Rica ederimAa böyle bi nedeni olduğunu bilmiyordum tesekkur ediyorum
Kesinlikle öyle Allah korusun risk herzaman var ama en önemlisi bu ilk 3 ay. Sıkalım dişimizi az kaldı zaten dolmasınaKızlar sizde benim gibi düşünüyor musunuz ?? Su 12.haftayi atlatsakda su düşük riski oranı baya aazalsa biraz daha rahatlasak filan diye
Anladım canım ben 3 lü test i yapıyor 2 liyi yapmıyor dlye biliyorumBen yapılıyor diye biliyorum ama her hastane yapmıyormuş diye de duymuştum. Gideceğim hastanenin yaptığını düşünüyorum
Bencede canım duruma göre karar verirsin daha bu önceden ilişkiye yasak deyip demediğini bile bilmiyorBende bilemedim ya biraz daha devam edicem baktim hala tutarszlik var degstrrim olmazsa
Istisna lar burda hep demi2021 Mart Anneleri olarak çökertmediğimiz teori kalmadı
Önceden bu konuyla ilgili hicbisiy dememişti bende ondan sasirip ama bisiy demediniz bende devam ettim deyince madem sorun olmadi o zmn tmm devam edeblrsn dedi . Madem yasak niye bastan demedi ilginç gecen hafta hafif kanama alani var dedi onda bile yasak demedi bu hafta hersey yolunda kanama alani yok yasak diyo. Jelede önce 2 sonra aradığımda 1 demisti . Hep böle celiskili bi ole bi bole devam ederse ayni hastanedw baska dokto var ona gitcmBencede canım duruma göre karar verirsin daha bu önceden ilişkiye yasak deyip demediğini bile bilmiyor
Senin suan kac canim az kalmis bak 12.hafta yaziyor son bi ssık dişini . Bende simdi yuruyus yapicam bantta yine korka korka ama spor yapmadan ds olmuyorKesinlikle öyle Allah korusun risk herzaman var ama en önemlisi bu ilk 3 ay. Sıkalım dişimizi az kaldı zaten dolmasınaHem riskli dönemi atlatmak için hemde tüp bebekte verilen ilaçlarımdan kurtulmak için gün sayıyorum. O ilaçlar sayesinde de geldik bu günlere fakat artık çook sıkıldım
Senin kacinci hafta cnm valla ya gelse su 12.hafta grupca rahatlasak hepimizKesinlikle ben böyleyim . Resmen gün sayıyorum 12. Haftaya sağlıkla gelelim diye . Tüm planlarımı 12. Haftadan sonraya attım.
Ben kendimden ornek vereyim, ben yurumeyi cok seven bi insanim, baslarda esimle tempolu olmasa da 30-35 dakika yuruyorduk. Ama farkettim ki ne zaman yurusem ertesi gun ya kanamam ya lekelenmem oldu, bunu fark ettigim zaman biraktim yuruyusleri mesela.. iliski konusunda da zaten tup bebek oldugu icin nerdeyse mayis basindan beri yasak bize ama onceligimiz bebek oldugu icin beni mutsuz etmedi ya da eksik hissetmedim keza esim de oyle.. Bence biraz kendine neyin iyi geldigini de bulmaya calis, evde deli gibi is yapiyorsun haklisin esin anlamiyorsa yine sen yapacaksin ama biraz zamana yay mesela, gecir su 3 ayi insallah sonra ne istiyorsan yap canim ama bence de ilk 3 ay dikkat etmek gerekli:)
En iyisi canım ya net olsun bir öyle bir böyle hiç sevmem neyseki sıkıntı yok canım önemli olan o çok şükürÖnceden bu konuyla ilgili hicbisiy dememişti bende ondan sasirip ama bisiy demediniz bende devam ettim deyince madem sorun olmadi o zmn tmm devam edeblrsn dedi . Madem yasak niye bastan demedi ilginç gecen hafta hafif kanama alani var dedi onda bile yasak demedi bu hafta hersey yolunda kanama alani yok yasak diyo. Jelede önce 2 sonra aradığımda 1 demisti . Hep böle celiskili bi ole bi bole devam ederse ayni hastanedw baska dokto var ona gitcm
Hadi yaa. Eğer yapmazlarsa yine kendi kliniğimin yolunu tutarım. Arayabileceğim bir telefon bulursam arayıp sorayım en iyisiAnladım canım ben 3 lü test i yapıyor 2 liyi yapmıyor dlye biliyorum
Belki sizin orda yapılır canım bizim burda 3 lü yapılıyor 2 li yapılmıyorHadi yaa. Eğer yapmazlarsa yine kendi kliniğimin yolunu tutarım. Arayabileceğim bir telefon bulursam arayıp sorayım en iyisi
11+2 deyizSenin suan kac canim az kalmis bak 12.hafta yaziyor son bi ssık dişini . Bende simdi yuruyus yapicam bantta yine korka korka ama spor yapmadan ds olmuyor
75 e yaptılar banaIkili taram testi ücreti sormayı unuttm telefondada soylemiyolr yaptıran bilen varmi kilar fiyatlr nasil
Miyom benim uzmanlık alanımKızlar merhaba herkese. Bugün sabahtan beri çok kötü zamanlar geçirdim. Sabah bir parça pıhtı ile birlikte kırmızı bir kan geldi. Ağlaya ağlaya doktoruma gittim erkenden. Bebeğim iyi çok şükür büyümüş, ama plasentanın dışında kanama var dedi. Bebekten kanamıyor dedi. Birde miyom oluşmuş. Bunun çevresinden geliyor dedi. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Sağlığı, boyu,kalp atışı herşey normal çok şükür ama bu kanamalar beni çok yıprattı. Hergün prolutex yapılıyor ve proluton yapılıyordu haftada bir. Şimdi 1hafta bile olmadı yeniden yapıldı proluton. Kahverengiye döndü şimdi .Bebeğimin gücüne gitmesin ama beni çok yıprattı bu süreç. Miyomla ilgili bilgisi olan var mı?
Çok geçmiş olsun bebeğin iyi olmasına sevindim milyomla ilgili bilgim yok fakat doktorun ne dedi boyutu ne kadarmışKızlar merhaba herkese. Bugün sabahtan beri çok kötü zamanlar geçirdim. Sabah bir parça pıhtı ile birlikte kırmızı bir kan geldi. Ağlaya ağlaya doktoruma gittim erkenden. Bebeğim iyi çok şükür büyümüş, ama plasentanın dışında kanama var dedi. Bebekten kanamıyor dedi. Birde miyom oluşmuş. Bunun çevresinden geliyor dedi. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Sağlığı, boyu,kalp atışı herşey normal çok şükür ama bu kanamalar beni çok yıprattı. Hergün prolutex yapılıyor ve proluton yapılıyordu haftada bir. Şimdi 1hafta bile olmadı yeniden yapıldı proluton. Kahverengiye döndü şimdi .Bebeğimin gücüne gitmesin ama beni çok yıprattı bu süreç. Miyomla ilgili bilgisi olan var mı?
Ya en iyi dönem 16 dan sonra aslında hareketler başlıyor ya o zaman çok merak etmiyorsun güle oynaya giriyorsun ultrason a şimdi panik oluyorum ben kalbi atıyor mu yaşıyor mu vs11+2 deyizAz kaldı çok şükür bugünlerimize. Kıyafet almaya korkan ben daha bebeğime bir zıbın almamışken bugün bebek arabası beşik falan almaya karar verdik şaka gibi şuan kendime inanamıyorum Hayırlısı olsun herşeyin sen de kendini yorma kuzucum ille de yürüyeceğim diyorsan hafif tempoda yürü bari
Zaten ikili heryerde olmuyor diyorlardi neden olmuyor ki acaba anlamadim. Bi öğreneyim ben yine de net olarakBelki sizin orda yapılır canım bizim burda 3 lü yapılıyor 2 li yapılmıyor
Sorma valla. Ultrasonda gittiğim gün herşey yolunda görüyorum ve o gün resmen bulutların üzerinde geziyorum mutluluktan bu böyle birkaç gün sürüyor ama sonra yine vesveseye kapılıyorum aklımda milyon tane soru. Artık hareketleri hissetsek de içimiz rahatlasa❤Ya en iyi dönem 16 dan sonra aslında hareketler başlıyor ya o zaman çok merak etmiyorsun güle oynaya giriyorsun ultrason a şimdi panik oluyorum ben kalbi atıyor mu yaşıyor mu vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?