2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hayırlı olsun bende tüp bebek ile hamileyim ve bende 11+2 deyim bulantı konusunda birşey diyemeyeceğim benim başından beri olmadı çünkü. Çok uzun süre ac kalınca oluyor yiyince geçiyor kullandığın takviyeleri bence doktoruna bi danış ben annelere özel bi multivitamin kullanıyorum ilaçlarımın yanı sıra

Nerdeyse 12 haftalık olacağız benim bulantım olmadı çok acıkınca yemek yemezsem oluyor benimde.
Basta çok endişe ediyordum ama bir sorun yok bebiste gayet iyi şükür bulantının bebek sağlığı ile ilgisi yok

beni de 4.ayda çağırdı yapalım diye ben geçen sene oldum benim bildiğim 4 sene koruyor ama heralde yanlış biliyom
Bende 5 yıl falan sürüyor etkisi diye duymuştum ama emin değilim. Senin bu sene olmana gerek yok gibi geldi bana ama doktora falan sormak lazım aslında net öğrenmek için

Sevindim canım, biraz içim rahatladı, peki kalp atışları ilk duyduğunuzda kaçtı şimdi kaç çıkıyo genelde hep aynı mı kalıyo artıyo mu hafta buyudukçe? Benim 7 haftalıkken 140 demişti doktor

Cok tesekkur ederim cnm bende senin randevunu merak ediyorum cok inşllah bebis büyümüştür bi fotograf atarsin sende
Bende öyle cok merak ediyorum kanama alani ne alemde bebis nasıl aklımda sorular ama bekliyorum doktorun izinden dönmesini bakalim ne zanan döner. İnşallah herşey yolundadır da bende paylaşırım tabi

Memnunum ilk yasak dedi ben devam ettim sorun olmadi simdiye kdr sizde biswy demsmistiniz bugunw kadar deyince sorun olmadiysa devam edeblrsin dedi
Anladım canım inşallah sağlıkla devam eder hepimizinkide

canım ne ilgisi var ya. beni de çok korkuttular bebeğin kalbi atmaya başlayınca belirtiler başlarmış güya. Ben de sıfır belirti vardı ya hiç bir şey. Dedim kesin duyamıcam kalp atışını 8 hafta beş günlükken gittiğimde. Bebeğim gayette sağlıklıydı Allah’a şükür. Dakikada 168 kere atıyordu kalbi daha ne olsun sen de sakin ol hatta kendini şanslı gör biz şanslıyız gerçekten belirti yaşamayanlar olarak

Valla kaç atıyor inan sormadım iyi mi dedim iyi atıyor dedi her seferinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…