2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yine de sen dikkat et canım ilk haftalar önemli

İkili test devlette yapılıyor mu

Kuzum benim şu yazdıklarından sonra senin doktora güvenim kalmadı ya desen ki jel kullanmadım ha iyi tamam kullanma diyecek gibi kendi görüşü yok kusura bakma ama yazmak istedim ya hassas bir durum ve doktor süreçte çok önemli

Kızlar suana kadar iliski ayni devam etti hic sorun olmadi . Kanama alanimda yok doktor bugune kadar iliskiyle ilgili bi yorumda bulunmadi bugun yasak deyince bnde devam ettigimi sorun olmadigini söyleyince o zmn devam edebilirsin dedi . Simdi bu güne kadar sorun olmadi genel risk hariç şuan riskimde yok szce npiyim ? Bsey olurmuki devam etsem rutin yada azaltarak ? Birde doktorum kendini cok yormadan yuruyus yapabilirsin dedi yuruyus bandim var onda yuruyorum 35 dk filan orta tempoda onuda genelde devam ettim yine ddvam etsem sorun olurmuki ? Surda 3hafta kaldi yuksek risk doneminin bitmesine düşünüyorum iste elimde degil insan yaptiklarinida sorun olmasada yinede sorguluyor

Bende bilemedim ya biraz daha devam edicem baktim hala tutarszlik var degstrrim olmazsa

Kızlar sizde benim gibi düşünüyor musunuz ?? Su 12.haftayi atlatsakda su düşük riski oranı baya aazalsa biraz daha rahatlasak filan diye
Ben kendimden ornek vereyim, ben yurumeyi cok seven bi insanim, baslarda esimle tempolu olmasa da 30-35 dakika yuruyorduk. Ama farkettim ki ne zaman yurusem ertesi gun ya kanamam ya lekelenmem oldu, bunu fark ettigim zaman biraktim yuruyusleri mesela.. iliski konusunda da zaten tup bebek oldugu icin nerdeyse mayis basindan beri yasak bize ama onceligimiz bebek oldugu icin beni mutsuz etmedi ya da eksik hissetmedim keza esim de oyle.. Bence biraz kendine neyin iyi geldigini de bulmaya calis, evde deli gibi is yapiyorsun haklisin esin anlamiyorsa yine sen yapacaksin ama biraz zamana yay mesela, gecir su 3 ayi insallah sonra ne istiyorsan yap canim ama bence de ilk 3 ay dikkat etmek gerekli:)

Kızlar sizde benim gibi düşünüyor musunuz ?? Su 12.haftayi atlatsakda su düşük riski oranı baya aazalsa biraz daha rahatlasak filan diye
Kesinlikle ben böyleyim . Resmen gün sayıyorum 12. Haftaya sağlıkla gelelim diye . Tüm planlarımı 12. Haftadan sonraya attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…