2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bnde aynı gündeyiz hayla sancı vs yok suyuda iyiymiş bugün dr gttm senin bebiş kilosu kaç??
Ben en son 1 ay oldu doktora gideli.
Nst de sancı falan çıkmadı boyu kilosu gayet normal dedi
Artık daha da gitmedim.
Sürekli de gitmek istemiyorum.
Sancı gelmesini bekliyorum.

Son haftalar zor derlerdi de bu kadarını beklemiyordum

İlk hamileliğimde 38+0 da doğurmuştum
Belki bu da öyle olur diye hazırlamıştım kendimi
İlkinde çok sıkıntı stres yapmıştım ama belki de ondan hemen doğum yaptım

Kaçıncı gün değeri 12 lerdeydi. Benim kızımın gözlerindeki beyaz kısımlar hala sarı baya .
6. Gun doktor baktı 12.lerdedir test yapmayalım ama isterseniz yapariz demişti biz de yaptırmadık.aman aç bırakma canim uyandir besle doktor sütun gelmezse mama ver demişti.

Biz de gaz da var uyanınca da gazı sıkıştırıyor iki gündür cidden çok yoruldum sağlık ocağında bakılıyor mu sarılığa

Ben en son 1 ay oldu doktora gideli.
Nst de sancı falan çıkmadı boyu kilosu gayet normal dedi
Artık daha da gitmedim.
Sürekli de gitmek istemiyorum.
Sancı gelmesini bekliyorum.
İyisini yapyorsn kuxm ama gtmekte bişey yok eger riskli bölgede degilsen

s8ym7 inşallah endişelerinizin hepsi boşa çıkacak, sağ salim kavuşun yavrunuza inşallah

Sarılığın tamamen bittiğini nasıl anlıyoruz? Gözlerinin beyazı da düzeldi, bu durumda tamamen iyileşmiş mi oluyor?

Geçen hafta bugün gözleri sarıydı yapılan testte 12.1 çıkmıştı, kan alınırken çok ağladı ben de ağladım, ne zormuş böyle

Basindan beri yaşadıklarınızı biliyorum ama yarın çok güzel bir gün olacak,insallah yavrunu sagsaglim sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın,dualarım sizinle

Canim endişelerinde cok haklisin, inanıyorum ki yarın hepsini boşuna yaşamışım diyeceksin. Yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın inşallah. Dualarim seninle yarın bizi de mutlaka haberdar et lütfen. Kucağına aldığında hepsi bitecek inan o ani hayal et❤

Kaygılanma canım ben doğuma gidince 2 den 7 ye kadar flim gibi geçti bebeğim için ne kadar güçlü olabilirmişim bunu gördüm sen dirayetli ol ki o miniğin sana ihtiyacı var sarılık olduk bizde bugün yine öğrenince çok üzüldüm ama toparladım kendimi annen olmak çok zor ama çok da güzelmiş

19 çıktı benim de bende 2 saate bir kaldırdım emmeyince sağdım verdim sütüm de var ama anne sütü sarılığı da olabilir dedi yeni doğan katında yatıyoruz doktorumu gördüm tesadüfen de üzülme bişey olmaz dedi bakalım inşallah düşer de Bi gece ile atlatmış olırz

B BAM94 benim bebeğimde de başladı sarılık zor uyanıyor sizde çok mu yoğundu direk yatirdilar
19 olmuş her zaman zor uyanmıyor hatta dün gece 1 saat uykuyla durdum alarm kurup uyanamamı bile beklemedi sürekli emzirdim yinede oldu almasa bu kadar üzülmeyecektim alıyor sütüm de var ama kadın doğum doktorumu gördüm tesadüfen vizite yaparken anne sütü sarılığı da olmuş olabilir ışığı alınca geçer dedi bakalım inşallah 1 gece ile Atlatırız

İyisini yapyorsn kuxm ama gtmekte bişey yok eger riskli bölgede degilsen

Riskli bölgede değilim de hastane çok kalabalık oluyor devlete gidiyordum çok sıra oluyor herkes içiçe
Ne olur ne olmaz diye haftaya perşembeye randevu aldım tam 39+5 olucam bakalım
Doğum olmazsa gideceğim

Nst iyi gidiyor normal doğum istediğim için biraz daha bekleyeceğiz bebek baş aşağı pozisyonda. Kontroller sıklaştı sadece. Sizin durumunuz nedir
Benimde aynı şekilde yarın tekrar gideceğim ama artık suni sancı ile doğumu başlatıcak dr

Riskli bölgede değilim de hastane çok kalabalık oluyor devlete gidiyordum çok sıra oluyor herkes içiçe
Ne olur ne olmaz diye haftaya perşembeye randevu aldım tam 39+5 olucam bakalım
Doğum olmazsa gideceğim
Hayrlı vakitte gelsnler cnmm MaşaAllah Sabrlısın Ben o kadr bekleyemem görmek durumunu öğrenmek için için yani kasılma vs bi belrti varmı senin cnm

19 çıktı yattık şimdi bakamadım hemen buraya da mavi ışık tedavisi görüyoruz
Canım çok geçmiş olsun . Evet anne sütünden kaynaklı sarılık da olabiliyormuş . Annelik çok zor ama bir o kadar da güzel . Hep endişe hep kaygı .İnşallah tez zamanda çıkarsınız

Allah’ın izniyle sapasağlıklı çocuk

Allah’ın izniyle sapasağlıklı çocuk doğuracaksın sonra da diyeceksin ki bunca zaman boyunca boşuna üzmüşüm kendimi . Kuzum ben 3 gün hastanede yattım sezeryan oldum ama alttan bile dikişim var . Buna rağmen doktor elinizde embriyo var mı 2. Çocuk için diye sordu . Hiç bir doğum hiç bir hamilelik birbirinin aynı değil . Güzel düşünelim güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…