2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İlk öğrendiğimde bende kendimi kötü hissettim, benimki beklenmedik bir anda geldiği içn öyle oldu diye düşündüm. Şimdi farklı bakıyorum, hamilelikte bu tarz düşünüp bebeğe stres yaşatıyoruz canım günahsız yavrunun günahı ne biz üzülüp stres yaptıkça karın kaslarımız kasılırmış ve bebek bu durumdan rahatsız olurmuş iyi düşünelim. İlk zamanlar zahmetli olsa da ilerleyen zamanlarda birbirleriyle vakit geçirdikçe iyiki diyeceğiz.
Kızım 5 yaşında parkta komşunun torununu sallıyor, şirinlik yapıp, nasıl şefkatli davranıyor anlatmam. İnşallah kardeşi ile de uyumlu olurlar.

Bu tarz hastalığı olup günde 2 öğün beslenerek yasaklı gıdalrı tüketmeyerek hem sağlıklı hem de zayıflayanlar var.
Hamile kalmadan önce bende if ve düşük karbonhidrat besleniyordum güzelde ilerlemiştim aç kalmadan , leslie ile kilo veriyordum ama hamilelik başa dönüş yaptırdı. Mide bulantısından karbonhidrat beslenmeye başladım.

Bende IFle (aralıklı oruç) 73 kilodan 64 kiloya indim simdiye kadar istikrar sağladığım tek beslenme tarzi diyebilirim. Çünkü ben boğa burcuyum ve yemek için yaşıyorum Hamilelikte iştahım iyice açılır diye düşünürken meyve disinda hiçbir şey yemek zevk vermiyor. Hergun düzenli yürüyüş de yapıyordum ama doktor ilk 3 ay herseyi yasakladı

Lekelenme için doktorum kese rahmin içine gömülüyor, olması normal dedi. Kendimi yorduğum birgün bende yaşadım. Stres yapmamaya çalışmak lazım

Haşimato, hipotrioidi olan arkadaşlar çinko, d vitamini,b 12, magnezyum, iyot gibi takviyeler hastalığı baya geriletiyor birde düzenli sağlıklı beslenme.

Kızlarrr yine ben :)

Benim doktorum bana vitamin vermedi. Kullanmak zorunda mıyız?

Kullanmamı önerdiğiniz vitaminler var mıdır?

İyice paranoyak olduk ya sabah kalktım midem bulanmıyor aklıma türlü türlü şeyler geliyor
Basta göğüslerim çok fena ağrırdı artık ağrımıyor bende senin gibi hissediyorum..
Ya birşey soracağım crinone jel sabah akşam kullanıyordum dün akşam kullanmadan uyuyakalmışım sorun olur mu acaba

Ben D vitamini kullanıyorum canım. Folik asit dışında.
Ben ciğere aşık bir insanım hamileliğimden beri 2 3 kere ciğer 1 kere de kokoreç yedim. Fazla abartmasam mı acaba ?
Kuzum doktoruna bi sor. Ciğer yemek sakıncalı diye biliyorum bende. Yoğun A vitamini içerdiği için.

Yasaklı olmayan gıda yok ki. Glutensiz, süt ürünlerini de azaltarak beslen demisti o donemde diyetisyenim bi muddet öyle beslendim kilo da verdim ama dediğim gibi mesele surekli her seye dikkat etmek zorunda olmak, bi yerde yemek yerken herkes kebap söylerken izgara tavuk gogsu yemek. Ben boyle her dakka kalori hesabiyla yasamak istemiyorum.

Hafif yüzmeden bsy olmaz bence yada denize gir serinle sadece yüzmeden dikkatli ol agir kaldirip kendini cok yorma ama surekli yatsan bile bebegin duscgi varsa düşer yürüyüş ve haff yuzme ile düşmez ki bebekler genelde kromozomal bozukluktan vs düşüyor risk varsada kendini cok yormadan dinlene dinlene tum isleri yapablrsn bence ama dikkatli dikkatli

Valla bu karar da doktordan doktora degisiyor sanirim benim doktorum verdi ben kullaniyorum acikcasi.. ben folik asit d vitamini ve doktorun verdigi omega iceren multivitamin kullaniyorum:)

Ben ciğere aşık bir insanım hamileliğimden beri 2 3 kere ciğer 1 kere de kokoreç yedim. Fazla abartmasam mı acaba ?
Seni takdir ettim canim agzima surmem cigeri ve yenilen masada bile zor otururum kokorec severim ama yemeyi pek dusunmuyorum ki suanda midem de almaz ama bence bi doktorla konus fazla kacmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…