Cok gecmis olsun canimKızlar merhaba herkese. Bugün sabahtan beri çok kötü zamanlar geçirdim. Sabah bir parça pıhtı ile birlikte kırmızı bir kan geldi. Ağlaya ağlaya doktoruma gittim erkenden. Bebeğim iyi çok şükür büyümüş, ama plasentanın dışında kanama var dedi. Bebekten kanamıyor dedi. Birde miyom oluşmuş. Bunun çevresinden geliyor dedi. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Sağlığı, boyu,kalp atışı herşey normal çok şükür ama bu kanamalar beni çok yıprattı. Hergün prolutex yapılıyor ve proluton yapılıyordu haftada bir. Şimdi 1hafta bile olmadı yeniden yapıldı proluton. Kahverengiye döndü şimdi .Bebeğimin gücüne gitmesin ama beni çok yıprattı bu süreç. Miyomla ilgili bilgisi olan var mı?
Miyomun boyunu,nerede olduğunu falan soramadım üzüntüden aklıma bile gelmedi. Zaten çok üzgünüm diye doktor onunla çok ilgilenmedi, bebeği gösterip durdu bana. Yarın normal randevum var yine gel dedi, gideceğim. Sorayım canım. Bu küçülüp kaybolan bişey değil yani doğuma kadar kalıyor öyle mi?Miyom benim uzmanlık alanımben ilk kızım da 5 cm rahmin dışına doğru büyüyen bir miyomla hamile kaldım miyom 10 cm oldu doğuma gittim hiç sıkıntım olmadı şuan miyom 6 cm ikizlere hamileyim inşallah sıkıntı olmaz miyom yeri çok önemli rahmin içinde mi dışında mı içindeyse kanama yapar
Kesinlikle canım aynısını yaşıyorum kontrolde her şey çok güzel ama zaman geçince binbir düşünceSorma valla. Ultrasonda gittiğim gün herşey yolunda görüyorum ve o gün resmen bulutların üzerinde geziyorum mutluluktan bu böyle birkaç gün sürüyor ama sonra yine vesveseye kapılıyorum aklımda milyon tane soru. Artık hareketleri hissetsek de içimiz rahatlasa❤
Bazıları canım küçülüyor bazıları büyüyor kaybolan bir şey değil ama inşallah sıkıntılı yerde değildir sonradan mı oluştu gidince yerini ve boyutunu mutlaka sor canımMiyomun boyunu,nerede olduğunu falan soramadım üzüntüden aklıma bile gelmedi. Zaten çok üzgünüm diye doktor onunla çok ilgilenmedi, bebeği gösterip durdu bana. Yarın normal randevum var yine gel dedi, gideceğim. Sorayım canım. Bu küçülüp kaybolan bişey değil yani doğuma kadar kalıyor öyle mi?
Sağol canım, evet iyi olduğunu duydum şükür.Doktorum sadece beni sakinleştirmekle uğraştı çok bilgi vermedi. Yarın tekrar çağırdı,gidince detaylı sorayım boyutunu falan.Çok geçmiş olsun bebeğin iyi olmasına sevindim milyomla ilgili bilgim yok fakat doktorun ne dedi boyutu ne kadarmış
Daha rahat olacağımız günler gelecek nasipse kuzucumKesinlikle canım aynısını yaşıyorum kontrolde her şey çok güzel ama zaman geçince binbir düşünce
Iyiymis75 e yaptılar bana
Canımm çok sağol. Geçecek az kaldı diye diye geçiyor günler. Doktor, yapman gereken tek şey sadece lavaboya kalkmak dediCok gecmis olsun caniminsallah gececek bu gunler sakin moralini bozma
Aynen normal tempo yürüyorum suan . Biraz daha bekle bence o dediklerini almak için yine sen bilirsin ama bekle derim . Azkalmis gercekten şükür11+2 deyizAz kaldı çok şükür bugünlerimize. Kıyafet almaya korkan ben daha bebeğime bir zıbın almamışken bugün bebek arabası beşik falan almaya karar verdik şaka gibi şuan kendime inanamıyorum Hayırlısı olsun herşeyin sen de kendini yorma kuzucum ille de yürüyeceğim diyorsan hafif tempoda yürü bari
Hay Allah ya. Bazi doktorlar miyomla ilgili paylaşım yaparken birkaç şey aklımda kaldı bir doktor bazı miyomlarin gebelikte sorun oluşturmadığını söylemişti boyutu ve yeri önemliymiş galiba. Artık çikolata kistlerine bile operasyon yapmıyorlar o şekilde gebeliğini sürdürüyor insanlar. Allahın izniyle birseycik olmayacak yarın haber verirsin merak ettim ben deSağol canım, evet iyi olduğunu duydum şükür.Doktorum sadece beni sakinleştirmekle uğraştı çok bilgi vermedi. Yarın tekrar çağırdı,gidince detaylı sorayım boyutunu falan.
En azindan tüm sorularimi yanitladi icim cok rahat bugünEn iyisi canım ya net olsun bir öyle bir böyle hiç sevmem neyseki sıkıntı yok canım önemli olan o çok şükür
Güzel bi kampanyaya denk geldik kuzum yoksa hiç alma niyetimiz yoktu en azından 2 3 ay daha dururuz diyorduk. Fiyatları da değişmeye başladı eski fiyattan yararlanmak için set olarak almak istedik nasipse. Rabbim kullanmayı da nasip eder inşallah. Alıyoruz ama bakma korkuyorum hâlâ içten içtenAynen normal tempo yürüyorum suan . Biraz daha bekle bence o dediklerini almak için yine sen bilirsin ama bekle derim . Azkalmis gercekten şükür
Daha önce hiç bahsetmemişti, ya önemsemedi yada yoktu bilemiyorum .yarın soracağım canım. Sağol yaşayan birisi olarak rahatlattın biraz beniBazıları canım küçülüyor bazıları büyüyor kaybolan bir şey değil ama inşallah sıkıntılı yerde değildir sonradan mı oluştu gidince yerini ve boyutunu mutlaka sor canım
Öncelikle cok geçmiş olsun bebeginin iyi olmasına sevindim. Benimde kanama alanim mevcut. Hamileligimi öğrendiğimden bu yanada lekelenmelerim ilacla bile geçmiyor birkez de kanama şikayetiyle acilde yattım. Miyomla ilgili bir bilgim yok ama herkesin süreci farklı ilerliyor önemli olan bebegin iyi olması. Seni cok iyi anlıyorum ama geçecek bu günler İnşallah bebegimizi kucağımıza aldığımız günleride göreceğiz iyi düşünelim iyi olsunKızlar merhaba herkese. Bugün sabahtan beri çok kötü zamanlar geçirdim. Sabah bir parça pıhtı ile birlikte kırmızı bir kan geldi. Ağlaya ağlaya doktoruma gittim erkenden. Bebeğim iyi çok şükür büyümüş, ama plasentanın dışında kanama var dedi. Bebekten kanamıyor dedi. Birde miyom oluşmuş. Bunun çevresinden geliyor dedi. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Sağlığı, boyu,kalp atışı herşey normal çok şükür ama bu kanamalar beni çok yıprattı. Hergün prolutex yapılıyor ve proluton yapılıyordu haftada bir. Şimdi 1hafta bile olmadı yeniden yapıldı proluton. Kahverengiye döndü şimdi .Bebeğimin gücüne gitmesin ama beni çok yıprattı bu süreç. Miyomla ilgili bilgisi olan var mı?
Kızlar suana kadar iliski ayni devam etti hic sorun olmadi . Kanama alanimda yok doktor bugune kadar iliskiyle ilgili bi yorumda bulunmadi bugun yasak deyince bnde devam ettigimi sorun olmadigini söyleyince o zmn devam edebilirsin dedi . Simdi bu güne kadar sorun olmadi genel risk hariç şuan riskimde yok szce npiyim ? Bsey olurmuki devam etsem rutin yada azaltarak ? Birde doktorum kendini cok yormadan yuruyus yapabilirsin dedi yuruyus bandim var onda yuruyorum 35 dk filan orta tempoda onuda genelde devam ettim yine ddvam etsem sorun olurmuki ? Surda 3hafta kaldi yuksek risk doneminin bitmesine düşünüyorum iste elimde degil insan yaptiklarinida sorun olmasada yinede sorguluyor
Kızlar merhaba herkese. Bugün sabahtan beri çok kötü zamanlar geçirdim. Sabah bir parça pıhtı ile birlikte kırmızı bir kan geldi. Ağlaya ağlaya doktoruma gittim erkenden. Bebeğim iyi çok şükür büyümüş, ama plasentanın dışında kanama var dedi. Bebekten kanamıyor dedi. Birde miyom oluşmuş. Bunun çevresinden geliyor dedi. Böyle birşey yaşayan oldu mu? Sağlığı, boyu,kalp atışı herşey normal çok şükür ama bu kanamalar beni çok yıprattı. Hergün prolutex yapılıyor ve proluton yapılıyordu haftada bir. Şimdi 1hafta bile olmadı yeniden yapıldı proluton. Kahverengiye döndü şimdi .Bebeğimin gücüne gitmesin ama beni çok yıprattı bu süreç. Miyomla ilgili bilgisi olan var mı?
Bugün 8+5 . Daha var bayaSenin kacinci hafta cnm valla ya gelse su 12.hafta grupca rahatlasak hepimiz
Bende kağan kocatepenin videolarını izledim miyomla ilgili. Genelde iyi konuşmuş ama yeri önemliymiş evet. Yarın haber veririm mutlaka canım sağolHay Allah ya. Bazi doktorlar miyomla ilgili paylaşım yaparken birkaç şey aklımda kaldı bir doktor bazı miyomlarin gebelikte sorun oluşturmadığını söylemişti boyutu ve yeri önemliymiş galiba. Artık çikolata kistlerine bile operasyon yapmıyorlar o şekilde gebeliğini sürdürüyor insanlar. Allahın izniyle birseycik olmayacak yarın haber verirsin merak ettim ben de
Şöyle düşünüyorum kuzum eğer riskli bir yerde olsaydı es geçmez bugün doktorun riskleri söylerdi bence bir problem olmayacak. İyi düşünüp iyiyi çağıralım. Güzel haberler bekliyoruz yarınBende kağan kocatepenin videolarını izledim miyomla ilgili. Genelde iyi konuşmuş ama yeri önemliymiş evet. Yarın haber veririm mutlaka canım sağol
Çok zor bir süreç canım. Benimde en başından beri var lekelenme. Hatta kanama bu 3.oldu. Hergün iğneler ilaçlar ama benimde geçmiyor. 3gün olmuyor, bitti diyorum ertesi gün yine başlıyor. Yıpratıcı bir süreç . Bebeklerimize sağlıkla kavuşalım, kucağımıza alıp koklayalım, cennet kokuları herşeyi unutturacak bize inşallahÖncelikle cok geçmiş olsun bebeginin iyi olmasına sevindim. Benimde kanama alanim mevcut. Hamileligimi öğrendiğimden bu yanada lekelenmelerim ilacla bile geçmiyor birkez de kanama şikayetiyle acilde yattım. Miyomla ilgili bir bilgim yok ama herkesin süreci farklı ilerliyor önemli olan bebegin iyi olması. Seni cok iyi anlıyorum ama geçecek bu günler İnşallah bebegimizi kucağımıza aldığımız günleride göreceğiz iyi düşünelim iyi olsun
Evet söylerdi diye düşündüm bende. Ama sonrada zaten üzgündüm ve yalnızdım, daha fazla üzmemek için mi söylemedi diye düşündüm. Yarın kesin öğrenmiş olurum. Çok sağol canım destek oldunuz, rahatladım biraz.Şöyle düşünüyorum kuzum eğer riskli bir yerde olsaydı es geçmez bugün doktorun riskleri söylerdi bence bir problem olmayacak. İyi düşünüp iyiyi çağıralım. Güzel haberler bekliyoruz yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?