2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Buyuk ihtimal maden suyu demek istediniz diye dusunuyorum, soda hamilelere tavsiye edilmiyor. Ben maden suyu icemiyorum bu ara bulantilarim cok artiyo belki 3 ay bittikten sonra icebilirim insallah cok da severdim
Halk dilinde soda maden suyu hatta beypazAri

Kizlarrrrrr acill lutfen 10 haftann icindeyim ilk defa kasiktan biraz asagida bi damar atmasi gbi bsy hissettim oglumda da hissetmistm ama haftasini tam hatirlayamiyorm olablr mi acaba

Ki zaten ben devamli kabizim ilacla yapabiliyorum hala
Ilac kullqnmayin ben oglumda kullandim hep sonra cok buyyk sorunlar yasadim apandisime kdr alindi
1 su bardagina 1 tatli kasigi ucuyla karbonat yarim limon bardagi agzina kdr su doldurun sabah cok erkn icin kabzliga birebir ben hala iciyorn cok skur hicbisey olmadi
1 su bardagi sute istedginz meyve incir 1 yk yulaf kayisi ekleyip bilendrdan gecirn kahvalti niyetine kabzlignz kalmaz ac karnina incir taze kayisi yiyin

Bnm de burnum tıkanıo ve buda nefes darlığına sebep oluo. Gebelikten dolayıysa ilacı falan yokmuymuş cnm. Kulak cınlaması bende de dert. 5 6 aydır.
Ay ölücem burnumun tıkanıklığından daraldım valla koku falan almıyom kaynanam gil iyi işte için karışmaz diyor
Benim de hamileliğimin başından bu yana artarak devam ediyor burun tıkanıklığı. Ama çok memnunum halimden en azından mide bulantısı yapmıyor bu durum arada açılınca çok feci koku hassasiyeti oluyor çünkü oradan biliyorum.

Ben de kalp atısını duymadan önce Bi lekelenme tarzında oldu daha sonra aşırı kanamam oldu. Bu kez düştü kesin dedim. Hatta acilde ki Dr bebeği atıo vücudun dedi gönderdi bsy yapmadılar özele gittik hemn yatış yaptılar ve kese hala duruo dedi Dr. 1 hafta sonra da şükür kalp atısını duyduk. Kalp atısına kadar kahve leklnme sürdü ve böyle parca parca gibi kahveydi. Şükür şuan yok. Progestan hap arada fitil olarak kullanıom. Dr bırak istersen progestanı dedi ama korkuom.

bence yaptirmalisin çünkü tedavi edilebilecek bir durum olabilir ve bunu bilemeyebilirisn

kizlar bende asiri unutkanlık başladı. bugun ocaktaki yemeği unutup disari ciktm kopek gezdirmeye bi geldim yanmış tencere falan tehlikeli olmaya başladı.
birde çok dir dir ediyormuşum esim söyledi moralim bozuldu

kizlar bende asiri unutkanlık başladı. bugun ocaktaki yemeği unutup disari ciktm kopek gezdirmeye bi geldim yanmış tencere falan tehlikeli olmaya başladı.
birde çok dir dir ediyormuşum esim söyledi moralim bozuldu
Kafamız çok dolu olduğundandır canım hamilelik insanı dünyadan koparıyo bi nevi

Kızlar bizim bu yaz otel rezervasyonumuz vardı iptal etmiştik koronadan dolayı. 4 yaşında kızım tutturdu havuza gidelim diye havuz fotoğraflarını gördükçe anne beni de buraya götürün demeye başladı. Biz de dayanamadık bölgemize yakın bir termal otelde 1geceliğine yer ayırttık 2 gün de havuza girmiş olduk. Ben tenha olur diye düşünmüştüm ama sandığımdan daha çok insan vardı havuzdayken çok eğlendik girerken çok güzeldi ama eve gelince beni bi korku bastı virüs kapmış mıyızdır acaba diye iki gündür belirti arıyorum çok şükür iyiyiz ama insan yine de tedirgin oluyo aranızda var mı benim gibi gözünü karartıp tatile giden

Saç dökülmesi konusunda ben de çok sıkıntılıyım . Evde yerler hep saçım tutam tutam dökülüyor . Yastığımın üstü sabah bi kalkıyorum hep saç . Zaten döküle döküle azıcık kaldı . Banyo yapmaya korkuyorum banyoda bi dökülüyor sonrasında ayrı .Gebeliğin ilerleyen zamanlarında görülebilrmiş şimdiki dökülme gebelikle alakalı değilmiş stres kaynaklı olabilir dedi .Ama bi çare bulmalıyız yoksa benim bu hızda devam ederse kel kalırım

Bende düşünmüyorum canım

Şu an çalışmıyorum evdeyim zaten çoğunlukla yatıyorum . Şu 12 haftayı bir atlatsam sanırım daha rahat hissedicem .

Ne kullanmistiniz oglunuzda ilac olarak? Neden oyle bisi oldu?

Benim de oldu hemen gittik ama tahriş etmişim bebişlerim gayet iyiydi zaten devamı da gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…