Valla bıktım ya tüm hayatım rejim yapmakla geçti. Normal insanlar 2 gun spor yapsa 3 gun dikkat etse kilo veriyor. Ben her defasında saatlerce spor yapip ac kalıyorum. Sonrasında da az yesem bile daha hizli kilo aliyorum. Hatta bi ara deli gibi spora ragmen kilo veremeyince gidip kan testi yaptirdim. Meger bende hashimoto tiroidi varmis. Hatta ilk tespit edildiginde tsh 100'ün uzerindeydi. Su icsem yariyo diyodum kimse inanmiyodu bana. Gelgelelim ilac kullanmama ragmen rejim yapmadığım her gun kilo alabilen bi insanim hala.Valla acıktırdın beni olsaydı da yeseydik salatayla doymuyor insan.
Iyi spor yapiyorsun bence yinede böyle devzm et cnmBen dikkat ediyorm ama inanilmaz acikiyorm aciktikca meyve yiyorm demin eve geldim 1 saat sahilde yuruyus yaptm haftada 3 gun yurumeye calisiyorm haftafa 1 de 1 2 saat yuzuyorum ama 1 kilo aldim 9. Haftadayiz
Olabilir bendede bulanti filan hic yok olmasin aman istahta acik olmaasa iyi olucak amaŞimdiye kadar daha hiç kusmadım canım. Ama birkaç gündür midem bir tuhaflaştı. Ablamların da hep 8. haftada başlamış. Ondan belki kalıtsaldır gebelikte bulantının ne zaman olacağı da.
Ilac dozu az geliyordurValla bıktım ya tüm hayatım rejim yapmakla geçti. Normal insanlar 2 gun spor yapsa 3 gun dikkat etse kilo veriyor. Ben her defasında saatlerce spor yapip ac kalıyorum. Sonrasında da az yesem bile daha hizli kilo aliyorum. Hatta bi ara deli gibi spora ragmen kilo veremeyince gidip kan testi yaptirdim. Meger bende hashimoto tiroidi varmis. Hatta ilk tespit edildiginde tsh 100'ün uzerindeydi. Su icsem yariyo diyodum kimse inanmiyodu bana. Gelgelelim ilac kullanmama ragmen rejim yapmadığım her gun kilo alabilen bi insanim.
Dogru kurtulamadik virüstenAman diyim dikkat edin kendinizeortalık malum. Korkutuyor
Valla benim kiloda sınırda birde benimde istah acildi o kdr kilo verdim emeklerim gidiyor 1 kilo 1 kilo gidiyo kilo alip basini napicm bilmemO kadar acıkıyor ki insan. Normalde de pek iştahlı biri değilimdir. Eşim bile şaşırdı kaldı. Ve dünyayı yesem doymuyordum. Hatta acaba gebelik şekeri falan mı dedim ki o daha bayağı ileride olabiliyor ama ne bileyim işte bir anormal geldi.
Ilac dozu fazla bile gelmişti. Bi ara tsh asiri düşmüştü. Dozu azalttik bu defa da gebelik sebebiyle yükseldi. Simdi tekrar dozu yukselttik falan filan orasi cok karisikIlac dozu az geliyordur
Iste beni anlayan biri cikti sonnda ama bende tiroid hamilelik öncesi normaldi asiri ac kalip 1.5 saat agir sporla 8 ayda 20 kilo verebildm . 6 ayda 4 kilo aldim hamilelikle bari cok almasam diyorum noluck bilmem kimiisi asiri yiyip almiyo biz o kdr spor ve dikkat etmeye aliyoruz ne zor ya bende biktim vall . Bende hemen mesela 1 kwz pizza yiyip 2 saat spor ypsam yinede kilo alirim yada 3 4 gun dikkat etmiyip abartmdan yesemde yine aliyorum verirkende hani ekmegi kesip verdim diyolarya nerdeee ben ac kıvranıp spor yapsam bile haftada 500 gr zor gidiyo . Tek cozum Surekli spor vw dikkat etmek ama o da Surekli olmuyor
Bende biktim gerçekten ayniyiz. Bence sporu birkma yemesende kilo alirsin vucudun alisik cunku harekete . Yemesen bile harwket eden vucut bianda hareketsz kalırsa kilo alirsn yürüyüş yp yuzme şansın varsa yuz bisiklet kondiyon bisikleti cok yorulmadn olablr . Yemek konusundada haftada 1kez istedigini ye benceIlac dozu fazla bile gelmişti. Bi ara tsh asiri düşmüştü. Dozu azalttik bu defa da gebelik sebebiyle yükseldi. Simdi tekrar dozu yukselttik falan filan orasi cok karisikvalla bu kilo meselesinden bıktım. Her turlu sporu yaptım. Bi ara haftada 4 gün boks yapıyordum. Bilen bilir cok efor harcanan bi spor. 1 ay boyunca rejim ve boksa ragmen sadece 1.5 kilo verebilmiştim. Eskiden bi nebze daha hizli veriyodum ama simdi heralde yas da arttikca metabolizma iyce yavaşladı. Ama ben artik gonlumce hic dusunmeden, vicdan azabı cekmeden yarim ekmek arasi kofte yiyebilmek istiyorum. Ciddi şekilde bıktım.
Doktor kanama alanı var eve git dinlen hicbir is yapma dedi. Aslında sadece bi kere lekelenme olmustu, baska da bi sıkıntım olmadi ama nolur nolmaz ben de korkuyorum bisey olursa diye spor yapmiyorum. Arada yuruyus yapiyorum sadece. Yoksa deniz evden 2 dakka sürüyor. Yazı yüzmeden bitircem bu gidişle.Bende biktim gerçekten ayniyiz. Bence sporu birkma yemesende kilo alirsin vucudun alisik cunku harekete . Yemesen bile harwket eden vucut bianda hareketsz kalırsa kilo alirsn yürüyüş yp yuzme şansın varsa yuz bisiklet kondiyon bisikleti cok yorulmadn olablr . Yemek konusundada haftada 1kez istedigini ye bence
Çok çok geçmiş olsun canım. Sadece yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyle devam et hem bünyene hem bebeğe iyi gelir. Rabbim sağlıcakla bu süreci atlamayı nasip etsin ne diyeyim zor gerçekten.Doktor kanama alanı var eve git dinlen hicbir is yapma dedi. Aslında sadece bi kere lekelenme olmustu, baska da bi sıkıntım olmadi ama nolur nolmaz ben de korkuyorum bisey olursa diye spor yapmiyorum. Arada yuruyus yapiyorum sadece. Yoksa deniz evden 2 dakka sürüyor. Yazı yüzmeden bitircem bu gidişle.
Teşekkür ederim. Kanamam hiç olmadi aslinda 3 hafta once sadece 1 defa acik kahverengi lekelenme olmustu ama doktor biraz panikletti beni. Ben de zaten takıntılı bi insanim.Çok çok geçmiş olsun canım. Sadece yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyle devam et hem bünyene hem bebeğe iyi gelir. Rabbim sağlıcakla bu süreci atlamayı nasip etsin ne diyeyim zor gerçekten.
Kahverengi lekelenme çok problem değil diye biliyorum önemli olan kırmızı kanamanın olmaması canım. Eğer doktorunun bu konudaki görüşlerini beğenmediysen değiştir istersen sürecin başındayken. Gerçekten doktorun söylemleri çok önemli ben de evhamlı bir insanım ama doktorum öyle sakinki beni de sakinleştiriyor iyi hissediyorum kendimi.Teşekkür ederim. Kanamam hiç olmadi aslinda 3 hafta once sadece 1 defa acik kahverengi lekelenme olmustu ama doktor biraz panikletti beni. Ben de zaten takıntılı bi insanim.
Cok iyi bi doktorum vardi ama tayinim cikti sehir degistirmek zorunda kaldim. Yola cikmadan once daha once gitmedigim bi doktora gitmek durumunda kalmistim. Kendi doktorum degildi. Bu hafta yeni bir doktora gidicem bakalim insallah iyidir de devam ederiz.Kahverengi lekelenme çok problem değil diye biliyorum önemli olan kırmızı kanamanın olmaması canım. Eğer doktorunun bu konudaki görüşlerini beğenmediysen değiştir istersen sürecin başındayken. Gerçekten doktorun söylemleri çok önemli ben de evhamlı bir insanım ama doktorum öyle sakinki beni de sakinleştiriyor iyi hissediyorum kendimi.
bende de belirtiler çok azalmisti ama salı günü çok şükür hersey yolunda dedi doktor. Olumsuz düşünmemeye calis .Evt cnm haklısın bende kalp atisindan önce senin gibi korkmustum cok. Malesef duyuyoruz dışardan herseyi. En basta da dıs gebelik mi acaba diye korkmustum. Sanırım 9 ay böyle gececek. Aslında okumamaya calısıyorum ama önüme düşüyor. Bi de bende belirtiler azaldı sanki. Gögüslerim hala şiş ama acısı azalmaya başladı. Bulantım zaten azdı. Bilemiyorum ki..
Merhaba ben ocakta doğum yaptım oğlum 7 aylık şu andada 9 haftalık gebeyim çok hızlı oldu
Ben de onu diyorum saçmalık işte:) yani kimi görsem hepsi ay senin oglun olacak bak gör, icime oglan dogdu seni görünce falan diyobakalık benim içime doğan mi onlara doğan mi cikacak
İyice paranoyak olduk ya sabah kalktım midem bulanmıyor aklıma türlü türlü şeyler geliyorbende de belirtiler çok azalmisti ama salı günü çok şükür hersey yolunda dedi doktor. Olumsuz düşünmemeye calis .
Amin canım inşallah yarin soracağımAynen canım gayet normal istersen doktoruna sor progestan fitil kullan sıkıntın ortadan kalkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?