarada çok aman aman Bi sütüm yok. Sarı su gibi sanki sanırım ilk süt öyle oluo.
Allah yardımcın olsun sağ salim al kucağına bebeğiniKızlar dua edin lütfen açılmalarım var suyum gelmiş meğer doğuma alınıcam şimdi
Hayırlı olsun tatlım. Allah analı babalı büyütsünKızlar anne oldum ben deçok güzel bşy bu. Dün anneme soruom "anne şimdi bu bebek benim mi ." "die.. Çok şükür iyiz ikimizde. Dün öğlen 12.30 gibi cıktık. Ama Bnm baya baya ağrı acı oldu doğumda. Baya baya hissettim yani. Hele o karnı bastırıp bebeği aldıkları an Bi değişikti. Hem oğlumun ağlayışı hem o acı insan unutuyor ve herşeye katlanıo. Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah biraz gazlı Bi bebeğiz biz. Emzirme çalışmaları yapıyorduk dünden beri. İnşallah öğrencem. Tek tek alıntı yapamadım Merak edip yazan dualarını eksik etmeyen güzel kalpli anneler anne adayı arkadaslar Allah bin kez razı olsun hepinizden. Buarada çok aman aman Bi sütüm yok. Sarı su gibi sanki sanırım ilk süt öyle oluo.
Bir avazda doğurursun inşallah.Kızlar dua edin lütfen açılmalarım var suyum gelmiş meğer doğuma alınıcam şimdi
Aynn kuzmm evde olmasa hareket yok yani belim agrımasa daha çok şey yaparm ama malsef belim tutuluyor gecelri bin pişman oluyorum yaptgma snraBen merdiven inip çıkmıyorum anca kontrole giderken veya alışverişe giderken o da haftada bir yani. Onun dışında hergün hurma yemeye çalışıyorum ama bazen de unutuyorum. Ama evde hareket ettiğim için ev süpürme vs, kuşum var onun peşinden koşuyorum eğil kalk vs. Pilates topu ile egzersiz vs. Öyle geçiyor.
Aaa inanmyorm neden ki acaba yırtılma derkenn nasl bişeyİnşallah hayırlı bir vakitte sağlıklı bir şekilde doğar kızlarımız. Benim yine sancı geldi, bebekte hareket ediyor sanki elleriyle kendini aşağı itmeye mi çalışıyor ne elleri kasıklarımda kasıklarımda birşeyler yapıyor az önce feci bir şekilde yırtılma yanma hissi oldu kasığımda.
Aynn kuzmm evde olmasa hareket yok yani belim agrımasa daha çok şey yaparm ama malsef belim tutuluyor gecelri bin pişman oluyorum yaptgma snra
Gözün aydin kuzmmm Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsnnnKızlar anne oldum ben deçok güzel bşy bu. Dün anneme soruom "anne şimdi bu bebek benim mi ." "die.. Çok şükür iyiz ikimizde. Dün öğlen 12.30 gibi cıktık. Ama Bnm baya baya ağrı acı oldu doğumda. Baya baya hissettim yani. Hele o karnı bastırıp bebeği aldıkları an Bi değişikti. Hem oğlumun ağlayışı hem o acı insan unutuyor ve herşeye katlanıo. Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah biraz gazlı Bi bebeğiz biz. Emzirme çalışmaları yapıyorduk dünden beri. İnşallah öğrencem. Tek tek alıntı yapamadım Merak edip yazan dualarını eksik etmeyen güzel kalpli anneler anne adayı arkadaslar Allah bin kez razı olsun hepinizden. Buarada çok aman aman Bi sütüm yok. Sarı su gibi sanki sanırım ilk süt öyle oluo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?