2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Noluyormuski oyle olunca bende gordum tam ortada degil birz soldaydı.doktor hersey normal dedi . Cok duusunme dusununce insan kafayi yiyecek gibi oluyor stresten baska bisey degil

Noluyormuski oyle olunca bende gordum tam ortada degil birz soldaydı . Cok duusunme dusununce insan kafayi yiyecek gibi oluyor stresten baska bisey degil
Doktorum Gebelik ilerledikçe ortaya doğru geliyormuş hiç sıkıntı yapma düzelir dedi.ama daha önce bir boş gebeliğim oldu şimdi de düşük tehlikesi olunca düşünmeden edemiyorum.o kadar emek verdim 6 aylık tedaviden sonra oldu. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin canim bence sag sol onemli degil sonucts rahimde bebek güvenli yerde sen uzulme cok kafaya takmamaya çalışmalıyız yoksa gunler gecmez bize dua edelim bol bol birbirimize destek olalim kafaya takilanlari soralım insallah saglikla gececek bu günler.. hayatimizin degisik bi donemi ilerde hep anlatacagimiz unutullmz zamanlarimiz icimizde bir mucize gerçekleşiyor iyi duusunelim iyi olsun.. sen dikkat et gerisini Allah a bırak bebek saglikliysa zaten düşmezmiş

Çok doğru söyledin teşekkür ederim Evet içimdeki mucize bana öyle güzel teselli oluyor ki.her gün iğne yapmaktan mos mor olmuş göbeğimi görmüyorum bile.meleklerimiz bizleri yeter ki bırakmasın tek duam O. RABBIM gönlüne göre versin

Kizlar yaa bisi sorucam cok afedersiniz ama cisinizin kokusu degisti mi? Ben normalde cok su icerdim ama maalesef son 2-3 haftadir cok zor su iciyorum hele bu ara inanilmaz zor gubde maksimum 1.5 litre falan iciyorum ki normalde gunde 4 litre icerdim cok rahat bu sebeple mi bilmiyorum ama sanki cisimin kokusu degisti cok kotu kokuyor gibi geliyor bana..

Teşekkür ederim hepinize, bende ilk çocuğuma hamileyken hiç kendimi 4 çocuklu bir anne olarak görmüyordum şimdi kendim bile inanamıyorum Rabb'im nasip etti demek ki sağlıkla gelsin

Insallah annelerine tutunurlar sizinde insallah caanimm her zaman burdayim istedigin zaman yaz

Canım koku suyu az içince de değişebiliyor. Kendimden biliyorum. Ayrıca bazı ilaç ve iğneler de değiştirebiliyor kokuyu. Günde 1,5 litre su bayağı az bence canın istemese de günlük ihtiyacın kadar su içmeye bak

Evet bende dün farkettim çok kötü kokuyor

cok gecmis olsun , cok dikkat etmek lazım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim

Kızlar 4. Ayda çatlak kremi sürmeye başlanıyo ya ben kızıma hamileyken bella b tummy honey butter kullanmıştım hatta 2kutu bitirdim sıfır çatlakla kapatmıştım şimdi o kremi bulamıyorum sanırım üretilmiyo. Siz ne kullanacaksınız önerebileceğiniz bi marka var mı?

Bio oil için çok iddialı konuşuyorlar ama hem küçük hem de baya pahalı. Ama çok memnun olan çok yorumlara bakıldığında .. ben de almayı düşünüyorum. Trendyolda sık sık indirime giriyor takip etmek lazım. Her hangi bir yağdan farkı yok o kadar para vereceğinize Hindistan cevizi yağı badem yağı falan da sürebilirsiniz diyorlar ama ben bio oil kullanıcam sanırım. İki günde bir duştan sonra karın bel ve bacaklara uygulucam.

Kızlar günaydın,
şiddetli kasık ağrısı yaşayan var mı ya 3 gundur kasıklarımda batma oluyo adet agrısı gibi oluyor korkmaya basladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…