- 1 Kasım 2019
- 2.746
- 5.608
- 158
Böyle nasıl desem sanki elime kızgın yağ dökmüşüm de elim yanmış o yanmış deri kabuk bağlar ya onu kaldırır gibi bir his.Aaa inanmyorm neden ki acaba yırtılma derkenn nasl bişey
Gözün aydin kuzmmm kuzm korkma bi avazda doğurursn inşallah sancın varmydı kuzm veya başka bişeyKızlar dua edin lütfen açılmalarım var suyum gelmiş meğer doğuma alınıcam şimdi
İnat ettim doğurcağuuuuummm Der gbisin aaaBir kaç gündür annemle eşimle evin işlerinş halletmeye çalışıyoruz. Geçen 1 cm açılmam ve düzensiz sancılarım olmasına rağmen o yorgunluğa sancım dğzene girmedş bebek gelmedş, bakalım ne zaman gelecek, bugün hurmayı artıracağım, birde banyoda küvetim yok ama bebek küvetine sıcak ılık su doldurup oturacağım. Rezene çayı vs içeceğim, squat ve pilatesle egzersiz yapacağım inş.
Uuyyyyy inşallah güzel birseyn habercisidir kuzmm kontrole ne zman gidcksn?? Belki bebek gelyor habern yokBöyle nasıl desem sanki elime kızgın yağ dökmüşüm de elim yanmış o yanmış deri kabuk bağlar ya onu kaldırır gibi bir his.
Hahaha, aynen öyleİnat ettim doğurcağuuuuummm Der gbisin aaavalla artk doğsam ayrı bi korku sarıyor doğmasam Ayrı Allah aklmıza Mulayet olsn Birde bu gece kabusları başladı yinee bende korkmaya başladım
Normalde kontrollerim cuma günüydü. Ama doktor bu hafta perşembeye aldı kontrolü. Neden perşembeye kendi nöbetçi olduğu güne aldı bilmiyorum. Acaba 1 cm açılmam var o zamana kadar daha çok açılır doğuma alırım diye mi düşündü bilmiyorum. Normalde gittiğim hastanede gece veya haftasonu doğuma gidersen kendi doktorun değil de nöbetçi doktor kimse o giriyor doğuma. Ben de doktorumla doğumla ilgili konuşurken inşallaj sizin nöbetçi olduğunuz güne denk gelir doğumum filan demiştim. Bana cep numarasını da verdi ama ben daha mesaj filan atmadım öyle kanlı vs akıntım olmadığı ve bebekte hareket ettiği için. Bakalım ne olacakUuyyyyy inşallah güzel birseyn habercisidir kuzmm kontrole ne zman gidcksn?? Belki bebek gelyor habern yok
Kuzu epizyotomi işlemini Doğum yapan Kadınlardan duydgma Göre onu hissetmiyorsun bilee Çnkü iğneyle uyuşturyorlar bende korkmuyorum desem Yalan Ama hep diyorm başıma ne gelcgni bilmeden gideym ki En azından fark etmeden olr biterHahaha, aynen öyleya ben doğurmaktan korkmuyorum da doğumdan sonraki epizyotomi vs gibi şeylerden korkuyorum sadece. Ben de çok rüya görüyorum. Dün akşam yılan ızgara yapıyordum birde parçalandığı halde kafası hareket ediyordu, çok ilginç bir rüyaydı.
En güzeli böyle olmş Kuzmm açılman Varsa Öne alması kadr doğal bişey yok Sn yinede bir mesaj at seni untmasnNormalde kontrollerim cuma günüydü. Ama doktor bu hafta perşembeye aldı kontrolü. Neden perşembeye kendi nöbetçi olduğu güne aldı bilmiyorum. Acaba 1 cm açılmam var o zamana kadar daha çok açılır doğuma alırım diye mi düşündü bilmiyorum. Normalde gittiğim hastanede gece veya haftasonu doğuma gidersen kendi doktorun değil de nöbetçi doktor kimse o giriyor doğuma. Ben de doktorumla doğumla ilgili konuşurken inşallaj sizin nöbetçi olduğunuz güne denk gelir doğumum filan demiştim. Bana cep numarasını da verdi ama ben daha mesaj filan atmadım öyle kanlı vs akıntım olmadığı ve bebekte hareket ettiği için. Bakalım ne olacak
İnşallah ama ben dua okusam da görüyorum. Rüyasız bie günüm geçmez. Gerçi rüya görmeyi de çok seviyorumKuzu epizyotomi işlemini Doğum yapan Kadınlardan duydgma Göre onu hissetmiyorsun bilee Çnkü iğneyle uyuşturyorlar bende korkmuyorum desem Yalan Ama hep diyorm başıma ne gelcgni bilmeden gideym ki En azından fark etmeden olr biterRüyalar benm gebelik başı başlamıştı Ortasnda kayboldu bidaha başladı Hep sua oku ayetel kursi oku kuzmm öyle uyu İnşaAllahh görmeyiz yaa
Bakalım sana yarın ne diyecekler, unutmaz doktor, çünkü hep sabah en erken saatlerde istiyor gelmemi ve geçen seneden beri hastasıyım polipten dolayı ameliyat etmişti beni o yüzden hep takibindeydim. Ben de bugün vücut temizliği vs yapacağım. Ne olur ne olmaz.En güzeli böyle olmş Kuzmm açılman Varsa Öne alması kadr doğal bişey yok Sn yinede bir mesaj at seni untmasnbenm bebek zaten çok fazla hareket eden bir bebek değil yani Allah korusun az hareket etsede anlamam korkyom bnmde yarn kontrol bugün ağda İşini halledecktm hava çok bozuk yarn ya giderken yada hastaneden sonra gideym diyorm snrada evin temzliği Kurtlaym
Sen yap kuzmm ama nasl yapacksn?? Geç bile kalmşsnn senn ben korkyorm Hazrlıksz Yaakalncm diyeBakalım sana yarın ne diyecekler, unutmaz doktor, çünkü hep sabah en erken saatlerde istiyor gelmemi ve geçen seneden beri hastasıyım polipten dolayı ameliyat etmişti beni o yüzden hep takibindeydim. Ben de bugün vücut temizliği vs yapacağım. Ne olur ne olmaz.
Akıntı bu haftada çok normal hatta beyaz kesik süt gibi geliyordur. Bende de var doktorum o şekilde tarif etti.Kızlar gündüzden beri ara ara iç çamaşırımda ıslaklık oluyor.akıntı gibi degil su gibi bişey ..ama baya az az oluyor böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Korkumdan uyuyamıyorum sabah hastaneyemi gitsem yoksa randevu günüm salı.o gün mü gitsem.kafamda deli sorular
Ben aslında yaptım ama ben permatikle yapıyorum. Bıyık, kol vs onları alacağım. Sık sık permatikle aldığım için her banyoda vs yapıyorum ama ağda hiç denemedim bir kere deneyeyim dedim canımı yaktı bıraktım.Sen yap kuzmm ama nasl yapacksn?? Geç bile kalmşsnn senn ben korkyorm Hazrlıksz Yaakalncm diye
Hadi hayirlisi olsun canim sağlıkla gelsinlerdDoktor bu 40 haftayı da doldurur dedi canımama ben çok perişanım ilk gebelik gibi kolay geçmiyor bu. Aşırı nefes darlığı ve yüksek nabız var. Bir de rahim bağlarım çok gerginmiş bebek çok hareketli bu yüzden bıçak gibi keskin acılar çekiyorum. Doktor da farketti beklemeyelim sen mahvolmuşsın dedi 22 mart yani haftaya pazartesi sezaryen inşallah 38+4 olacağım
Bugün doktorumu aradım hemen gel bakalım suyun geliyor olabilir dedi .hatta gittiğimde catı muaynesi bile yaptı. iç çamasırıma hastaneye giderken yine su geldi .dr görmek istedi ve evet bu su dedi .ultrasonda bakıldı suyum normal cıktı, tahliller yapıldı falan ama birşey cıkmadı su daha fazla gelirse mutlaka gel,persembe sabah yine bakalım dedi eve gönderdi.. su hep azar azar geliyor ondan mı ultrasonda azalmış görülmedi bilemiyorumAkıntı bu haftada çok normal hatta beyaz kesik süt gibi geliyordur. Bende de var doktorum o şekilde tarif etti.
Bende içiyorum tane kimyon anason da aldim5 dk demliyorum gunde 2 keZ içiyorum insallah iyi gelecekRezene cayi çok iyi geliyor, ben içtiğim sürece bebeğimin gazı olmuyordu ilk dogumumda
Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün inşallahKızlar anne oldum ben deçok güzel bşy bu. Dün anneme soruom "anne şimdi bu bebek benim mi ." "die.. Çok şükür iyiz ikimizde. Dün öğlen 12.30 gibi cıktık. Ama Bnm baya baya ağrı acı oldu doğumda. Baya baya hissettim yani. Hele o karnı bastırıp bebeği aldıkları an Bi değişikti. Hem oğlumun ağlayışı hem o acı insan unutuyor ve herşeye katlanıo. Allahım olmayanlara nasip etsin inşallah biraz gazlı Bi bebeğiz biz. Emzirme çalışmaları yapıyorduk dünden beri. İnşallah öğrencem. Tek tek alıntı yapamadım Merak edip yazan dualarını eksik etmeyen güzel kalpli anneler anne adayı arkadaslar Allah bin kez razı olsun hepinizden. Buarada çok aman aman Bi sütüm yok. Sarı su gibi sanki sanırım ilk süt öyle oluo.
Merhaba teşekkür ederiz. Benim iki hastane arası fark 1 hafta var. Kural değişmeden izne ayrılmak istiyprum 24+0 da ama sizce hangi hastabede devam etsem. Yani aleyhime olur mu ki. Dönüşte zorlupu olur gibi. Bi de bi hastaneye göre tam ayrılıyorum, 2 güne bayramYa çok saçma pandemi de risk görüyorlar 24-32 arası idari izin veriyorlar ama sonradan çalışabilirsin diyorlar. Böyle bir dönemde nasıl çalışalım bence de sonuna kadar olmalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?