Ooo ciddi misin çok iyimis ya haftaya söyler gibi bencede. Şuan burada senin adına heyecan yaptım yaa bende görmek istiyorumm sağlıklı mı şekli şemali oluştu mu falan hem çok heyecanlı hevesli hem çok tedirginim Artık ne kadar da erken tahmin ediyor doktorlar
Vajinal bakmadı pazar tekrar başka bi dr a gidecem o vajinal bakalim en net öyle görür dedi ama çok da olumlu konuşmadı bayagi moralim bozuldu bakalim pazar ne diyecekler
Vajinal bakmadı pazar tekrar başka bi dr a gidecem o vajinal bakalim en net öyle görür dedi ama çok da olumlu konuşmadı bayagi moralim bozuldu bakalim pazar ne diyecekler
Çıkmaz Allah'ın izniyle kalbini ferah tut kuzum ❤ Ayri bir sevinc ayrı bir heyecan, defalarca internette kalp atışı videolarına denk gelmiştim ama hiç öyle bir sesi duymamış gibiydim kendi bebeğimi dinlerken. Herkese nasip olsun bu güzel duygular Ben perşembe günü gideceğim nasipse. Daha var malesef
Arkadaşlar la roche posay yada biodermanın kortizonsuz nemlendiricileri var egzemalı ciltler için onlara bakabilirsiniz. Birde bephantol sensiderm de kortizonsuz.
Şu bephantol için alayım dedim doktoruma bence öyle şeyler kullanma dedi kafamı karıştırdı valla. Şuan cildiyeye gidene kadar gülsuyu ve aynı sefa kremi ile nemlendirme yapacağım içeriklerinde hiç kimyasal yok ama cildiyeci bu kremlerden birini verirse hamilelikte sakıncası yok derse alacağım valla ne yapayım baya kötü oluyor gün geçtikçe
7+3 um bugün ama haftası vermedi o yuzden hiç bise bilmiyorum normal de kese ne kadar olmasi lazim onu bile demedi tam bi okuzdu moral bizuklugu ile hiç bise soramadım
Benimkide anlattığın gibi ben de bir ara Ducray egzama şampuanı kullandım fakat çok pahalı ben yıllar önce kullanmıştım 100 ml 50 tl idi uzun bir süre kullandım o iyi gelmişti ama şimdi baktım da 90 tl olmuş şaka gibi. Bana 1 hafta anca gider o saçlarım uzun doktor ne diyecek merak ediyorum
Canım ben de aynı durumu yaşıyorum sana konazol ya da ketoral şampuanlarını tavsiye ediyorum. Fiyatları da oldukça uygun 13 liraya almıştım en son haftada bir kullanıyorum bana yetiyor onun dışında başka şampuan kullanıyorum. Taa ortaokul yıllarımdan beri kullanıyorum konazol kullanmadan 1 hafta geçirmem zor ölürüm kaşıntıdan döküntüden
rabbim omur versin bi oğlum var yok tedavi ile olmadi ama insan yine de hevesleniyo
devlette gittim odunun biriydi doktor hiç ni açıklama yapmadı sadece direk 10 gün sonra dedi pazar kendi druma gidecem o vajinal bakacam dedi
7+3 um bugün ama haftası vermedi o yuzden hiç bise bilmiyorum normal de kese ne kadar olmasi lazim onu bile demedi tam bi okuzdu moral bizuklugu ile hiç bise soramadım
Bazı doktorlar cidden duygudan yoksun. Hassas bir konu oysaki gözlerinin içine bakıyoruz bir şeyler öğrenebilmek için. Elimiz yüreğimizde bekliyoruz zamanı. Keşke her meslekte olduğu gibi gerçekten hak edenler mesleği yapsa
Bazı doktorlar cidden duygudan yoksun. Hassas bir konu oysaki gözlerinin içine bakıyoruz bir şeyler öğrenebilmek için. Elimiz yüreğimizde bekliyoruz zamanı. Keşke her meslekte olduğu gibi gerçekten hak edenler mesleği yapsa
rabbim omur versin bi oğlum var yok tedavi ile olmadi ama insan yine de hevesleniyo
devlette gittim odunun biriydi doktor hiç ni açıklama yapmadı sadece direk 10 gün sonra dedi pazar kendi druma gidecem o vajinal bakacam dedi
Geceleri benim gibi uykuya hasret kalan var mı? Sürekli lavaboya gitmek bir yana (artık azaldı ilk zamanlara göre) bel ağrıları, karın ağrıları ve genel huzursuzluktan günlerdir doğru dürüst uyuyamıyorum. İlerleyen aylarda geçer mi ki acep?
Benim tiroid 5.3 cikti tiroid hapi kullaniyorum ic hastaliklarina gittim o verdi cnm . Benimde tirodilerim normaldi hep hamilelikte artti evet hamilelikte normalmis doktor bile oyle dddi . Mide bulantim yok ins sende yakin zamanda kurtulursun bulantilarindan benim daha 7+6 ama
Bugün tekrar gittim. Bebişim 11+2 günlük olmuş. O iyi ama anası kötü. Serum yedim geldim. Troite de haftaya baktrcağım inşallh sorun çıkmaz. İlaçda vermezler( inşallh benimde bitr.. sabırsızlıkla bekliyorm
Bende bugun gittim doktora kontrolume 10 gün vardı dayanamadim erken gittim. İyiki de öyle yapmışım kanama alanı oluşmuş kan sulandırıcı bı kaç gün alma iş yapma hep yat dedi iki hafta önceki kontrolumde bebekler bir hafta illerden gidiyodu bu sefer biri 9+6 ( tam günü) diğer 10+3 ilerde gidiyomus cinsiyete bı kız bı erkek dedi ama yinede kesin olmaz şimdilik öyle görünüyor dedi. Kanama alanı onemlimi sizce ya öyle deyince başımdan kaynar sular döküldü resmen
Kızlar en son 6+4 ken doktora gitmiştim 1 ay sonra gel demişti. Doktorun dediği gibi 10+4 lerde mi gitsem yoksa 11. Hafta sonralarına doğru gidip ikili testi de aradan çıkarsam mı bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var kararsızım