2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen ne zaman gidiceksin. Çok mutlu oluyorum bende ya onu görünce kalp atışını duyunca. Şu testlerde de sorun çıkmaz umarım.

Vajinal bakmadı pazar tekrar başka bi dr a gidecem o vajinal bakalim en net öyle görür dedi ama çok da olumlu konuşmadı bayagi moralim bozuldu bakalim pazar ne diyecekler
Şuan kaç haftalık canım bebek oluşmuş mu yolk sac var mı sadece kalp atışı mı yok

Sen ne zaman gidiceksin. Çok mutlu oluyorum bende ya onu görünce kalp atışını duyunca. Şu testlerde de sorun çıkmaz umarım.
Çıkmaz Allah'ın izniyle kalbini ferah tut kuzum ❤ Ayri bir sevinc ayrı bir heyecan, defalarca internette kalp atışı videolarına denk gelmiştim ama hiç öyle bir sesi duymamış gibiydim kendi bebeğimi dinlerken. Herkese nasip olsun bu güzel duygular Ben perşembe günü gideceğim nasipse. Daha var malesef

Arkadaşlar la roche posay yada biodermanın kortizonsuz nemlendiricileri var egzemalı ciltler için onlara bakabilirsiniz. Birde bephantol sensiderm de kortizonsuz.
Şu bephantol için alayım dedim doktoruma bence öyle şeyler kullanma dedi kafamı karıştırdı valla. Şuan cildiyeye gidene kadar gülsuyu ve aynı sefa kremi ile nemlendirme yapacağım içeriklerinde hiç kimyasal yok ama cildiyeci bu kremlerden birini verirse hamilelikte sakıncası yok derse alacağım valla ne yapayım baya kötü oluyor gün geçtikçe

İlk gebeliğin mi canım. Tedaviyle falan mı oldu
rabbim omur versin bi oğlum var yok tedavi ile olmadi ama insan yine de hevesleniyo
Vajinal.bakmama sebebi neydi ki canim
devlette gittim odunun biriydi doktor hiç ni açıklama yapmadı sadece direk 10 gün sonra dedi pazar kendi druma gidecem o vajinal bakacam dedi
Şuan kaç haftalık canım bebek oluşmuş mu yolk sac var mı sadece kalp atışı mı yok
7+3 um bugün ama haftası vermedi o yuzden hiç bise bilmiyorum normal de kese ne kadar olmasi lazim onu bile demedi tam bi okuzdu moral bizuklugu ile hiç bise soramadım

Canım ben de aynı durumu yaşıyorum sana konazol ya da ketoral şampuanlarını tavsiye ediyorum. Fiyatları da oldukça uygun 13 liraya almıştım en son haftada bir kullanıyorum bana yetiyor onun dışında başka şampuan kullanıyorum. Taa ortaokul yıllarımdan beri kullanıyorum konazol kullanmadan 1 hafta geçirmem zor ölürüm kaşıntıdan döküntüden

Bazı doktorlar cidden duygudan yoksun. Hassas bir konu oysaki gözlerinin içine bakıyoruz bir şeyler öğrenebilmek için. Elimiz yüreğimizde bekliyoruz zamanı. Keşke her meslekte olduğu gibi gerçekten hak edenler mesleği yapsa

Keske ama maalesef meslek edinirken bu kriteri dikkate almıyorlar

Bozma moralini canim benim doktorum karindan hic bakmadi bile daha cok kucuk gorunmez direk vajinal bakalim dedi bana

Bende aynı haftadayım benim de bel ağrım çok normaldir inşallah

Bugün tekrar gittim. Bebişim 11+2 günlük olmuş. O iyi ama anası kötü. Serum yedim geldim. Troite de haftaya baktrcağım inşallh sorun çıkmaz. İlaçda vermezler( inşallh benimde bitr.. sabırsızlıkla bekliyorm

Bende bugun gittim doktora kontrolume 10 gün vardı dayanamadim erken gittim. İyiki de öyle yapmışım kanama alanı oluşmuş kan sulandırıcı bı kaç gün alma iş yapma hep yat dedi iki hafta önceki kontrolumde bebekler bir hafta illerden gidiyodu bu sefer biri 9+6 ( tam günü) diğer 10+3 ilerde gidiyomus cinsiyete bı kız bı erkek dedi ama yinede kesin olmaz şimdilik öyle görünüyor dedi. Kanama alanı onemlimi sizce ya öyle deyince başımdan kaynar sular döküldü resmen

Kızlar en son 6+4 ken doktora gitmiştim 1 ay sonra gel demişti. Doktorun dediği gibi 10+4 lerde mi gitsem yoksa 11. Hafta sonralarına doğru gidip ikili testi de aradan çıkarsam mı bilemedim fikirlerinize ihtiyacım var kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…