2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Üzme kuzum kendini ben de üzüldüm ama Elimizden geleni yapıyoruz. Gönül ister sadece anne sütü vereyim ama doymuyor cocuk napayım anlıyorum ağlamasından. en azından sadece mamayla büyümüyor diye avunuyorum. Az vermeye calısıyorum. Belki ileride daha iyi emebildikleri zaman daha azaltırız

Dr bana açsa cok ağlar dedi karnı tok mu emin misin büyüdügü icin daha cok acıkıyor olabilir yetmiyor olabilir verdiğin

Kizlar hangi mamaları kullanıyorsunuz? Hipp organic combiotic kullanan var mi memnun musunuz? Ben normal hipp alıyodum kakasını az yapıyo diye buna geçtik bu da sanki gazınu artırdı bilemedim

Kizlar hangi mamaları kullanıyorsunuz? Hipp organic combiotic kullanan var mi memnun musunuz? Ben normal hipp alıyodum kakasını az yapıyo diye buna geçtik bu da sanki gazınu artırdı bilemedim
Ben de şu an hipp pre combiyotik mamayı araştırıyorum henüz doğum yapmadım 35.haftadayım nasipse nisan annesi olacağım.sanırım pre yazan alerji oluşmasını da engelliyormuş.olumlu yorumlar var ama her çocuk farklı olduğu için kimi seviyor kimi sevmiyor.

Dr bana açsa cok ağlar dedi karnı tok mu emin misin büyüdügü icin daha cok acıkıyor olabilir yetmiyor olabilir verdiğin
Günde 6-7 kere kaka yapıyor, bir de 3500 gram doğmuştu, dün tartıldı 4000 gram olmuş kilosu, doktor anne sütü yeterli dedi. Arada da sağıyorum 120-140 cc çıkıyor. Yetiyodur diye düşünüyorum

Onun iyiliği için uyandırmak gerek annesi merak etme onlar dayanıklı bebeğinin topuklarına vurarak uyandır topukları acımıyor ağlarsa korkma acıdığından değil topuklarından hoşlanmıyorlar çünkü

Yarım kundak yapmayı dene istersen canım bazı bebekler ellerinden korkarmış

Yarım kundak yapmayı dene istersen canım bazı bebekler ellerinden korkarmış
Owli kundak almıştım ne zaman giydirsem çok ağlıyor, uyurken müsline sarıyorum ama uyumadan önce sarınca da çok ağlıyor, ne yapsam bilemedim valla

Iyi geceler kizlar 3 gün oldu bizimde tatlı telaşla geçiyor günler Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah saglikla büyüsün kuzular
netten gaz damlası( nursey isminde sanırım ) birde humana rezene çayı sipAris ettim kullanan var mıdır

Kızlar sağma makinalarından memnunmusunuz hangi marka kullanıyorsunuz güçlü çeken en iyisi hangisi acaba

Hem ustten hem alttam.cikarmasi gerekiyo eger kendini kasip kafasini geriye dogru atyosa agzini yuvarlak yapiyosa gazi vardir bebeklerin asil gazi 10 gundem sonra basliyoms ben imternetten gaz masaji yapiyorm karnina doktorm masaj onerdi gaz damlasi kullanmami istemedi suan masaj yapiyorm direk alttan cikiyo gazi tuvaletylr birlikte

oyle bir agliyorki acken, sanki biyerini kopariyolat napalm belki zamanla sadece memeye doner. Cogunlukla anne sutu aliyor oyuzden bende oyle avunuyorum.

Merhaba, dogum yapan tum annelerimize hayirli mubarek olsun diliyorum. Ben de 38. Haftamdayim, 23. Haftadan beri erken dogum riskim vardi. Ilk defa bir haftadir hafiften ayaklandim evin icinde. Yani 3 aydir sadece tuvalet harici surekli yatiyordum. Zor bir surecti benim icin. Aslinda tum aile icin, cunku 3 yasinda bir kizim daha var. Ona yatarken bakmam imkansizdi, Allah razi olsun yardimimiza annelerimiz kostu. Annem, kayinvalidem ikisinin de cok emegi gecti. Gecen hafta itibariyle igneleri ilaclari kestik. Normal surece girdik artik. Doktor bu hafta dogum olabilir gozuyle bakiyor. Hayirlisi bakalim. Bebegimin kafasi biraz buyukmus ve heniz kanala girmemis, aslinda basi asagida. Bu hafta dogum olmazsa haftaya bol bol yuruyuslere, pilateslere baslamalisin dedi. Kendi arastirdigim dogumu hizlandirici yontemler de var. Onlari da uygulamayi dusunuyorum insaallah. Size de yazarim. Hepimizin dogumu cok guzel kolay ve hayallerindeki gibi gecsin, keskesiz dogumlar diliyorum tum annelere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…