2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benimde sancım vardı acil doktoruma gittim yumuşama varmış her an doğum olabilir dedi ciğer geliştirici yaptılar sabah yazdığda cevap verilmedi ama benim gibi olanlar beklemesin 22 Mart I beklemeyecek sanırım benim fındık

Ciğer geliştirici niye verildi canım haftası çok güzel

Bende ilk gözlerinden farketmiştim. Bol bol emzirmeye çalışmıştım ama. Hiç kötü sinyal yollama canım beynine. İnş sütünün olacağına inan gelir o talep ettikçe merak etme sen İnş. Mama takviyesi de yapıyorsan sarılığını da atlatır hemencecik İnş. Emzirme olayı benim 2 sene boyunca iniş çıkışlar yaşadı. 4.ayda mesela beni reddediyordu. Ama vermeye ısrarcı olmaya devam ettim keza bazı dönemler yine aynı.. Sonra mastit olmaya başladım işe döndüğümde mastit olup göğüs kanallarım tıkandı. Hatta doktor bana sol göğsümü asla emziremicemi söyledi. Ama ben vermeye devam ettim. Nedenini bilmiyorum ama içgüdüsel sanırım ısrarcıydım.o sebepten diyorum korkmayın olurmu.. Hem süt olmayadabilir.. Mama vermek de kötü bişi değil.. Sütü bırakmadığınız sürece mama takviyesine üzülmeyin

Sezeryandı dimi seninde canım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin bebeğine ve size İnş. Ağrı nası hissettin uyuşmadın mı acaba. Bende ilkinde hissettiğimi iddia etmiştim ama doktor ısrarla hayır demiştide:)

Kızlar az önce cocuk Dr baktı. Kalbinde Bi ses duydum dedi. Üfürüm diyoruz biz buna dedi. Çok korkuom. Nolur dua edin bşy cıkmasın oğlumda.
Kuzum telaş yapma benim daha öncede bahsetmiştim ilk bebeğim de bundan bahsetmişlerdi ama 10 günlük kontrolünde herşey yolunda demişlerdi İnş bişeycik çıkmaz

Yaa sorunun cevabını merak ediyorum çünkü bende öyleyim 2 gündür

Bende öyle yapıyorum birine inat edince öbürünü veriyorum bırakana kadar şuan kaka ve çiş güzel gidiyo zaten doymazsa yaygara koparıp aranıyo göğüslerim yara oldu maalesef ama herşeye değer

Kızlar dr a gittim geldim benimkinin geleceği yok. Perşembeye kadr gelmezse suni sancı vercek dr um bekletmek istemiyo günü dolduğu için. Dua edin bana kendi gelsin
İnşallah kendi gelir canım benim ama kendini bişeye şartlama durumlar Bi anda değişiyo herşeye hazırlıklı gidersen çok üzülmüyosun başına gelenlere

Canım kıy uyandır onun iyiliği için

Kızlar dün geceden beri bebeğimi uyutamıyorum, karnı tok, çişini kakasını yapıyor, altını sürekli temiz tutuyorum, gazını çıkartıyorum ama sürekli huzursuz, ateşi yok, sarılığı bitti gibi, sanki bişeyden korkuyormuş gibi ellerini, ayaklarını ileri uzatıyor ve ağlıyor sürekli, kucağıma alınca daha da çok ağlıyor, emzikle susuyor sadece ama en fazla 10-15 dakka uyuyup geri uyanıyor, ne olabilir? Gazını tam çıkaramıyo muyum acaba

O zman bişy olmaz kolay işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…