2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnat ettim doğurcağuuuuummm Der gbisin aaa valla artk doğsam ayrı bi korku sarıyor doğmasam Ayrı Allah aklmıza Mulayet olsn Birde bu gece kabusları başladı yinee bende korkmaya başladım

Böyle nasıl desem sanki elime kızgın yağ dökmüşüm de elim yanmış o yanmış deri kabuk bağlar ya onu kaldırır gibi bir his.
Uuyyyyy inşallah güzel birseyn habercisidir kuzmm kontrole ne zman gidcksn?? Belki bebek gelyor habern yok

İnat ettim doğurcağuuuuummm Der gbisin aaa valla artk doğsam ayrı bi korku sarıyor doğmasam Ayrı Allah aklmıza Mulayet olsn Birde bu gece kabusları başladı yinee bende korkmaya başladım
Hahaha, aynen öyle ya ben doğurmaktan korkmuyorum da doğumdan sonraki epizyotomi vs gibi şeylerden korkuyorum sadece. Ben de çok rüya görüyorum. Dün akşam yılan ızgara yapıyordum birde parçalandığı halde kafası hareket ediyordu, çok ilginç bir rüyaydı.

Uuyyyyy inşallah güzel birseyn habercisidir kuzmm kontrole ne zman gidcksn?? Belki bebek gelyor habern yok
Normalde kontrollerim cuma günüydü. Ama doktor bu hafta perşembeye aldı kontrolü. Neden perşembeye kendi nöbetçi olduğu güne aldı bilmiyorum. Acaba 1 cm açılmam var o zamana kadar daha çok açılır doğuma alırım diye mi düşündü bilmiyorum. Normalde gittiğim hastanede gece veya haftasonu doğuma gidersen kendi doktorun değil de nöbetçi doktor kimse o giriyor doğuma. Ben de doktorumla doğumla ilgili konuşurken inşallaj sizin nöbetçi olduğunuz güne denk gelir doğumum filan demiştim. Bana cep numarasını da verdi ama ben daha mesaj filan atmadım öyle kanlı vs akıntım olmadığı ve bebekte hareket ettiği için. Bakalım ne olacak

Kuzu epizyotomi işlemini Doğum yapan Kadınlardan duydgma Göre onu hissetmiyorsun bilee Çnkü iğneyle uyuşturyorlar bende korkmuyorum desem Yalan Ama hep diyorm başıma ne gelcgni bilmeden gideym ki En azından fark etmeden olr biter Rüyalar benm gebelik başı başlamıştı Ortasnda kayboldu bidaha başladı Hep sua oku ayetel kursi oku kuzmm öyle uyu İnşaAllahh görmeyiz yaa

En güzeli böyle olmş Kuzmm açılman Varsa Öne alması kadr doğal bişey yok Sn yinede bir mesaj at seni untmasn benm bebek zaten çok fazla hareket eden bir bebek değil yani Allah korusun az hareket etsede anlamam korkyom bnmde yarn kontrol bugün ağda İşini halledecktm hava çok bozuk yarn ya giderken yada hastaneden sonra gideym diyorm snrada evin temzliği Kurtlaym

İnşallah ama ben dua okusam da görüyorum. Rüyasız bie günüm geçmez. Gerçi rüya görmeyi de çok seviyorum

Bakalım sana yarın ne diyecekler, unutmaz doktor, çünkü hep sabah en erken saatlerde istiyor gelmemi ve geçen seneden beri hastasıyım polipten dolayı ameliyat etmişti beni o yüzden hep takibindeydim. Ben de bugün vücut temizliği vs yapacağım. Ne olur ne olmaz.

Sen yap kuzmm ama nasl yapacksn?? Geç bile kalmşsnn senn ben korkyorm Hazrlıksz Yaakalncm diye

Akıntı bu haftada çok normal hatta beyaz kesik süt gibi geliyordur. Bende de var doktorum o şekilde tarif etti.

Sen yap kuzmm ama nasl yapacksn?? Geç bile kalmşsnn senn ben korkyorm Hazrlıksz Yaakalncm diye
Ben aslında yaptım ama ben permatikle yapıyorum. Bıyık, kol vs onları alacağım. Sık sık permatikle aldığım için her banyoda vs yapıyorum ama ağda hiç denemedim bir kere deneyeyim dedim canımı yaktı bıraktım.

Kızlar dr a gittim geldim benimkinin geleceği yok. Perşembeye kadr gelmezse suni sancı vercek dr um bekletmek istemiyo günü dolduğu için. Dua edin bana kendi gelsin

Hadi hayirlisi olsun canim sağlıkla gelsinlerd

Akıntı bu haftada çok normal hatta beyaz kesik süt gibi geliyordur. Bende de var doktorum o şekilde tarif etti.
Bugün doktorumu aradım hemen gel bakalım suyun geliyor olabilir dedi .hatta gittiğimde catı muaynesi bile yaptı. iç çamasırıma hastaneye giderken yine su geldi .dr görmek istedi ve evet bu su dedi .ultrasonda bakıldı suyum normal cıktı, tahliller yapıldı falan ama birşey cıkmadı su daha fazla gelirse mutlaka gel,persembe sabah yine bakalım dedi eve gönderdi.. su hep azar azar geliyor ondan mı ultrasonda azalmış görülmedi bilemiyorum Bizim oğlan çok fena bizi her hafta bi şekilde telaşlandırıyor

Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün inşallah

Ya çok saçma pandemi de risk görüyorlar 24-32 arası idari izin veriyorlar ama sonradan çalışabilirsin diyorlar. Böyle bir dönemde nasıl çalışalım bence de sonuna kadar olmalıydı
Merhaba teşekkür ederiz. Benim iki hastane arası fark 1 hafta var. Kural değişmeden izne ayrılmak istiyprum 24+0 da ama sizce hangi hastabede devam etsem. Yani aleyhime olur mu ki. Dönüşte zorlupu olur gibi. Bi de bi hastaneye göre tam ayrılıyorum, 2 güne bayram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…