Devlette, cock doktorndan randevu aldm kalca ultosonu cekilcek dedim beni goruntuleme merkezine yonlendirdi okdrKalça ultrasonu içşn ne yapmamız gerekiyor? Devlette mi özelde mi çektirdiniz?
Siz once cocuk doktorundan randevu alicaksiniz hastaneye gidip cock doktoruna kalca ult. Cektirmek istedginizi soyluceksiniz bi form doldrup veriyor onu verip sira aliyorsunuz okdrCanım doktoru zaten söyledi 1 aylık olunca kalça ultrasonu çektireceksiniz dedi, ama nasıl yaptıracağız, direkt mi gideceğiz yoksa randevu filan mı alacağız?
Her agladiginda veriyrosan sen perişan olursun canim birde bebek gaz olmuyor mu ? Ben 3 saati buldurmaya çalışıyorum gazdan zaten çekiyoruz.Geceleri her ağladığında meme veriyor musunuz. Biz saat başı uyanıyoruz her uyandığında meme veriyorum. Böyle olunca da ben uykuya tekrar dönemiyorum uykum kaçıyor gündüz de uyuyamıyorum ne yapacağım şaşırdım
1 aylık cok erken sonra tekrar sokuyorlar ultrasona ama doktor istiyorsa yaotiacaksinizCanım doktoru zaten söyledi 1 aylık olunca kalça ultrasonu çektireceksiniz dedi, ama nasıl yaptıracağız, direkt mi gideceğiz yoksa randevu filan mı alacağız?
Kotu düşünme canim Allaha emanet yavrularımız Allah korur . Insallah sıkıntı olmaz. Takip edin bakalim insallah normaldir herşey.Kizlar bugun doktor ust bingildagi dar dedi baya kapanmaya yakin bu durumla karsilasan varmi kafa buyumesini takip edicez kafa buyuyosa sıkınti yok dedi eger buyumuyosa dusunmek soylemek bile istemiyorm
Malesef Bizimki de ayakta sallanmaya alıştı bütün gun gece salliyoruz sabahları ayağından indirdiğim de basliyor ıkınmaya bu gazın gözü kor olsunAnnemle babam ayakta sallamaya alistirdilar cocugu smdi sallanmadan uyumuyor en istemedigim sey basima geldi. Sallamayin dedikce de uyumuyor sende oyle buyudub diyorlar. Yapmam dediklerimin hepsi yapildi cocuguma
10 günlükken anca kendim yataktan kalkabilmeye başlamıştım benBen 10 günlükken arabasına bindirip tek başıma bebekle dışarı çıktım kendi annemlere geldim.2 hafta kv kaldı. Kv kalmasaydı annem kalacaktı ama illa ısrar etmiş bakacam ben diye kv kaldı. Annemde arada geldi gitti. Şimdş toparlandığım içşn ve ramazan olduğu için yanımda kalmıyor ama istediğim an yanıma geliyor bebeği filan yıkıyoruz.
Hava guzel olsa ben çıkarım bebek uyr ben yürümüş olurum . 2 çocukla ilk deneyimim olacak çıktığımda10 günlükken anca kendim yataktan kalkabilmeye başlamıştım benama ben hala cesaret edemem yokuşta bebek arabasıyla hiç çıkmam heralde ben artık diyorum annesi yanında olanlar çok şanslısınız
Benim ki mümkün değil mene vermeden susmuyor her ağlamada direniyorum beslenme arasını açayım gaz birikmesin diye ama sonunda pes edip veriyorum. Amaç doymak değil memede olmayı seviyor 1 saat içinde 3 kez verdiğimi biliyorum gece uykusu dışında 2 saati bile bulmuyor. Bide memede uyumak istiyor uyuyunca gazını da çıkaramıyorum eger çıkartmaya çalışırsam uyanıyor yine başa dönüyoruz meme istiyor Ay valla içim şişti ne yapcam bilmiyorumHer agladiginda veriyrosan sen perişan olursun canim birde bebek gaz olmuyor mu ? Ben 3 saati buldurmaya çalışıyorum gazdan zaten çekiyoruz.
Biz de öyleyizBenim ki mümkün değil mene vermeden susmuyor her ağlamada direniyorum beslenme arasını açayım gaz birikmesin diye ama sonunda pes edip veriyorum. Amaç doymak değil memede olmayı seviyor 1 saat içinde 3 kez verdiğimi biliyorum gece uykusu dışında 2 saati bile bulmuyor. Bide memede uyumak istiyor uyuyunca gazını da çıkaramıyorum eger çıkartmaya çalışırsam uyanıyor yine başa dönüyoruz meme istiyor Ay valla içim şişti ne yapcam bilmiyorum
Klipste dikiş olmuyo ama amacı o zaten Allah Allah şaşırdım şimdiBen sormadım, sünnet esnasında da emzirdiğim için pek bakmadım ama eşimin anlattığına göre klips gibi bişey takıp üstte kalan deriyi kesmiş ama dikiş de var derinin etrafında, bu hangi yöntem oluyor acaba, klipsli de olsa dikiş atılmıyor mu ki
Genel cerrah bakiyo canim geçmedi mi dahaKızlar bu mastite hangi bölüm bakar kadın doğum doktoru mu bakar
Çok kötü durumdayım zaten ne yapacağımı şaşırdım. Yarın psikiyatri den randevu aldım. Uykularım iyice kaçtı geceleri uyuyamıyorumHer agladiginda veriyrosan sen perişan olursun canim birde bebek gaz olmuyor mu ? Ben 3 saati buldurmaya çalışıyorum gazdan zaten çekiyoruz.
Valla bilmiyorum ki belki de klasik cerrahi yöntemdir bizimki, doktora soracaktım ama aklımdan çıkmışKlipste dikiş olmuyo ama amacı o zaten Allah Allah şaşırdım şimdi
Biogaia yi bende kullanıyorum nurse harveys şurupla birlikte maalesef fayda gördüğümüz halimiz bu. İnşallah 3 aydan uzun sürmesin bu durumBiz de öyleyizyarım saatte bir emmek istiyor. Düzgün emmiyor da iki fırt çekip bırakıyor :)))
Dediğin gibi gazını da çıkaramıyorum uyanacak diye.
Ben de gazı için biogaia damla kullanıyorum. O biraz rahatlatıyor. Daha rahat kaka yapıyor. Damladan önce çok daha fazla zorlanıyordu, epey ıkınıyordu kakasını yapabilmek için.
Sendeki gaz bebege gecer sutunden bol bol rezene ic kendini sicak tut emziriyosan gaz yapan seyler yeme hepimizin bebekleri gazli ben emzirmedigm halde tüp gibi valla benimkide bu aralar cok fena uykusu kuş gbi şu donemden sonra rahatlariz insallahNe zormus anne olmak ahhh annem benim kızda aşırı gazlı uyku haram bana 2 aylık olcaz çarşamba günü denemediğim damla kalmadı yine en iyi relectaz geldi bize Emzirmeyide beceremedik bunuda stres yapıyorum kendime her mama verdiğimde suçlu gibi hissediyorum kendimi biberona alistigındanmi süt az ondan mı bilmiyorum ilk aliyor memeye sonra çığlık çığlığa ağlıyor bir dahada istemiyor ne yapacagımi sasırdm aksama kadar istiyor ayakta durayım kucagımda hep bi yatarken besige koyuyorum belim kopuyor artık ne yemek yapabiliyorum ne is cok zor bi bebek cok şancı giriyor ondan yapıyor sanırım cok yorgun bitkinim
Endişelenme sakin ol önce kötü düşünme.. oğlumun 4 aylıkken kapandı her ay kafa ölçümü yaptırdık önemli olan dıştaki değil içteki bıngıldak 1 yaşına kadar takip edildi şükür problem çıkmadı her ay sağlık ocağında kafa ölçümü yaptırın inşallah birşey çıkmazKizlar bugun doktor ust bingildagi dar dedi baya kapanmaya yakin bu durumla karsilasan varmi kafa buyumesini takip edicez kafa buyuyosa sıkınti yok dedi eger buyumuyosa dusunmek soylemek bile istemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?