2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ne tatliya cok sevindim iyi olduğuna bende 9.haftada gidicem kontrole suan daha 7+5

Evde cesit cesit glutensiz unlar, kinoa unlari, karabugday unlari var ama disarda yerken bunlari bulmak mumkun olmuyor. Ben de açıkçası sıkıldım surekli dikkat etmekten. Ben ara ogunle falan urasmak istemiyorum diyetisyenim kızıyor ara öğün yapmazsam acıkırmışım. Oglen sadece 3 kofte ve salata yedigim icin acıkıyor olamam mi? Illa ben 2 saat sonra bi de ara ogunle mi urascam. Corbayi bile bi kepce yazmis. Corba ya bu ne olabilir en fazla. Neyse bu konuda cok sinirliyim

ben de haşimato var da şuan hamilelikte tiroid ilacının yanında başka bir şey kullanmıyorum, sana verdi mi doktorun?
Bende yok. Bir önceki hamileliğimde trioid yüksek çıktı bende ilaç kullandım. İnstagramda sağlıklıyaşıyoruz diye bir sayfa var fonksiyonel tıp doktorlarınında desteklediği bir sayfa orayı takip edebilirsiniz. Haşimato ile ilgili güzel bilgiler paylaşılıyor

İnşallah kardeşiyle uyum sağlarlar 2. Bebeği onun için istiyorum aslında bu pandemi günlerinde çok yalnız kaldı kuzum birbirlerine hep destek olurlar inşallah

Selam kızlar nasılsınız?
Ağzımın içinde o kadar garip bir tat var ki metal tadı gibi acı zehir gibi değişik bir tat. Böyle birşey yaşayan var mı gebelikten mı acaba

oğlumu her kontrole götürdüm yanımda durdu kalp atışını duydu çok heyecanlanıyordu zaten ultrason kağıdını kendisi çekecekti bi ara doktor dur dur oğlum ben vereyim demişti doğana kadar sevsin diye bebek videoları seyrettim doğunca kimseye dokundurtmuyordu ellerinizi yıkadınız mı diye soruyordu öpmeyin falan diyordu kardeşini de çok seviyor maşallah

Kızlar günaydın,
şiddetli kasık ağrısı yaşayan var mı ya 3 gundur kasıklarımda batma oluyo adet agrısı gibi oluyor korkmaya basladım..
Canim hamilesin galiba hayirlisi olsun agrilarin hamilelikten miydi? Ogrenmeden once de agrilarin var miydi?

Abartma canım, ilk 3 ay en azından. Ben kurban bayramında 2-3 çatal aldım sadece sonrasında zaten kokusu ağır geldi, kokoreçi hiç yemedim eşim yanımda yemiyor.
2 3 kez yedim hamileliğin başından beri ama hepsinde de azar azar yemiştim ciğer tartışmalı bir konu olduğundan et pişerken hiç kokmazdı bana ama bu sene mahvoldum..

Yaa bende hep zevkle sebze yiyebilen kişilere özenirim yiyebildiğim sebzeler var ama bir çoğunu malesef seçiyorum. Et ve bakliyat daha çok tüketiliyor bizim evde arada bir sevdiğimiz sebzeler.. Aslında sebze ağırlıklı beslenmek daha iyi olur bu dönemde

oyyy maşallah yaa ❤ çok sevindim görmene ben gittiğimde 10+4 olacak nasipse. Sence benimki de bebeğe benzer miii

Iste herkes yapamadigina ozeniyor

Selam kızlar nasılsınız?
Ağzımın içinde o kadar garip bir tat var ki metal tadı gibi acı zehir gibi değişik bir tat. Böyle birşey yaşayan var mı gebelikten mı acaba
Ağızda metal tat hamilelikte oluyo ben çareyi sakizda ve yemeklerden sonra 2 3 yudum maden suyunda bulmuştum 13. Haftadan sonra azaliyor inşallah seninde öyle olur

Hayır fetal dna da tanı testi değil istatistik sadece doğru oranı daha yüksek. Tanıyı sdce amniyosentez koyuyor. Fetal de risk cikarsa da amniyo öneriyolar mesela..
Canım ben kadın dogumcu Kaan kocatepenin videosunu izledim eskiden amniyosentez yapıyorduk fakat onun riskleri daha fazlaydı simdi fetal dna testi yapıyoruz annenin kanından bebeğin dna parçalarını bulup inceliyoruz ve yüzde 99 doğruluk payı olan bir test diye anlatıyor hatta fetal dna testinde bebeğin cinsiyeti de ogreniliyormus 2 3 lü testler için istatistik testi diyor. Çok güzel açıklıyor Kaan Kocatepe kizlar siz de izleyebilirsiniz her haftaki gebelik videosu yapılacak testler gebelerin aklına takılan çoğu şeye video çekmiş

Ayy ne tatliya cok sevindim iyi olduğuna bende 9.haftada gidicem kontrole suan daha 7+5

hepimizin bebeklero güzel güzel büyüsün kucağımıza alalım inşallah:))

sağol canım bakayım

oyyy maşallah yaa ❤ çok sevindim görmene ben gittiğimde 10+4 olacak nasipse. Sence benimki de bebeğe benzer miii

benzer benzer geçen hafta 10 haftalıktı yine de biraz belliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…