2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım, ben de yarın olcturcem bakalım

Bizim gözlerde yok ama göbeğinde bastırıp çekince sarı oluyor

Allah yardımcın olsun sağ salim al kucağına bebeğini

Bir avazda doğurursun inşallah.

Gözün aydin kuzmmm kuzm korkma bi avazda doğurursn inşallah sancın varmydı kuzm veya başka bişey

Farketmedinmi canım ne durumdasın
Kızlar hepinize teşekkür ederim dün doğum oldu. Burada konuşmuştuk ara ara sıvı geliyor diye su olduğunu düşünmemiştim ben normal muayenemize gittik 9 da 3 cm açıklık vardı suyum gelmiş bitmek üzereymiş sancı çıktı nst de ama hiç birini anlamadım acil doğum dedi bebek kilosundan dolayı sezeryana aldı spinal sezeryan oldu pek rahat geçirdiğimizi söylemem işlemde evet hiç bir şey hissedilmiyor sonrasında baş ağrısı bel ağrısıda yok zorunluluk harici önerirmiyim asla önermem günlerdir halen sancıları çekiyorum batma yanma feci oluyor yani normalde alttan dikiş oluyor diyorlar ama gerçekten hem normali hem sezaryeni çektim kötü bir tecrübeydi

Hayrlı vakitte gelsnler cnmm MaşaAllah Sabrlısın Ben o kadr bekleyemem görmek durumunu öğrenmek için için yani kasılma vs bi belrti varmı senin cnm
Amin inşallah arada aklıma kötü şeyler geliyor hareket etmeyince falan sonra bekleyince hareketleniyor rahatlıyorum.
İşte belirti yok. Karın ağrısı falan oluyor wc gidince geçiyor anlayamıyorum. Belden, kadınlardan ağrı gelse kendimi ona göre ayarlayacağım.
Her gün dışarı çıkıp yürüyüş yapıyorum asansör kullanmıyorum 4.katta oturuyorum
Hurma da yiyorum bir şey yok hala

Geçmiş olsun ALLAH analı babalı büyütsün inşallah

Canım çok geçmiş olsun . Evet anne sütünden kaynaklı sarılık da olabiliyormuş . Annelik çok zor ama bir o kadar da güzel . Hep endişe hep kaygı .İnşallah tez zamanda çıkarsınız
Aminn inşallah

Dr kese üst kısımdan yırtıldıgı için az az su geliyor olabilir dediultrasonda suda azalma görünmüyor ama dr kendiside gelenin su oldUğunu düşünüyor.yarın yeniden bakacak bakalım .yazarım yarın sonucu

Kizlar bugun doktor gaz sancisi icin bebegime bebekler icin prebiyotik kullanmami onerdi. Sindirim sistemini cok rahatlatiyor dedi. Bilmiyorum Turkiye’de oneriyorlarmi doktorunuza sorun eger gaz problemi varsa.
bu arada bizde dogumdan sonra 4. Gun sarilik olduk bi gece mavi isik aldik hastanede cok sukur gecti gitti. Ama ogun ben dikisli bi sekidle yaninda kaldim kimseyi almadilar benden baska. Epizyotomi dikislerim acildi oturup kalkmaktan bnm icin cok zordu. Hala yanma ve agri yasiyorum bir ay gecmesine ragmen. Normal dogumun en kotu kismi bu bence.
s8ym7 guzel haberlerini bekliyoruz bize yaz mutlaka

Bende tam tersi spinalden çok memnun kaldım biraz kişiye göre de değişiyor heralde ilk gün sadece dikiş yerlerim acıdı ama ben gaz çıkardım hemen onunda etkisi çok fazla oluyomuş galiba ben ondan ağrı çekmedim

Ben tek değilim yine bile çok zor kıyamam ya

Ben tek değilim yine bile çok zor kıyamam ya
Olsun sukur bu gunlerimize hastanedeyken oturup agladm sonra dedimki neagliyorsun ne hastalar var gunlerce kalan veya caresi olmayan haline sukret bebegin saglikli. Sonra guc geldi bana taa ki dikislerim acilana kadar

Benimde aynı şekilde yarın tekrar gideceğim ama artık suni sancı ile doğumu başlatıcak dr
Bebek doğum kanalına girmemiş sadece pozisyonu baş aşağı ise suni sancı fayda etmez demişti doktorum aklınızda olsun. Biz de pazartesiye kadar bekleyip duruma göre kararını bekleyeceğiz.. hayırlısı olsun sağlıkla gelsin ne farkeder ki doğum şekli

Olsun sukur bu gunlerimize hastanedeyken oturup agladm sonra dedimki neagliyorsun ne hastalar var gunlerce kalan veya caresi olmayan haline sukret bebegin saglikli. Sonra guc geldi bana taa ki dikislerim acilana kadar
Tabiki çok çok önemli Bi sorun olmasın neleri var da lohusa iken çok zor uykusu geliyo insanım 2 saat te bir çıkartıyoruz inatlaşıyo emmemek için geri koymam lazım gerçekten kolay bi süreç değil tebrik ediyorum seni tek başına halletmişsin Bi kere mama verdik hiç sevmedi ve çok ağladı gazıda çıkmıştı halbuki sonra sağdım verdim emmese bile son çıkardığımda da emdi refakatçi olmasa yanımızda gerçekten çok zoelanırdık

Günaydın annişler nasılsınız grupta doğum yapmayan çok az kişi kaldı galiba sizler de en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah Sarılık mevzusu konuşulmuş bizimde gözleri ve yüzü sariydi 15 çıkmıştı değeri vücudumuz da 9du sanırım vücudunda olması daha tehlikeliymis o yüzden yatmadik bol bol emzirdik mama takviyesi yaptık şükür geçti. Bugünde ilk ay aşımızı olduk kilo almışız boyumuz da uzamış şimdilik herşey yolunda

Hangi markayı önerdi dr acaba Türkiye de var mi ben de kullanmak istiyorum dr a sorayım

Günaydın kızlar, bugün kontrolüm vardı, geçen hafta cuma günü 1cm açıklığım vardı, bu hafta doktor tekrsr baktı 1 parmak açıklığın var rahim ağzı yumuşak dedi. Nst de sancılar düzensiz çıktı yine. Bebeğin suyu yerinde, 3200 gram 53 cm. Haftaya kadar doğmazsa eğer çarşamba kontrole gel tekrar dedi, ama ben bu hafta doğacağını düşünmüyorum, haftaya çarşambadan sonra ciddi ciddi doğumu bekleyeceğiz dedi. Öyle işte kızlar. Hafif sancılar var ama düzensiz. Gelmiyor benim kızım

Gözün aydınnnnn Allah analı babalı büyütsün :) merak ettık valla seniii
Uykusuz Koala gozunaydin canimm Allah anali babali buyutsunn
@ilknurrr22 canim sende bir avazda kurtulursn insallah guzel haberlerini bekliyoruz
Uykusuz Koala Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
Uykusuz Koala canim tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Uykusuz Koala gozun aydın canım cok sukur rabbim analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin
Gözünaydın canım sağsalim kavusmussun Allah analı babalı büyütsün insallah
Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah aklımız sen de kalmıstı.

Canım cok geçmiş olsun inşallah kısa süre de saglıcakla evinize geçersiniz.
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inş.
Cok şükür Allah'ın izniyle kucağınıza almissinizBurada hepimiz kardeş gibi olduk sizden haber alamayınca hepimiz panikledik...Neyseki sagsaglim kavuştunuz bebiseDarisi bize inşallah...
Uykusuz Koala canım çok merak ettik seni
Çok şükür kavusmussunuz sağlıkla büyüt yavrunu
Canım çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun yavruna Allah analı babalı büyütsün
Valla bekle bekle stres yaptık canım insanın aklına her şey geliyor. Çok şükür ki sonu güzel bitmiş hayırlı sağlıklı evlat olsun canım gözünüz aydın
Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün artık darısı da başıma olsun
Uykusuz Koala gözün aydin Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin
Cok şükür sağlıkla büyüt canım

Cok geçmiş olsun inşallah bi an önce çıkarsınız hastaneden
Allah sana bağşlasnn kuzm benmm Rabbim yardmcn olsnn bizede dua et sıra bize geliyor
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini geçmiş olsun
Kizlar sabah 9da dogum yaptim çok şükür iyiyiz ikimizde kombine spinal epidural ikisi birden yapıldı
3500 doğdu doktorun dediği gibi biraz önce yürüttüler ağrım yok şimdilik darısı size ❤
Uykusuz Koala ve @ilknurrr22 gözünüz aydın çoook geçmiş olsun Sağlıkla büyütün inş bebişleri
Kızlaaaarrrrrrr çok şükürr bende meleğimi kucağıma aldımm bende miniğim de iyiyiz şükür darısı tüm bekleyenlere olsun suni sancılı normal doğumdu
Uykusuz Koala kuzum sende doghm yaptin yazamadım sanada mesajında baya geride kaldı heralde seninde gozun aydın Allah analı babalı büyütsün
Kizlar hangi mamaları kullanıyorsunuz? Hipp organic combiotic kullanan var mi memnun musunuz? Ben normal hipp alıyodum kakasını az yapıyo diye buna geçtik bu da sanki gazınu artırdı bilemedim

Kızlar hepinizden Allah razı olsun herkese teşekkür ederim günlerdir giremedim bebeğim doğduğundan beri sarılık. İnanır mısınız gunlerim sadece miniğimi uyandırıp emzirmeye çalışmak ile geçti telefonu bırakın lavaboya zaman ayıramadım ınat ettim hastaneye yatmadan düşürmek için. 5. Gün sınırı 15ti bizim 14.6 çıkmıştı şükür yükselmeden düşmeye başladı 2 gündür daha kolay uyanıyor daha canlı. O kadar üzüldüm ki elinden kan aldılar ah dedim orası da çok acır tekte damarı bulurlar inşallah.. Bebeğim kıpırdamadı bile nasıl derin dalmış uyutmuş bu sarılık. Mesajlarınızı geriden okumaya çalıştığım için ancak yazabiliyorum.
Bugün 9 günlük olduk hem meme hem mama olarak illerledik 2 gündür mamayı kestik. Bizde durumlar bu şekilde

Doğum yapan arkadaşlarım çook sevindim herkes sağlıkla kucağına almış ❤ ilknur bebeğin gününden önce gelir dedim ama gelmemiş

R reddress biz kullandık sıkıntı yaşamadık

Sizlere doğum hikayemi ayrıntılı bir şekilde anlatmak isterdim ama çok zordu kimseyi korkutmak istemiyorum. Sadece sezaryenden korkan biri olarak korktuğum kadar zor olmadı bu iyi tarafı yazabilirim. 1 gün boyunca normal doğum sancılarını çok fazla yaşayıp arkasından sezaryen olunca bedenen çok yoruldum bebeğim de sarılık olunca buraya hiç giremedim aklım hep sizde kaldı inşallah herkes iyidir C Crn07 canım şimdi nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…