Sukur o kdr tatildeki efor vs bebis iyi ya icim rahat iliski konusundada gecen hafif kanama alani var dedigindede devam ettik yine bsey olmadi simdi kanama alanida yok sanrm bsey olmaz . Jelin pembe kirmizimsi kahveli karışık geldigini söyledim tahris olmuştur sorun gorunmuyo dedi. 1 saat bekledim ama degdi herseyin yolunda oldugunu ogrenmk güzel ikili tarama testi icin radyolojidrnde randevu aldik onu niye oyle oldu Anlamadm
Fiyatları bende bilmiyorum gittiğim hastaneye sormadım da aslında gittiğim yerde yaptıracaktım ama devlet hastanesinde hic randevu bulunmazdi ikili test tarihimde buldum şansa testi devlette yaptırıp sonucu özeldeki doktorumla görüşürüm diye düşündüm
Kizlar kanama alani yokmus jeli kullan bitince yenisine gerek yok dedi . 2 hafta sonra 9 eylule ikili test için randevu verdi . Bebis iyiymis kalbi 170 atiomus . Iliski yasak dedi ne zamana kadar dedim gerekirse dogana kadar dedi bende siz bisey demeyince ben simdiye kdr dwvam ettim
Dedim o zmn ayni devam edeblesin dedi oylw
Kuzum benim şu yazdıklarından sonra senin doktora güvenim kalmadı ya desen ki jel kullanmadım ha iyi tamam kullanma diyecek gibi kendi görüşü yok kusura bakma ama yazmak istedim ya hassas bir durum ve doktor süreçte çok önemli
Kızlar suana kadar iliski ayni devam etti hic sorun olmadi . Kanama alanimda yok doktor bugune kadar iliskiyle ilgili bi yorumda bulunmadi bugun yasak deyince bnde devam ettigimi sorun olmadigini söyleyince o zmn devam edebilirsin dedi . Simdi bu güne kadar sorun olmadi genel risk hariç şuan riskimde yok szce npiyim ? Bsey olurmuki devam etsem rutin yada azaltarak ? Birde doktorum kendini cok yormadan yuruyus yapabilirsin dedi yuruyus bandim var onda yuruyorum 35 dk filan orta tempoda onuda genelde devam ettim yine ddvam etsem sorun olurmuki ? Surda 3hafta kaldi yuksek risk doneminin bitmesine düşünüyorum iste elimde degil insan yaptiklarinida sorun olmasada yinede sorguluyor
Kardeşimin 2si de kiz gerçekten öyle oldu.Hem basen hem de karnı yayikti.Ama komşumun 3.kızı ve bu hamileliginde karnı erkek karnı gibi sivri.Basenden falan kg almamış.
Bakınız.Bu teoride çöktü..
Kuzum benim şu yazdıklarından sonra senin doktora güvenim kalmadı ya desen ki jel kullanmadım ha iyi tamam kullanma diyecek gibi kendi görüşü yok kusura bakma ama yazmak istedim ya hassas bir durum ve doktor süreçte çok önemli
Var tabide ben hep aynı doktorla devam etmek istiyorum. Diger doktor şimdi olumsuz birsey söyler falan canım sıkılmasın aklim karışmasın diye korkuyorum
Bundn once yasak demediki bugun dedi bende siz bugüne kadar bisiy demeyince ben devam etmistim dedim sorun olmadiysa bugüne kdr devam edeblrsin o zmn dedi ilk yasak dedi dedigim bugün ilk yasak dedi orayi yanls anlatmisim
Var tabide ben hep aynı doktorla devam etmek istiyorum. Diger doktor şimdi olumsuz birsey söyler falan canım sıkılmasın aklim karışmasın diye korkuyorum
Ben kendimden ornek vereyim, ben yurumeyi cok seven bi insanim, baslarda esimle tempolu olmasa da 30-35 dakika yuruyorduk. Ama farkettim ki ne zaman yurusem ertesi gun ya kanamam ya lekelenmem oldu, bunu fark ettigim zaman biraktim yuruyusleri mesela.. iliski konusunda da zaten tup bebek oldugu icin nerdeyse mayis basindan beri yasak bize ama onceligimiz bebek oldugu icin beni mutsuz etmedi ya da eksik hissetmedim keza esim de oyle.. Bence biraz kendine neyin iyi geldigini de bulmaya calis, evde deli gibi is yapiyorsun haklisin esin anlamiyorsa yine sen yapacaksin ama biraz zamana yay mesela, gecir su 3 ayi insallah sonra ne istiyorsan yap canim ama bence de ilk 3 ay dikkat etmek gerekli:)