2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun bende sizinle aynı durumdayım 4. Bebeğim olacak ve şuan 39 yaşındayım bende testte çift çizgiyi görünce bayılıacak gibi oldum resmen şoka girdim. 2 hafta olacak öğreneli yavaş yavaş alışmaya başladım Umarım sağlıkla alırız kucağımıza birde benim 4. Sezeryan olacak o biraz tedirgin ediyor beni

Doktora gittiniz mi? Görmüş olduğunuz lekeler mantar dan dolayı mı bilmem ama bende 2 gün öncesine kadar açık kahverengi lekelenme vardı. Düşük tehlikesi olduğunu söyledi doktorum .3 gün hastanede yattım ve şu an evde yatıyorum sürekli. Geçmiş olsun

Kızlar bugün aşırı derecede kanamam oldu adet gibi resmen kesin düştü bebeğim dedim ağlaya ağlaya gittik hastaneye cok sukur bebeğim benimle cok kotu bigun geçirdim hâlà ağrım var dua edermisiniz bizim icin teyzeleri

Insallah cok teşekürler

Allah yardimcin olsun bende pihtilasma sorunum var daha once akcigerime pihti attı ölümden döndüm o yuzden kan sulandirici igne kullaniyorum ignelere daha 7 gun olsu baslayali 2 gundur vurdugum yerler morarip sisiyo olabiliyomus ve bi yere carpinca hemen kaniyor yada morarmalarim oluyor bulanti vs suan yok iste bide lekelenmeler var bendede daha 6.haftadayim ..

Cok gecmis olsun canim dua edeceğim insallah sag saglim kucagina almak nasip olur .. neden dediler peki kanamaya

Gebeliklerde hic lekelenme oldumu kahve leke merak ettim bende var . 4.hamilelikmis sizin ya ondan bi sorayim dedim

Aksi gibi tatildeyiz şu anda, eğer yarında olursa gidecem bende, nasipten ötesi yok, dilerim sağlıklı ise sürsün gebeligimiz❤ denize giriyirum mantarım arttı galiba zaten vardı, en iyi ihtimal bu, kötüyü düşünmek istemiyorum

Amin Rabbim bağışlasın bize meleklerimizi.. kötü düsünmeyin lütfen güzel düşünün güzel olsun.

Bendede koyi yada acik kahve lekelenmeler oluyor doktor gecen hafta sorun yok bisey olnaz dedi bende korkuyorum sizin yaziyi okuyunca simdi dahada korktum . Bende 6 haftalik hamileyim . Lekelenmeler niye oluyormus ki acabaa sizde nasıldı ve nasil anladi ultrasonla anlasiliyomuki

Evet doktorum ultason baktı ve kan birikintisi var dedi progestani fitil olarak kullanıyorum o günden beri. Ve lekeler bitti çok şükür .. 2 gün önce başka doktora gittim kesenin etrafında biraz kan var dedi. Ancak sorun değilmiş zamanla geçiyormuş

Mantar sarı akıntı yapar evet ama kahverengi devam ederse doktoruna görün canım genelde fitil falan veriyorlar o durumda korkma

Bende gecen hafta gittim hatta doktora girmeden once yine lekelenmem olmuştu doktor o gun keseyi gormek icin alttan muayene etti sorun görünmüyor akintin yok dedi . Yani çıkardı anlsrdi o zmn bu dediginize gore ondan sordum.
Korkuyorum hala oluyo 4 ağustosa rndevu alicam bayram sonrssi kalp atisi icin cagirdi bakalim hayirlisi ins sorun cikmadan görürüz

Aminn.Doktorunuz sıkıntı yok dediyse yoktur rahat olun.gebe kadınların %25inde oluyormuş kanama vs kahverengi leke.. bana 2 farklı doktor düşük tehlikesi var hep yat dediler. Hiç bir şey yapamıyorum korkudan :/. Ultrasonda keseyi gördük 2 gün önce. Kese rahim duvarının ortasında değilde biraz köşesinde duruyormuş. Bana çok sıkıntı oldu bu beynim yoruldu düşünmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…