2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hastanede yapılınca biri istenilen gibi çıkmadi. Pzt gününe tekrar çağırdılar.kulaginda kır olabilir ondan Olabilir demiş testi yapan umarim hayırlı bı sonuç alırız bizde

Ah canım insan evladı için bazen çaresiz hissedebiliyor. Benimki farketmemle bitmesi arası 1 hafta 10 gün sürmüştü diye hatırlıyorum fototerapi almadan sütle atlattık şükür.

Ay kızlar saatler bitmiyor yarın sabah 9da doğumum var..
Malum tarama testlerim ve bütün kontrollerim hep kötü geçti benim..
Sağlıklı mı doğacak nası Bi çocuk dünyaya getircem okadar kaygılıyımki anlatamam..
Aşırı derece doğumdan korkuyordum ilk doğumdaki travmam yüzünden. Ama onu bile geçti bu kaygılar.. Sürekli karnım ağrıyor ishal gibiyim ama değilim. Korkudan altıma edicem dedikleri şey bu olsa gerek:))
Aklınıza gelirsem dua edin olurmu bize

Gazi olabilir mi bizimde kabusumuz oldu resmen bugün sabah bir başladı hala uyutmak icin uğraşıyorum. Masaj yapıyoruz rezene kimyon içiyorum. diyet bile yapıyorum gaz yapacak yemekleri yemiyorum süt içmiyorum bakalim 1 hafta deneyecegim.

canım son durumun nedir merak ettim. İnşallah sen ve bebekte iyi olursunuz
O kadsr uğraştım ama yinede sarılık oldu kuzum hastahenedeyiz bu gece
canım neden direk yattınız. bizimde sarılık değeri 12.5 çıktı bende çok korkuyorum. Sadece gözünün içi sarı diyor herkes ama bence baya yüksek çıkmış
insan endişe ediyor. sağol canım cevabın için. İnşallah hiçbir bebekte sıkıntı çıkmaz. Bizim kızda çok hapşırma hıçkırma olmuyor nasıl atacak bakalım.13 gün sonra gelin dedi. Çok mu geçe attı acaba bizi. O zaman daha iyi sonuç alırız dedi.
Hastanede yapılınca biri istenilen gibi çıkmadi. Pzt gününe tekrar çağırdılar.kulaginda kır olabilir ondan Olabilir demiş testi yapan umarim hayırlı bı sonuç alırız bizde
inşallah canım. Endişelenecek durumlar hiç bitmiyor
Dua sağ salim kavuştursun. Buraya çok güzel şeyler yazacağın zamanı bekliyorum

Dün gece yatmadan banyo yaptırdık güzel uyudu maşallah, bugün de yine sabahtan beri güzel uyuyor, sanırım gazı vardı.

Bize 1 aylık olana kadar tekrar bi daha yaptırın dediler, biz de ona göre randevu aldık, bi de testten önce en az 3 gün banyo yapmamış olması lazım dediler, dün gece yıkadık, cumartesi sabah götürcez o yüzden

Allah yardimcin olsun, sag salim saglikla selametle huzurla kavusursun insaallah bebegine.

Bütün iyi dileklerım senınle saglıkla bebegıne kavusmanı dilerimmm hayırlı dogumun olsunnn .. Sencok güçlü yürekli bş anne olacaksın

B BAM94 canim geçmiş olsun yenidoğan tüm bebekler neredeyse hepsi geçirir sarılık bizim 12.5 ti emzirme 3 saatte bir mama verdim düzeldi hiç korkma stres yapma şimdi sadece gece uyumak için mama veriyorum 1 sefer maksimum 2 sefer

Allah seni napmasn kız korkudan altıma edecm dediğin yerde koptmm Allahım sağlıkla kavstrsnn sağlıkla kavstrsnn Rabbim

Uyandiramiyorum ki canım beslemek çok zor . Göbeğine de bakayım sarı mi duruyor göbek değer yüksek olunca
Başından aşağıya inmeyecekmiş gözlerden basliyor göbeğine dokununca sararıyor mu bir bak korkutmak istemem beni aile hekimi korkuttu iyiki anneleri dinledim erken götürmedim bebeği belkide yatıracaklardı.surekli emzirmeye beslemeye çalıştık doktorun çağırdığı vakit gittik cok.sukur test yaptirmadi

. Esin ayaklarıyla oynasin, soyduk sürekli biz. Cok zor oluyor uyandırması. sarilik gecincede uyutmaya çalışıyoruz gaz.mahvetti yavrumu.rezene kimyon içmekten bu hal oldum.16 gündür ne.kahve ne cay içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…