2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cevapla kısmı var ya mesajı yazdığımız sol tarafta dosya ekle var. Ona tıklayıp fotoğraf arşivinden yüklemek istediğiNiz fotoğrafı seçip bitti derseniz yükleniyor.
ona basıyorum hiçbişey olmuyor. Telefonda uygulamadan giriyorum. Onunla alakalı olabilirmi??

Kızlar daha 9 hafta 6 günlük ama cinsiyeti hiç farketmes bizim için tabiki Sağlıklı olsun tek duam bu ama merak da ediyorum varmı tahminde bulunmak isteyen

Eklentiler

• 4B388404-373E-4EAA-A39B-375F2AC8B7EF.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 8CDD54F1-B037-41F6-82EB-D4A6AEFC48F0.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba kızlar. Bugün 2li test yaptırdım merak eden varsa 255 tl aldılar. cinsiyet tahmini bile yapmadı ama doktorum. Haftaya salı sonuç çıkıcak tekrar gidicem.
Biz 175e yaptırdık ikili testi seninki baya fazla tutmuş canım ya test sonucu bi hafta 10 güne çıkar dediler

Oldu resim işi uygulamadan olmuyor. Tarayıcıdan denedim açıldı. Bi yollayım bende tahminler gelsin

Merhaba kızlar. Bugün 2li test yaptırdım merak eden varsa 255 tl aldılar. cinsiyet tahmini bile yapmadı ama doktorum. Haftaya salı sonuç çıkıcak tekrar gidicem.
Oo çokmuş. Ben devlette yaptırıp sonucu özeldeki doktoruma götüreceğim

Buda küçük hali 8 yada 9 haftaydı sanırım

Eklentiler

• 159775075561094642219.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 50
Haber bekliyorum canim bende sürekli doktora gitmek istiyorum ama esim cok pinpirikli bisey olur ultrason zarar verir diye gitmemi istemiyor
Zaten ilk başlarda 2 haftada 1 sonra ayda 1 çağırıyor doktorlar sen neden daha sık gitmek istiyorsun agrin mi oluyor

Zaten ilk başlarda 2 haftada 1 sonra ayda 1 çağırıyor doktorlar sen neden daha sık gitmek istiyorsun agrin mi oluyor
Yok ağrım falan olmuyor ben merak ediyorum ama doktor beni 2 haftada 1 çağırmıyor 3 4 haftada falan çağırıyor bisey olur mu gelişti mi falan diye cok merak ediyorum ben o yuzden gitmek istiyorum.

Ankara da yasayan arkadaşlar iyi bir dr bulabildiniz mi?

ankara deyince orada değilim ama zahide küçük var instagram sayfasından çok tatlı bir doktor gibi görünüyor ben olsam onu denerdim

ben 13. haftaya girdim çok şükür:)

folik asit benim de midemi bulandırıyordu çünkü içtiğim saatten sonra daha fena oluyorum gece yatarken içmeye başlayınca daha iyi oldu

Yok ağrım falan olmuyor ben merak ediyorum ama doktor beni 2 haftada 1 çağırmıyor 3 4 haftada falan çağırıyor bisey olur mu gelişti mi falan diye cok merak ediyorum ben o yuzden gitmek istiyorum.
Ben 10 günde bir gidiyorum . Doktoruma sordum sakıncası yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…