2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel fikir.Ya kardeşimin kizi var.O kadar ağlıyor sinirli ki.Benimki bebekten korkar oldu.Bebekler hep bağırirmi diyor.Fobi oldu çocuğuma.Sevmeye yaklaşırken bile o bağırınca kaçıyor.Ben en iyisi yavaş yavaş alistiriyim. Sonra da söylerim.

Benim de oglum 3.5 yasinda.2.5 yasindayken neden kardeşim yok diyodu.Simdi istemiyorum diyor.Bir sonraki kontrolden sonra söylemeyi düşünüyorum.
Kizlar 2.çocuk olanlar ne zaman kardeşi olacağı söylenmeli?

ben daha 5-6 aylık olduğunda söylemeyi düşünüyorum, çünkü bir yere gideceğimizde bir şey yapacağımızda bile ne kadar kaldı, çok mu var öyle mi böyle mi diye dayanamıyor bari biraz daha büyümüş olsun diyorum. Arada soruyordu karnında bebek olacak mı benim kardeşim diye ben de şuan yok olursa söylerim diyordum, gerek yok anne senin söylemene karnın büyük olunca ben anlarım demişti hadi anlasın bakalım Eğer istemiyorum gibi bir şey varsa kafasında kardeşi olan tanıdıklarınız varsa onlarla vakit geçirse biraz ve kardeş konusu ile ilgili çocuk kitabı var baya, daha söylemeden onlardan okuyabilirsin biraz

Ya ne tatlilar ya.Cinsiyet bile secmis seninki.Ya bak buna cok mutlu oldum.Asi yada sinirli bir çocuk değildir.Insallah bizimki de kolay kabullenir.

Hiç öyle örnek yokki.Bi kardeşimin 2tane.Surekli ağlıyor diye bizimki kardeş istemiyorum dedi.Ben oynayalım diyorum sinirleniyor bana diyor.Hadi gel de söyle senin kardesin olacak diye.

siz böyle söyleyince kendi eşim aklıma geldi. kayınvalidem anlatıyor. eşim bir kardeşi olacağını öğrendiği zaman yeter artık doğsun kardeşim çabuk çıkar içerde sıkıştı diye ağlıyormuş

Evet canım önemli olan sağlık hayırlısıyla kavuşalım inşallah bebişlerimize zorluklar olsa da geçiyo bi süre sonra

Bence sen bu ara hiç bahsetme kardeşinin çocuğuyla oynar seviyeye geldikten sonra kardeş hakkında güzel hikaye kitapları var onları oku resimlerine baksın hazır olduğunu gördüğün zaman söylersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…