2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aptamilin prosyneo maması çok iyi hem sindirimi rahat hemde allerjen riskine karşı koruyor kuzenim kullanıyor şuanda çokda memnun kaldı bence deneyin

aptamilin prosyneo maması iyi ondan deneyin sindirimi rahat kuzenim kullanıyor şuanda benim çok memnun kaldı

Kızlar dr a gittim geldim benimkinin geleceği yok. Perşembeye kadr gelmezse suni sancı vercek dr um bekletmek istemiyo günü dolduğu için. Dua edin bana kendi gelsin
Merhaba, hic dogumu tetikleyici akupunktur noktalari duymus muydun? Bir denesen belki bir faydasi olur. Internette yerli yabanci cok cesitli makalelerde yaziyor, videolari filan da var. Ben henuz tecrube etmedim ama eger benim de haftaya dogum baslamazsa uygulayacagim insaallah. Kendim not etmistim liste halinde, paylasayim. Insaallah guzel kolay kendi seyrinde dogal bir dogum diliyorum.

Hem dogumu tetikleyici ve hem de agrilar geldiginde hafifletici cesitli Akupunktur noktalari var.
1) Kalinbagirsak4 noktasi (Hoku LI4): 2 elimizde de bas parmak ile isaret parmagimiz arasindaki perde gibi ucgen bir bolge var. Kemiksiz ama deriden ve kikirdaktan olusan bir bolge. Orayi iyice bastira bastira ovun, acitana kadar. Aciyinca birakin. 2 3 dk ara verip tekrar baslayin ovmaya. Boyle boyle akliniza geldikce yapin her iki elinize de.
2) Dalak 6 noktasi (sanyinjiao SP6): iki ayak bileginizin ic tarafinda disari cikik bir kemik vardir, onlarin 4 parmak yukarisindaki bolgeyi yine bastira bastira ovun aciyana kadar. Tekrar ara verip devam edin.
3) Mesane32 noktasi (BL32): kalcada kuyruk sokumunun 2 parmak yukarisinin yine 2ser parmak sag ve solundaki yer alan gamze noktalari.
4) Safrakesesi noktasi (GB21): ensenin tam ortasindan hizalayip omzun bitimine kadarki olan mesafenin en ortasindaki nokta, her iki omuz mesafesini de olcup sag ve sol noktalari bulup, buralara duzenli araliklarla masaj yapabilirsiniz.
5) Mesane60 noktasi (kunlun BL60): ayak bileklerin yan dis kismindaki cikik kemigin bir parmak arkasi hafif etli bir bolgedir, parmaginizla o bolgeyi bastirarak ovun.
6) Mesane67 noktasi (zhiyin BL67): ayaklarda kucuk serce parmaginin tirnaginin kökününün hemen dip noktasi. Buraya elinizin kucuk tirnagiyla duzenli araliklarla bastirmalisiniz.

Yazdigim ifadeler cok anlasilir olmamis olabilir. Lutfen parantez icindeki isimlerini google'da arastirin, resimlerinden en dogru noktalari daha net gorebilirsiniz. Youtube'da videolari da var izleyerek de uygulayabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim bende uygulayayım bakalım işe yarayacak mı

Kizlar hangi mamaları kullanıyorsunuz? Hipp organic combiotic kullanan var mi memnun musunuz? Ben normal hipp alıyodum kakasını az yapıyo diye buna geçtik bu da sanki gazınu artırdı bilemedim
Ben aldım hipp combiotic bizde de gaz yaptı onu bırakıp aptamile geçtik aptamil daha iyi geldi bize

Bu sarılık olayı toplam kaç gün sürüyor tabi ben ne zaman tamam bitti diyebilirim. Bi sürü takviye aldım onları yiyorum şimdi sütüm artsın diye aralarda da sağma yapıyorum yazık yavrum emiyor emiyor yalancı meme gibi ama ben de inanıyorum belki bugün çok çok az ama yarın mutlaka artacak . Bazen modum çok düşüyor dün oturdum ağladım niyeyse sonra toparladım tabi bu sefer olan da kesilecek diye . Zaman diyorum artık .

Topuklarına da vuruyorum aslında ama belli çok sert olmadığından uyanmıyor . Ya ben anne olmadan önce bebek uyutmanın çok zor bişi olduğunu duyardım hep meğerse uyandırmak da zormuş

Topuklarına da vuruyorum aslında ama belli çok sert olmadığından uyanmıyor . Ya ben anne olmadan önce bebek uyutmanın çok zor bişi olduğunu duyardım hep meğerse uyandırmak da zormuş
Islak nemli bir bezle yuzunu boynunu silebilirsiniz, bezini acin poposunu da oyle islatarak silin. O zaman daha kolay uyaniyorlar genelde. Saclarini, kafasini da tarayabilirsiniz yumusak killi bebek fircasiyla. Hem konak olmamasi icin de her gun kafasini taramak cok iyi, hem masaj gibi rahatlatiyor bebegi, hem de uyanmasina yardimci olur.

merhaba kızlar. herkes iyidir inşAllah bugün bebeğin kontrolü vardı. İşitme testi yapılmamıştı.
3 kez denedi kız kulağında sıvı var sanırım bebeğin işitme testi için 13 gün sonra tekrar çağırdı. Başına böyle bişi gelen var mı

Diğerlerini yaptım fırça denememiştim onu da deneyim teşekkür ederim

Biz de 4 günlükken yaptırdık, ilk başta iki kulağı da geçemedi, sonra bi daha denedi sol kulağı geçti sağ kulağı kaldı, 'kulağındaki suyu atamamıştır daha ama dalgalar iyi görünüyor' dedi, bu cumartesi bi daha götürücez ama ben bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü müzik duyunca sakinleşiyor yine kapı çarpma sesine filan irkiliyor, muhtemelen amniyon sıvısını atamamıştır daha hapşırarak hıçkırarak atar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…