2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benn hastaneye yattım nst ye bağladılar. Ben bişe hissetmiyorum hala. Dua edin bana fitil falan vercekler açılma olsun diye bakalım hayırlısı ile gelir inşallah bekleyen bebişlerimiz.
Rabbim kolay eylesn doğumunu bir avazda doğrursnn inşallah

Kızlar benn hastaneye yattım nst ye bağladılar. Ben bişe hissetmiyorum hala. Dua edin bana fitil falan vercekler açılma olsun diye bakalım hayırlısı ile gelir inşallah bekleyen bebişlerimiz.
İnşallah bşr avazda doğurursun tatlım. Darısı benim başıma.

Kızlar bebeğim sanırım kolik her gece 1 den bu saate kadar çığlık çığlığa ağlıyor ne yapsam susmuyor kendini cok kasıyor elleriyle herseyi itiyor uykusuzluk iyice geriyor beni gündüzde uykusu yok lavaboya gidemiyorum tam dalıyor hemen uyanıyor şimdiden çok yoruldum

Canim arkadaşım bana gripe water adında bir damla önermişti,o çok memnun kalmış ama ben henüz kullanmadım, bebegin gazına çok iyi gelmis

Hayirli haberlerini bekliyoruz canim insallah her şey yolundadir

Kızımda kullandım ben faydasını gördüm

Kizlar hangi mamaları kullanıyorsunuz? Hipp organic combiotic kullanan var mi memnun musunuz? Ben normal hipp alıyodum kakasını az yapıyo diye buna geçtik bu da sanki gazınu artırdı bilemedim
aptamilin prosyneo maması iyi sindirimi rahat bir bakın bence

Siz mamayla kafayı bozdunuz galiba.2019dan beri yazdığınız herşey dönüp dolaşıp aynı ve sadece mama ile ilgili.İnsanlara reklam yapacağım derken bebekleri hiç mi düşünmüyorsunuz?

Ben doğumdan önceki gün 10 bin adım atmıştım, ertesi sabah suyum geldi, keşke su yerine sancım gelseydi bu arada su azar azar gelip nasıl bitiyor acaba, benim hepsi bi anda gelmesine rağmen saatlerce gelmeye devam etti, şakır şakır akıyor, az buz değil, çok enteresan bi deneyimdi

Bu arada bebeği emzirirken resmen mücadele veriyorum, bebeğimin kafası bi tarafa vücudu başka tarafa gidiyor, alta emzirme yastığı koyuyorum bebeğim araya düşüyor, ben eğiliyorum o kafasını kaldırıyo vs umarım zarar vermiyorumdur çocuğa

Kuzmm bende bu son günler yürüyorum baya ama Şöyle bişey diyeymm Yani sancı vss yok :)

beni uyardılar inceledim haklılar... her anne grubuna mesaj bırakmışsınız büyük ihtimalle PR çalışması yapıyorsunuz

2019 yılından beri hipp markasını kötüleyip aptamili övüyorsunuz ?

hatta şu üyeliklerde sizin ajansınıza ait. Konuyu hipp firmasına iletiyorum, hipp ile aptamil arasında bakalım nasıl bir kriz yaşanacak

bu arada diğer üyeliğiniz ; makbule17

Bende bakınıyorum bebeğime mama için hipp combiotic mi Aptamil mi diye..oglumda hastanede Aptamil vermişlerdi şimdi hipp combiotic almayı düşünüyorum olurda sütüm inmezse sarılık olmasin diye..ama işte bu tür insanlar kafa karıştırıyor,bulmanız iyi oldu..Allahim böyle ınsanların pis menfaatlerinden korusun hepimizi

bekleyin az sonra 9 yıldır bu sitede nasıl bir algı yaratmışlar bunu açıklayacağım. şimdi delilleri toplayayım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…