2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canim insallah gececek bu gunler sakin moralini bozma

Miyomun boyunu,nerede olduğunu falan soramadım üzüntüden aklıma bile gelmedi. Zaten çok üzgünüm diye doktor onunla çok ilgilenmedi, bebeği gösterip durdu bana. Yarın normal randevum var yine gel dedi, gideceğim. Sorayım canım. Bu küçülüp kaybolan bişey değil yani doğuma kadar kalıyor öyle mi?

Kesinlikle canım aynısını yaşıyorum kontrolde her şey çok güzel ama zaman geçince binbir düşünce

Bazıları canım küçülüyor bazıları büyüyor kaybolan bir şey değil ama inşallah sıkıntılı yerde değildir sonradan mı oluştu gidince yerini ve boyutunu mutlaka sor canım

Çok geçmiş olsun bebeğin iyi olmasına sevindim milyomla ilgili bilgim yok fakat doktorun ne dedi boyutu ne kadarmış
Sağol canım, evet iyi olduğunu duydum şükür.Doktorum sadece beni sakinleştirmekle uğraştı çok bilgi vermedi. Yarın tekrar çağırdı,gidince detaylı sorayım boyutunu falan.

Cok gecmis olsun canim insallah gececek bu gunler sakin moralini bozma
Canımm çok sağol. Geçecek az kaldı diye diye geçiyor günler. Doktor, yapman gereken tek şey sadece lavaboya kalkmak dedi bende birkaç gündür evde hareketlenmiştim, yaramıyor bana ayağa kalkmak. Bebek hep yatmak istiyor demekki

Aynen normal tempo yürüyorum suan . Biraz daha bekle bence o dediklerini almak için yine sen bilirsin ama bekle derim . Azkalmis gercekten şükür

Sağol canım, evet iyi olduğunu duydum şükür.Doktorum sadece beni sakinleştirmekle uğraştı çok bilgi vermedi. Yarın tekrar çağırdı,gidince detaylı sorayım boyutunu falan.
Hay Allah ya. Bazi doktorlar miyomla ilgili paylaşım yaparken birkaç şey aklımda kaldı bir doktor bazı miyomlarin gebelikte sorun oluşturmadığını söylemişti boyutu ve yeri önemliymiş galiba. Artık çikolata kistlerine bile operasyon yapmıyorlar o şekilde gebeliğini sürdürüyor insanlar. Allahın izniyle birseycik olmayacak yarın haber verirsin merak ettim ben de

Aynen normal tempo yürüyorum suan . Biraz daha bekle bence o dediklerini almak için yine sen bilirsin ama bekle derim . Azkalmis gercekten şükür
Güzel bi kampanyaya denk geldik kuzum yoksa hiç alma niyetimiz yoktu en azından 2 3 ay daha dururuz diyorduk. Fiyatları da değişmeye başladı eski fiyattan yararlanmak için set olarak almak istedik nasipse. Rabbim kullanmayı da nasip eder inşallah. Alıyoruz ama bakma korkuyorum hâlâ içten içten

Bazıları canım küçülüyor bazıları büyüyor kaybolan bir şey değil ama inşallah sıkıntılı yerde değildir sonradan mı oluştu gidince yerini ve boyutunu mutlaka sor canım
Daha önce hiç bahsetmemişti, ya önemsemedi yada yoktu bilemiyorum .yarın soracağım canım. Sağol yaşayan birisi olarak rahatlattın biraz beni

Öncelikle cok geçmiş olsun bebeginin iyi olmasına sevindim. Benimde kanama alanim mevcut. Hamileligimi öğrendiğimden bu yanada lekelenmelerim ilacla bile geçmiyor birkez de kanama şikayetiyle acilde yattım. Miyomla ilgili bir bilgim yok ama herkesin süreci farklı ilerliyor önemli olan bebegin iyi olması. Seni cok iyi anlıyorum ama geçecek bu günler İnşallah bebegimizi kucağımıza aldığımız günleride göreceğiz iyi düşünelim iyi olsun

Kızımda düşük tehlikem olmamasına rağmen 12 haftaya kadar ilişki yasağı var demişti doktorum.keza bir çok arkadaşıma da doktorları yasak koydu.
Aynı şekilde ilk aylarda yürüyüş yapma da demişti.
Şimdi de çok şükür düşük kanama sorunum yok.doktorumla ilişki hakkında konuşmadım ama yine yasak olayını uyguluyorum

Canım ben kizima hamile kalmadan 3 4 cm civarı myomum vardı.hamile kalınca 8 9 cmi buldu.cunku hormanlara bağlı genelde büyüme oluyor.yoksa bile myom olusabiliyor.benim rahim dışında üst bolgedeydi.diger arkadaslarin da dediği gibi yeri önemli. Belki önemli bı yerde değildir o yüzden doktorun üzerinde durmamıştir.
Benim doğumla beraber myomum da alındı.cok şükür bı daha tekrarlamadi.

Bende kağan kocatepenin videolarını izledim miyomla ilgili. Genelde iyi konuşmuş ama yeri önemliymiş evet. Yarın haber veririm mutlaka canım sağol

Bende kağan kocatepenin videolarını izledim miyomla ilgili. Genelde iyi konuşmuş ama yeri önemliymiş evet. Yarın haber veririm mutlaka canım sağol
Şöyle düşünüyorum kuzum eğer riskli bir yerde olsaydı es geçmez bugün doktorun riskleri söylerdi bence bir problem olmayacak. İyi düşünüp iyiyi çağıralım. Güzel haberler bekliyoruz yarın

Çok zor bir süreç canım. Benimde en başından beri var lekelenme. Hatta kanama bu 3.oldu. Hergün iğneler ilaçlar ama benimde geçmiyor. 3gün olmuyor, bitti diyorum ertesi gün yine başlıyor. Yıpratıcı bir süreç . Bebeklerimize sağlıkla kavuşalım, kucağımıza alıp koklayalım, cennet kokuları herşeyi unutturacak bize inşallah Allah daha kötüsünden korusun ne diyeyim

Evet söylerdi diye düşündüm bende. Ama sonrada zaten üzgündüm ve yalnızdım, daha fazla üzmemek için mi söylemedi diye düşündüm. Yarın kesin öğrenmiş olurum. Çok sağol canım destek oldunuz, rahatladım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…