- 23 Mart 2016
- 41
- 57
- 88
Merhaba herkese,bende 2021 Mart'ta anne olacağım inşallah 4.kezplanlanmış bir gebelik değildi,40 yaşına gireceğim için 10 gün sonra artık hamile kalamam diye düşündüm ama sürpriz yumurta yola çıkmış, alışmam biraz zaman alacak,yurt dışında yaşıyoruz ebe kontrolünde oluyor burada gebelik takibi bir randevu almadım, Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin, sizinle de paylaşmak istedim
Doktora gittiniz mi? Görmüş olduğunuz lekeler mantar dan dolayı mı bilmem ama bende 2 gün öncesine kadar açık kahverengi lekelenme vardı. Düşük tehlikesi olduğunu söyledi doktorum .3 gün hastanede yattım ve şu an evde yatıyorum sürekli. Geçmiş olsunKızlar merhaba, 6 haftalık olduk biz de, bugün iç çamaşırımda açık sarı, açık kahve leke vardı, son zamanlarda mantar oldum yine acaba ondan mi kaynaklıdır, bu haftalarda yerleşme kanamasi olabilir mi? Ilk gebeliğim ve insan telaş ediyor
Insallah cok teşekürlerKahve lekenmeler için normal dedi şimdiki doktorum. Kaybettiğim bebeğimde kahve değil adet kani gibi kıpkırmızı gelmişti. Sonra progesteron kullanmaya başladım kesildi. Belki kullanmasam kendiliginden düşerdi bilmiyorum. İlişki konusunda da tup bebek oldugu icin ilk üç ay komple yasaklamıştı bize. Korkmayın nasibinizde ne varsa onu yaşarsınız. Insallah kalp atışlarını duyarsınız bebisinizin
Allah yardimcin olsun bende pihtilasma sorunum var daha once akcigerime pihti attı ölümden döndüm o yuzden kan sulandirici igne kullaniyorum ignelere daha 7 gun olsu baslayali 2 gundur vurdugum yerler morarip sisiyo olabiliyomus ve bi yere carpinca hemen kaniyor yada morarmalarim oluyor bulanti vs suan yok iste bide lekelenmeler var bendede daha 6.haftadayim ..Benim de oluyor kahve lekelenmem, arada birde tortu/pihti gibi bisiler geliyor.. benim tup bebek oldugu icin mi bilmiyorum ama cinsellik yasak bize.. ki zaten suanda hic de aklima gelmiyor, bi tarafta lekelenme bi tarafta bulanti.. bulanti ilaci halsizlik yapiyo devamli uyumak istiyorum gunduzleri, geceleri uykum kaciyo..itiraf edeyim biraz zorlaniyorum, Allah yardimcimiz olsun..
Cok gecmis olsun canim dua edeceğim insallah sag saglim kucagina almak nasip olur .. neden dediler peki kanamayaKızlar bugün aşırı derecede kanamam oldu adet gibi resmen kesin düştü bebeğim dedim ağlaya ağlaya gittik hastaneye cok sukur bebeğim benimle cok kotu bigun geçirdim hâlà ağrım var dua edermisiniz bizim icin teyzeleri
Gebeliklerde hic lekelenme oldumu kahve leke merak ettim bende var . 4.hamilelikmis sizin ya ondan bi sorayim dedimhayırlı olsun bende sizinle aynı durumdayım 4. Bebeğim olacak ve şuan 39 yaşındayımbende testte çift çizgiyi görünce bayılıacak gibi oldum resmen şoka girdim. 2 hafta olacak öğreneli yavaş yavaş alışmaya başladım ☺ Umarım sağlıkla alırız kucağımıza birde benim 4. Sezeryan olacak o biraz tedirgin ediyor beni
Ben de yapamiyorum herseyi esim yapiyor suandaEv isi de yapamıyorum işin kötüsü. Az önce bulaşıklari dizdim tezgahı topladim sildim falan ayakta durmak iskencee hele bi de açsam
Doktora gittiniz mi? Görmüş olduğunuz lekeler mantar dan dolayı mı bilmem ama bende 2 gün öncesine kadar açık kahverengi lekelenme vardı. Düşük tehlikesi olduğunu söyledi doktorum .3 gün hastanede yattım ve şu an evde yatıyorum sürekli. Geçmiş olsun
Amin Rabbim bağışlasın bize meleklerimiziAksi gibi tatildeyiz şu anda, eğer yarında olursa gidecem bende, nasipten ötesi yok, dilerim sağlıklı ise sürsün gebeligimiz❤ denize giriyirum mantarım arttı galiba zaten vardı, en iyi ihtimal bu, kötüyü düşünmek istemiyorum
Bendede koyi yada acik kahve lekelenmeler oluyor doktor gecen hafta sorun yok bisey olnaz dedi bende korkuyorum sizin yaziyi okuyunca simdi dahada korktum . Bende 6 haftalik hamileyim . Lekelenmeler niye oluyormus ki acabaa sizde nasıldı ve nasil anladi ultrasonla anlasiliyomukiDoktora gittiniz mi? Görmüş olduğunuz lekeler mantar dan dolayı mı bilmem ama bende 2 gün öncesine kadar açık kahverengi lekelenme vardı. Düşük tehlikesi olduğunu söyledi doktorum .3 gün hastanede yattım ve şu an evde yatıyorum sürekli. Geçmiş olsun
Evet doktorum ultason baktı ve kan birikintisi var dedi progestani fitil olarak kullanıyorum o günden beri. Ve lekeler bitti çok şükür .. 2 gün önce başka doktora gittim kesenin etrafında biraz kan var dedi. Ancak sorun değilmiş zamanla geçiyormuşBendede koyi yada acik kahve lekelenmeler oluyor doktor gecen hafta sorun yok bisey olnaz dedi bende korkuyorum sizin yaziyi okuyunca simdi dahada korktum . Bende 6 haftalik hamileyim . Lekelenmeler niye oluyormus ki acabaa sizde nasıldı ve nasil anladi ultrasonla anlasiliyomuki
Az kaldi 3 ay bitince gecicek bunlar insallahBen de yapamiyorum herseyi esim yapiyor suanda
Ya burda konusuyolardi kahve icmek iyi değilmiş falan diye, ben de şey yazmıştım iki fincan kahveden nolacak ben cok seviyorum dayanamam içerim... büyük konusmusum koklamaya dayanamıyorum simdiTürk kahvesinden tiksinilir mi diyormuşum yarın Bi bakmışım bende içemiyorum
Mantar sarı akıntı yapar evet ama kahverengi devam ederse doktoruna görün canım genelde fitil falan veriyorlar o durumda korkmaKızlar merhaba, 6 haftalık olduk biz de, bugün iç çamaşırımda açık sarı, açık kahve leke vardı, son zamanlarda mantar oldum yine acaba ondan mi kaynaklıdır, bu haftalarda yerleşme kanamasi olabilir mi? Ilk gebeliğim ve insan telaş ediyor
Bende gecen hafta gittim hatta doktora girmeden once yine lekelenmem olmuştu doktor o gun keseyi gormek icin alttan muayene etti sorun görünmüyor akintin yok dedi . Yani çıkardı anlsrdi o zmn bu dediginize gore ondan sordum.Evet doktorum ultason baktı ve kan birikintisi var dedi progestani fitil olarak kullanıyorum o günden beri. Ve lekeler bitti çok şükür .. 2 gün önce başka doktora gittim kesenin etrafında biraz kan var dedi. Ancak sorun değilmiş zamanla geçiyormuş
Allah razı olsun canım progestan ben ağızdan alıyordum yan etkisi olabilir alttan fitil şeklinde günde 2 kez almamı soylediCok gecmis olsun canim dua edeceğim insallah sag saglim kucagina almak nasip olur .. neden dediler peki kanamaya
Aminn.Doktorunuz sıkıntı yok dediyse yoktur rahat olun.gebe kadınların %25inde oluyormuş kanama vs kahverengi leke.. bana 2 farklı doktor düşük tehlikesi var hep yat dediler. Hiç bir şey yapamıyorum korkudan :/. Ultrasonda keseyi gördük 2 gün önce. Kese rahim duvarının ortasında değilde biraz köşesinde duruyormuş. Bana çok sıkıntı oldu bu beynim yoruldu düşünmektenBende gecen hafta gittim hatta doktora girmeden once yine lekelenmem olmuştu doktor o gun keseyi gormek icin alttan muayene etti sorun görünmüyor akintin yok dedi . Yani çıkardı anlsrdi o zmn bu dediginize gore ondan sordum.
Korkuyorum hala oluyo 4 ağustosa rndevu alicam bayram sonrssi kalp atisi icin cagirdi bakalim hayirlisi ins sorun cikmadan görürüz
Inşallah canimmAmin Rabbim bağışlasın bize meleklerimizi.. kötü düsünmeyin lütfen güzel düşünün güzel olsun.
Evet öyle yapicam canim, yarında olursa gidicemMantar sarı akıntı yapar evet ama kahverengi devam ederse doktoruna görün canım genelde fitil falan veriyorlar o durumda korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?