2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

Hayirli olsun gule gule buyutun insaallah bebeginizi. Gecmis olsun saglikli olun da, tum sıkıntılar unutulur.

Doktorların çektiği videoları izliyorum onlar da serum fizyolojik sıvı kullanıyorlar hep.

Alışveriş sitelerinde, Braunu kullanırken de önceden serum fizyolojik sıkınca daha iyi sonuç aldık diye yorum yapmışlar bilemedim doktorumuza bi sorayım. Manuel olanlardan almıştım ama ya çok çekip burnuna zarar verirsem diye korkuyorum, braun kullanışlı görünüyor

Bence manuel aldıysanız brauna 250-300 vermeyin. Çok çok değil az az çekersiniz bulursunuz dengeyi ilk manuel alsaydım bende braun almazdım. Ama sıvı olayını sorun muhakkak

Amin inşallah . İğne benim doğumdaki sıkıntılardan ötürü nihayet bugün sonuncusunu oldum ve bitti . Çapaklanma bizim öyle bi durumdaki kirpiklerini birbirine yapıştırıp silmezsem çok kalın bi katman oluşturuyor . Sizin doktorunuz derdi eğer kanallar tıkanık olsaydı bu bizim anlayacağımız bişi değil sanırım gidince sorarsın sen yine

Canım çıkmışsınızdır Allah’ın izniyle inşallah . Görünce yaz buraya fırsat bulabilirsen bebeğin de sen de iyisindir inşallah

Anladımm çok geçmiş olsun. Ben de sadece kan sulandırıcı vuruluyorum normal doğum sancısı çekip sonra sezaryene girince alt tarafta pıhtı atma riski oluyormuş diye.

Bizim çapaklanma o kadar ileri değil o zaman anladım inşallah çabucak geçer annesi.

Allah yardımcın olsun canım

Kızlar benn hastaneye yattım nst ye bağladılar. Ben bişe hissetmiyorum hala. Dua edin bana fitil falan vercekler açılma olsun diye bakalım hayırlısı ile gelir inşallah bekleyen bebişlerimiz.
İnşallah açılman ilerler hayırlısı ile doğum yaparsın canım

Kızlar benn hastaneye yattım nst ye bağladılar. Ben bişe hissetmiyorum hala. Dua edin bana fitil falan vercekler açılma olsun diye bakalım hayırlısı ile gelir inşallah bekleyen bebişlerimiz.
Hizli ilerlesin insaallah. Nst'den sonra pilates topu filan verirlerse ustune oturup 8 sekli cizebilirsin bol bol, acilmayi hizlandiriyor.

Kizlar hangi mamaları kullanıyorsunuz? Hipp organic combiotic kullanan var mi memnun musunuz? Ben normal hipp alıyodum kakasını az yapıyo diye buna geçtik bu da sanki gazınu artırdı bilemedim
Bizde sma yi biraktik aptamil ile kakada gazda rahat oluyor suan ve sayisi fazlalasti canim

İnşaAllahh rahat doğumlar yaşarz suan bizde ses soluk yok

Kuzmm rahim yumuşamasını Nasıl anladı elle kontrolünde mii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…