- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
İnşallah canım,19 olmuş her zaman zor uyanmıyor hatta dün gece 1 saat uykuyla durdum alarm kurup uyanamamı bile beklemedi sürekli emzirdim yinede oldu almasa bu kadar üzülmeyecektim alıyor sütüm de var ama kadın doğum doktorumu gördüm tesadüfen vizite yaparken anne sütü sarılığı da olmuş olabilir ışığı alınca geçer dedi bakalım inşallah 1 gece ile Atlatırız
Bizim gözlerde yok ama göbeğinde bastırıp çekince sarı oluyorBaşından aşağıya inmeyecekmiş gözlerden basliyor göbeğine dokununca sararıyor mu bir bak korkutmak istemem beni aile hekimi korkuttu iyiki anneleri dinledim erken götürmedim bebeği belkide yatıracaklardı.surekli emzirmeye beslemeye çalıştık doktorun çağırdığı vakit gittik cok.sukur test yaptirmadi
. Esin ayaklarıyla oynasin, soyduk sürekli biz. Cok zor oluyor uyandırması. sarilik gecincede uyutmaya çalışıyoruz gaz.mahvetti yavrumu.rezene kimyon içmekten bu hal oldum.16 gündür ne.kahve ne cay içiyorum
Allah yardımcın olsun sağ salim al kucağına bebeğini
Bir avazda doğurursun inşallah.
Gözün aydin kuzmmm kuzm korkma bi avazda doğurursn inşallah sancın varmydı kuzm veya başka bişey
Kızlar hepinize teşekkür ederim dün doğum oldu. Burada konuşmuştuk ara ara sıvı geliyor diye su olduğunu düşünmemiştim ben normal muayenemize gittik 9 da 3 cm açıklık vardı suyum gelmiş bitmek üzereymiş sancı çıktı nst de ama hiç birini anlamadım acil doğum dedi bebek kilosundan dolayı sezeryana aldı spinal sezeryan oldu pek rahat geçirdiğimizi söylemem işlemde evet hiç bir şey hissedilmiyor sonrasında baş ağrısı bel ağrısıda yok zorunluluk harici önerirmiyim asla önermem günlerdir halen sancıları çekiyorum batma yanma feci oluyor yani normalde alttan dikiş oluyor diyorlar ama gerçekten hem normali hem sezaryeni çektim kötü bir tecrübeydiFarketmedinmi canım ne durumdasın
Amin inşallah arada aklıma kötü şeyler geliyor hareket etmeyince falan sonra bekleyince hareketleniyor rahatlıyorum.Hayrlı vakitte gelsnler cnmm MaşaAllah Sabrlısın Ben o kadr bekleyemem görmek durumunu öğrenmek için için yanikasılma vs bi belrti varmı senin cnm
Geçmiş olsunKızlar hepinize teşekkür ederim dün doğum oldu. Burada konuşmuştuk ara ara sıvı geliyor diye su olduğunu düşünmemiştim ben normal muayenemize gittik 9 da 3 cm açıklık vardı suyum gelmiş bitmek üzereymiş sancı çıktı nst de ama hiç birini anlamadım acil doğum dedi bebek kilosundan dolayı sezeryana aldı spinal sezeryan oldu pek rahat geçirdiğimizi söylemem işlemde evet hiç bir şey hissedilmiyor sonrasında baş ağrısı bel ağrısıda yok zorunluluk harici önerirmiyim asla önermem günlerdir halen sancıları çekiyorum batma yanma feci oluyor yani normalde alttan dikiş oluyor diyorlar ama gerçekten hem normali hem sezaryeni çektim kötü bir tecrübeydi
Aminn inşallahCanım çok geçmiş olsun . Evet anne sütünden kaynaklı sarılık da olabiliyormuş . Annelik çok zor ama bir o kadar da güzel . Hep endişe hep kaygı .İnşallah tez zamanda çıkarsınız
İnşallah güzel çıkar sonuçlar canım benimİnşallah canım,ben de yarın olcturcem bakalım
Dr kese üst kısımdan yırtıldıgı için az az su geliyor olabilir dediultrasonda suda azalma görünmüyor ama dr kendiside gelenin su oldUğunu düşünüyor.yarın yeniden bakacak bakalım .yazarım yarın sonucucanım son durumun nedir merak ettim. İnşallah sen ve bebekte iyi olursunuz
canım neden direk yattınız. bizimde sarılık değeri 12.5 çıktı bende çok korkuyorum. Sadece gözünün içi sarı diyor herkes ama bence baya yüksek çıkmış
insan endişe ediyor. sağol canım cevabın için. İnşallah hiçbir bebekte sıkıntı çıkmaz.Bizim kızda çok hapşırma hıçkırma olmuyor nasıl atacak bakalım.13 gün sonra gelin dedi. Çok mu geçe attı acaba bizi. O zaman daha iyi sonuç alırız dedi.
inşallah canım. Endişelenecek durumlar hiç bitmiyor
Dua sağ salim kavuştursun. Buraya çok güzel şeyler yazacağın zamanı bekliyorum
Bende tam tersi spinalden çok memnun kaldım biraz kişiye göre de değişiyor heralde ilk gün sadece dikiş yerlerim acıdı ama ben gaz çıkardım hemen onunda etkisi çok fazla oluyomuş galiba ben ondan ağrı çekmedimKızlar hepinize teşekkür ederim dün doğum oldu. Burada konuşmuştuk ara ara sıvı geliyor diye su olduğunu düşünmemiştim ben normal muayenemize gittik 9 da 3 cm açıklık vardı suyum gelmiş bitmek üzereymiş sancı çıktı nst de ama hiç birini anlamadım acil doğum dedi bebek kilosundan dolayı sezeryana aldı spinal sezeryan oldu pek rahat geçirdiğimizi söylemem işlemde evet hiç bir şey hissedilmiyor sonrasında baş ağrısı bel ağrısıda yok zorunluluk harici önerirmiyim asla önermem günlerdir halen sancıları çekiyorum batma yanma feci oluyor yani normalde alttan dikiş oluyor diyorlar ama gerçekten hem normali hem sezaryeni çektim kötü bir tecrübeydi
Ben tek değilim yine bile çok zor kıyamam yaKizlar bugun doktor gaz sancisi icin bebegime bebekler icin prebiyotik kullanmami onerdi. Sindirim sistemini cok rahatlatiyor dedi. Bilmiyorum Turkiye’de oneriyorlarmi doktorunuza sorun eger gaz problemi varsa.
bu arada bizde dogumdan sonra 4. Gun sarilik olduk bi gece mavi isik aldik hastanede cok sukur gecti gitti. Ama ogun ben dikisli bi sekidle yaninda kaldim kimseyi almadilar benden baska. Epizyotomi dikislerim acildi oturup kalkmaktan bnm icin cok zordu. Hala yanma ve agri yasiyorum bir ay gecmesine ragmen. Normal dogumun en kotu kismi bu bence.
s8ym7 guzel haberlerini bekliyoruz bize yaz mutlaka
Ben tek değilim yine bile çok zor kıyamam ya
Bebek doğum kanalına girmemiş sadece pozisyonu baş aşağı ise suni sancı fayda etmez demişti doktorum aklınızda olsun. Biz de pazartesiye kadar bekleyip duruma göre kararını bekleyeceğiz.. hayırlısı olsun sağlıkla gelsin ne farkeder ki doğum şekliBenimde aynı şekilde yarın tekrar gideceğim ama artık suni sancı ile doğumu başlatıcak dr
Tabiki çok çok önemli Bi sorun olmasın neleri var da lohusa iken çok zor uykusu geliyo insanım 2 saat te bir çıkartıyoruz inatlaşıyo emmemek için geri koymam lazım gerçekten kolay bi süreç değil tebrik ediyorum seni tek başına halletmişsin Bi kere mama verdik hiç sevmedi ve çok ağladı gazıda çıkmıştı halbuki sonra sağdım verdim emmese bile son çıkardığımda da emdi refakatçi olmasa yanımızda gerçekten çok zoelanırdıkOlsun sukur bu gunlerimize hastanedeyken oturup agladm sonra dedimki neagliyorsun ne hastalar var gunlerce kalan veya caresi olmayan haline sukret bebegin saglikli. Sonra guc geldi bana taa ki dikislerim acilana kadar
Hangi markayı önerdi dr acaba Türkiye de var mi ben de kullanmak istiyorum dr a sorayımKizlar bugun doktor gaz sancisi icin bebegime bebekler icin prebiyotik kullanmami onerdi. Sindirim sistemini cok rahatlatiyor dedi. Bilmiyorum Turkiye’de oneriyorlarmi doktorunuza sorun eger gaz problemi varsa.
bu arada bizde dogumdan sonra 4. Gun sarilik olduk bi gece mavi isik aldik hastanede cok sukur gecti gitti. Ama ogun ben dikisli bi sekidle yaninda kaldim kimseyi almadilar benden baska. Epizyotomi dikislerim acildi oturup kalkmaktan bnm icin cok zordu. Hala yanma ve agri yasiyorum bir ay gecmesine ragmen. Normal dogumun en kotu kismi bu bence.
s8ym7 guzel haberlerini bekliyoruz bize yaz mutlaka
Gözün aydınnnnn Allah analı babalı büyütsün :) merak ettık valla seniii
Uykusuz Koala 2 gün sonra kötü kısımlar sadece bir anı olarak kalacak, Allah bağışlasın, bundan sonrası uyandırmaya çalışma uyutmaya çalışma, emzirme vs Allah her isteyene bu duyguyu nasip etsin
Uykusuz Koala gozunaydin canimm Allah anali babali buyutsunn
@ilknurrr22 canim sende bir avazda kurtulursn insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Uykusuz Koala canim tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Uykusuz Koala gozun aydın canım cok sukur rabbim analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin
Karaciğer enzimlerim bir anda yükselmiş hastaneye mide ağrısı diye geldim serum yemeğe doktor bebeği riske atmak istemiyorum alalım dedi 37+5 te geldi yavrum . Çok şükür bir sıkıntımız yok bebekten yana . Benim doğumla ilgili büyük sıkıntılarım oldu burda doğum yapmamış olan arkadaşlar olduğundan çok ayrıntılı yazmak istemiyorum insan ister istemez çok etkileniyor . Binde bir yaşanabilen bir durum olmuş o da benim başıma geldi hala hastanede yatıyoruz serumlar iğneler aralıksız gidiyor geliyor. Bizim de nasibimizde bunu yaşamak varmış şimdi iyiyim çok şükür inşallah yarın taburcu olup eve çıkabiliriz
Gözünaydın canım sağsalim kavusmussunAllah analı babalı büyütsün insallah
Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallahaklımız sen de kalmıstı.
Canım cok geçmiş olsun inşallah kısa süre de saglıcakla evinize geçersiniz.
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inş.
Cok şükür Allah'ın izniyle kucağınıza almissinizBurada hepimiz kardeş gibi olduk sizden haber alamayınca hepimiz panikledik...Neyseki sagsaglim kavuştunuz bebise Darisi bize inşallah...
Canım çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun yavruna Allah analı babalı büyütsün
Valla bekle bekle stres yaptık canım insanın aklına her şey geliyor. Çok şükür ki sonu güzel bitmişhayırlı sağlıklı evlat olsun canım gözünüz aydın
Gözün aydın canım benimAllah analı babalı büyütsün artık darısı da başıma olsun
Uykusuz Koala gözün aydin Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin
Cok şükür sağlıkla büyüt canım
Cok geçmiş olsun inşallah bi an önce çıkarsınız hastaneden
Uykusuz Koala gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah . Benim de ilk doğumum böyleydi her ikisini de denemiş olduk işte. Önemli olan sağlıklı dünyaya gelmeleri gerisi önemli değil unutuluyor bir şekilde
Allah sana bağşlasnn kuzm benmm Rabbim yardmcn olsnn bizede dua et sıra bize geliyor
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini geçmiş olsun
Kizlar sabah 9da dogum yaptim çok şükür iyiyiz ikimizde kombine spinal epidural ikisi birden yapıldı
3500 doğdu doktorun dediği gibi biraz önce yürüttüler ağrım yok şimdilik darısı size ❤
Canımmm zor olmuş ama olmuş bitmiş bak sonuç çok güzel di mi maşallah onahadi gözünaydın şükür kavuştun yavruna bundan sonrası çok daha güzel inşallah
Hayırlı olsun canım gözünaydın maşallah kuzuya sağlıkla büyüsün
Kızlar merhaba. Ben bir süredir giremiyorumsayfaları tek trk okuyamadım. bugün 6.günümüz. yanımda eşimden başka kimse olmadığı için biraz zor geçiyor günlerimiz. 4günde toplam 3,5saat uykuyla duruyordum, dün aralıklarla 3saat daha uyudum benim kızım aşırı hareketli ve yaramaz çıktı Uyumuyor, uyutmuyor.emme problemimiz vardı, çok sabırsız süt az gelince kızıp itiyor memeyi. Çok şükür 5günde sol memeyi hallettik ama sağ memeyi sevmiyor, onu sağıyorum sürekli. Mama takviyesi de yapıyorum çünkü kan uyuşmazlığımız çıktı, sarılık olmaması için sürekli tok olması gerekiyormuş. Uykusuz Koala @ilknurrr22 C Crn07 doğumlar gerçekleşmiş. Çok sevindim arkadaşlar. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Başka doğum yapan var mı? Bekleyen arkadaşlardan günleri belli olanlar gördüm, hayırlı doğumlarınız olsun inşallah ❤
Kizlar bu sabah çok şükür doğum yaptım,epudral sezeryan oldum.Korktugum gibi geçmedi hiçbir şey hissetmedimSuan bebis de ben de iyiyiz,emzirmeye calisiyorum ,agrum olunca ağrı kesici yapıyorlar,bizdeki durumlar şimdilik boyle
Kızlaaaarrrrrrr çok şükürr bende meleğimi kucağıma aldımm bende miniğim de iyiyiz şükür darısı tüm bekleyenlere olsun suni sancılı normal doğumdu
Herkese hayırlı geceler kızlar. Bu sabah 07.30da kızımla kavuştuk. çok ama çok uzuunn bir yolculuktu ikimiz içinde. Ama hiçbir müdahale almadık hızlandırmak vs için o yüzden biraz yoruldum. Darısı bekleyen herkesin başına. Allah bu yolda kimseyi koymasın. Bebeğim iyi benimde dikişlerim oldu inşallah hemen toparlarım.
Kızlar alıntı yapabildiğimi yaptım kalan varsa kusura bakmasın saat 1 gibi suyum geldi hastahaneye geldim nts ye bağladım 1 cm açıklık vardı ve sancım yoktu daha sonra suni sancı bağlandı ve bir ara bebeğimin kalp atışı düştü biraz tehlikeli bir durum oluştu daha sonra suni sancı ile sancılarım sıklaştı 2 cm den fazla açılmam olmadı yani normal doğum sancıları çekmeme rağmen olmadı bebeğin başı şişmeye başladığı için doktor daha fazla riske atmadı ben 19.00 gibi spinal ile sezeryana girdim çok geçmedi 3170 grm 51 cm oğluşum dünyaya geldi çok sakindim hem sancı çekerken hemde sezeryanda anne olmak bambaşka bir güç veriyor insana herşeye dayanabilirim gibi geldi şuan annem ve eşimle birlikteyim bebişim iyi hemen sütüm de geldi emiyor da çok şükür benden bu kadar doğumu bekleyen herkese hayırlı doğumlar diliyorum seviliyorsunuz
Uykusuz Koala kuzum sende doghm yaptin yazamadım sanada mesajında baya geride kaldı heralde seninde gozun aydın Allah analı babalı büyütsün
Kızlar bizde doğduk sancı olmadığı için suni sancı denedik açılma ilerlemedi ama ve suyu fazla ve bebek çok geride olduğu için doğum çok zor olur dedi doktor sezeryana döndüm bende çok şükür metehanimi kucağıma aldım inşallah yarın taburcuyuz
Kızlar selâm malum nerdeyse üç çocukla 24 saat mesai yaptığımız için buraya girmek de çok Zor artık , çoğunuz doğum yapmış hatırladığım takip edebildigim kadarıyla
B BAM94 @defne92Uykusuz Koala @La Laa @Kurabiyex @Mavisiguzel kızlar dogumlariniz hayırlı olsun, ömürleri uzun bahtlari açık olsun inşallah hepsinin
Bız bı aylık olduk bile sabah aşimiz var kolik diyemem ama kızarıp bozariyorlar gazları olunca geceleri bazen uyanık bazen uykuda gündüzleri genelde uykuda geçiyor ama aynı anda nasıl beceriyorlarsa emzirmek sıkıntı çünkü biri tam bitmemişken diğeri başlıyor ağlamaya meme/mama karışık gidiyoruz zaten tek başına süt asla yetmez iki bebeğe
Bizden bu kadar,geride kalanlara da sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim
Kizlar hangi mamaları kullanıyorsunuz? Hipp organic combiotic kullanan var mi memnun musunuz? Ben normal hipp alıyodum kakasını az yapıyo diye buna geçtik bu da sanki gazınu artırdı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?