2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla acıktırdın beni olsaydı da yeseydik salatayla doymuyor insan.
Valla bıktım ya tüm hayatım rejim yapmakla geçti. Normal insanlar 2 gun spor yapsa 3 gun dikkat etse kilo veriyor. Ben her defasında saatlerce spor yapip ac kalıyorum. Sonrasında da az yesem bile daha hizli kilo aliyorum. Hatta bi ara deli gibi spora ragmen kilo veremeyince gidip kan testi yaptirdim. Meger bende hashimoto tiroidi varmis. Hatta ilk tespit edildiginde tsh 100'ün uzerindeydi. Su icsem yariyo diyodum kimse inanmiyodu bana. Gelgelelim ilac kullanmama ragmen rejim yapmadığım her gun kilo alabilen bi insanim hala.

Ilac dozu az geliyordur
Iste beni anlayan biri cikti sonnda ama bende tiroid hamilelik öncesi normaldi asiri ac kalip 1.5 saat agir sporla 8 ayda 20 kilo verebildm . 6 ayda 4 kilo aldim hamilelikle bari cok almasam diyorum noluck bilmem kimiisi asiri yiyip almiyo biz o kdr spor ve dikkat etmeye aliyoruz ne zor ya bende biktim vall . Bende hemen mesela 1 kwz pizza yiyip 2 saat spor ypsam yinede kilo alirim yada 3 4 gun dikkat etmiyip abartmdan yesemde yine aliyorum verirkende hani ekmegi kesip verdim diyolarya nerdeee ben ac kıvranıp spor yapsam bile haftada 500 gr zor gidiyo . Tek cozum Surekli spor vw dikkat etmek ama o da Surekli olmuyor

Valla benim kiloda sınırda birde benimde istah acildi o kdr kilo verdim emeklerim gidiyor 1 kilo 1 kilo gidiyo kilo alip basini napicm bilmem

Ilac dozu fazla bile gelmişti. Bi ara tsh asiri düşmüştü. Dozu azalttik bu defa da gebelik sebebiyle yükseldi. Simdi tekrar dozu yukselttik falan filan orasi cok karisik valla bu kilo meselesinden bıktım. Her turlu sporu yaptım. Bi ara haftada 4 gün boks yapıyordum. Bilen bilir cok efor harcanan bi spor. 1 ay boyunca rejim ve boksa ragmen sadece 1.5 kilo verebilmiştim. Eskiden bi nebze daha hizli veriyodum ama simdi heralde yas da arttikca metabolizma iyce yavaşladı. Ama ben artik gonlumce hic dusunmeden, vicdan azabı cekmeden yarim ekmek arasi kofte yiyebilmek istiyorum. Ciddi şekilde bıktım.

Bende biktim gerçekten ayniyiz. Bence sporu birkma yemesende kilo alirsin vucudun alisik cunku harekete . Yemesen bile harwket eden vucut bianda hareketsz kalırsa kilo alirsn yürüyüş yp yuzme şansın varsa yuz bisiklet kondiyon bisikleti cok yorulmadn olablr . Yemek konusundada haftada 1kez istedigini ye bence

Doktor kanama alanı var eve git dinlen hicbir is yapma dedi. Aslında sadece bi kere lekelenme olmustu, baska da bi sıkıntım olmadi ama nolur nolmaz ben de korkuyorum bisey olursa diye spor yapmiyorum. Arada yuruyus yapiyorum sadece. Yoksa deniz evden 2 dakka sürüyor. Yazı yüzmeden bitircem bu gidişle.

Çok çok geçmiş olsun canım. Sadece yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyle devam et hem bünyene hem bebeğe iyi gelir. Rabbim sağlıcakla bu süreci atlamayı nasip etsin ne diyeyim zor gerçekten.

Çok çok geçmiş olsun canım. Sadece yürüyüş ve sağlıklı beslenmeyle devam et hem bünyene hem bebeğe iyi gelir. Rabbim sağlıcakla bu süreci atlamayı nasip etsin ne diyeyim zor gerçekten.
Teşekkür ederim. Kanamam hiç olmadi aslinda 3 hafta once sadece 1 defa acik kahverengi lekelenme olmustu ama doktor biraz panikletti beni. Ben de zaten takıntılı bi insanim.

Teşekkür ederim. Kanamam hiç olmadi aslinda 3 hafta once sadece 1 defa acik kahverengi lekelenme olmustu ama doktor biraz panikletti beni. Ben de zaten takıntılı bi insanim.
Kahverengi lekelenme çok problem değil diye biliyorum önemli olan kırmızı kanamanın olmaması canım. Eğer doktorunun bu konudaki görüşlerini beğenmediysen değiştir istersen sürecin başındayken. Gerçekten doktorun söylemleri çok önemli ben de evhamlı bir insanım ama doktorum öyle sakinki beni de sakinleştiriyor iyi hissediyorum kendimi.

Cok iyi bi doktorum vardi ama tayinim cikti sehir degistirmek zorunda kaldim. Yola cikmadan once daha once gitmedigim bi doktora gitmek durumunda kalmistim. Kendi doktorum degildi. Bu hafta yeni bir doktora gidicem bakalim insallah iyidir de devam ederiz.

bende de belirtiler çok azalmisti ama salı günü çok şükür hersey yolunda dedi doktor. Olumsuz düşünmemeye calis .

Ben de onu diyorum saçmalık işte:) yani kimi görsem hepsi ay senin oglun olacak bak gör, icime oglan dogdu seni görünce falan diyo bakalık benim içime doğan mi onlara doğan mi cikacak

Bana ne hissediyorsun sorusu soruluyor ya sağolsun dış çevrem yüzünden hiçbir şey hissetmiyorum , hepsi benden önce hissettikleri için İlk hamileliğimde de hiç yorum yapmadım hayırlısı olsun kızı oğlanı aynı ,Allah acılarını yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…