- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
Ben de bu çocuğumu sallamam dedim ama gazlı bebekse maalesef sallamadan uyumuyor ve sallıyorum su an deli gibiAnnemle babam ayakta sallamaya alistirdilar cocugu smdi sallanmadan uyumuyor en istemedigim sey basima geldi. Sallamayin dedikce de uyumuyor sende oyle buyudub diyorlar. Yapmam dediklerimin hepsi yapildi cocuguma
Genelde enfeksiyon durumlarında şişer orasıKizlar bugun bebegimin ensesinde kulak arkasina gelecek yerde nohut buyuklugnde beze hissettim iki taraftada var normalmi sizce?
Haziranda ama ben arayip soracagimKontoo ne zaman canım. Doktora sormak gerek ciddi bişi değildir belki ama ben korkarım biraz böyle şeylerden
Baktim googledan ordada oyle yaziyirdu ama cocukta gorunen bisi yok cilt problemi disinda. Ins ciddi bisi degildir yaGenelde enfeksiyon durumlarında şişer orası
Canim gazi olmayan bebek varmi kiKizlr mrb bugun kalca ult. Cekildi norml cikti hersey karninada bakti organlara fln hersy cok guzel sukur sadece cok gazli dedi okdr dikkt ediyorm usuymuyorm meme emmiyor zaten emzikte emmiyor oglumda cok gazliydi genetik mi acaba bu kdr gaz
çok geç değil mi hazirana daha çok var...Haziranda ama ben arayip soracagim
Baktim googledan ordada oyle yaziyirdu ama cocukta gorunen bisi yok cilt problemi disinda. Ins ciddi bisi degildir ya
Herşeye bakıyorlar mı çok sevindim inşallah bizimde bakarlar. Maşallah bebişeKizlr mrb bugun kalca ult. Cekildi norml cikti hersey karninada bakti organlara fln hersy cok guzel sukur sadece cok gazli dedi okdr dikkt ediyorm usuymuyorm meme emmiyor zaten emzikte emmiyor oglumda cok gazliydi genetik mi acaba bu kdr gaz
Ben sormadım, sünnet esnasında da emzirdiğim için pek bakmadım ama eşimin anlattığına göre klips gibi bişey takıp üstte kalan deriyi kesmiş ama dikiş de var derinin etrafında, bu hangi yöntem oluyor acaba, klipsli de olsa dikiş atılmıyor mu kiKizlar sünnet yaptiranlara soruyorum hangi yöntemle yaptırdınız dikişli mi yoksa klipsli mi doktor hangisini önerdi size
Eger meme almadan uyuyabılıosa vermıorum karnının ac olmadıgından emınsem ama bu surecte bızım deıl onların uykularıGeceleri her ağladığında meme veriyor musunuz. Biz saat başı uyanıyoruz her uyandığında meme veriyorum. Böyle olunca da ben uykuya tekrar dönemiyorum uykum kaçıyor gündüz de uyuyamıyorum ne yapacağım şaşırdım
Gazsız cocuk yok ki herkese aynu seyı söyluyorlar .. bı de KOLİK ..Kizlr mrb bugun kalca ult. Cekildi norml cikti hersey karninada bakti organlara fln hersy cok guzel sukur sadece cok gazli dedi okdr dikkt ediyorm usuymuyorm meme emmiyor zaten emzikte emmiyor oglumda cok gazliydi genetik mi acaba bu kdr gaz
Canm genel cerrahı.. metehan nasıllngörusemıyoruzKızlar bu mastite hangi bölüm bakar kadın doğum doktoru mu bakar
Ya evet görüşemiyoruz hiç kuzum nasıl birseyin içine düştük biz böyleCanm genel cerrahı.. metehan nasıllngörusemıyoruz
Burayı okuyırum aslında ama cok aktıf olamıyorum.. bızım Metehan da iyi, arada ağlama zırlama krızleri olsa da cok sukur saglıgı iyi onlar da olacak :) ben de iyiyim annem bız de o yuzden daha iiyim o gıdınxe bıraz dagılıyorım kendıme vakıt ayıramıyorum ama o burdayken gun ıcınde dınlenebılıyorum evın ıslerını halledebılıyorım dısarı cıkıyorum markete kdr :) ruh saglıgımı böyle koruyorumYa evet görüşemiyoruz hiç kuzum nasıl birseyin içine düştük biz böyleçok şükür iyi metehan seninki nasıl sen nasılsın
Vay canına markete mı gittinBurayı okuyırum aslında ama cok aktıf olamıyorum.. bızım Metehan da iyi, arada ağlama zırlama krızleri olsa da cok sukur saglıgı iyi onlar da olacak :) ben de iyiyim annem bız de o yuzden daha iiyim o gıdınxe bıraz dagılıyorım kendıme vakıt ayıramıyorum ama o burdayken gun ıcınde dınlenebılıyorum evın ıslerını halledebılıyorım dısarı cıkıyorum markete kdr :) ruh saglıgımı böyle koruyorum
Kalça ultrasonu içşn ne yapmamız gerekiyor? Devlette mi özelde mi çektirdiniz?Kizlr mrb bugun kalca ult. Cekildi norml cikti hersey karninada bakti organlara fln hersy cok guzel sukur sadece cok gazli dedi okdr dikkt ediyorm usuymuyorm meme emmiyor zaten emzikte emmiyor oglumda cok gazliydi genetik mi acaba bu kdr gaz
Canım sıkma canını, takip edilecekmiş işte. Daha şimdiden kötüsünü düşünme.Kizlar bugun doktor ust bingildagi dar dedi baya kapanmaya yakin bu durumla karsilasan varmi kafa buyumesini takip edicez kafa buyuyosa sıkınti yok dedi eger buyumuyosa dusunmek soylemek bile istemiyorm
Ben 10 günlükken arabasına bindirip tek başıma bebekle dışarı çıktım kendi annemlere geldim.Vay canına markete mı gittinben yalnız dışarı adım atmadım henüz durum vahim annen gelince ne güzel rahat ediyorsundur benim ki hala göremedi bile sürekli bi aksilik çıktı yine gidecektik yasaklar geldi bayram sonunu bekleyeceğiz gibi görünüyor neyse sağlık olsun da bekleyelim artık
Doktor istem yapıyor, ultrason içinde randevu alınıyor ama genelde hemen çekiyorlar. Yenidoğanları bekletmiyorlar pek.Kalça ultrasonu içşn ne yapmamız gerekiyor? Devlette mi özelde mi çektirdiniz?
Canım doktoru zaten söyledi 1 aylık olunca kalça ultrasonu çektireceksiniz dedi, ama nasıl yaptıracağız, direkt mi gideceğiz yoksa randevu filan mı alacağız?40 gününden sonra çekiliyor. Devlet özel fark etmez rutin bir tarama bu. 1. Ay kontrolünde doktor söyleyecektir
Aaaa pardon ben orayı görmemişim.Canım doktoru zaten söyledi 1 aylık olunca kalça ultrasonu çektireceksiniz dedi, ama nasıl yaptıracağız, direkt mi gideceğiz yoksa randevu filan mı alacağız?
Orasi oyle bende duymadm gazsiz benm cocugm diyeEger meme almadan uyuyabılıosa vermıorum karnının ac olmadıgından emınsem ama bu surecte bızım deıl onların uykularıbız uykuyu kaybettık maelsef
Gazsız cocuk yok ki herkese aynu seyı söyluyorlar .. bı de KOLİK ..
Canm genel cerrahı.. metehan nasıllngörusemıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?