Cevapla kısmı var ya mesajı yazdığımız sol tarafta dosya ekle var. Ona tıklayıp fotoğraf arşivinden yüklemek istediğiNiz fotoğrafı seçip bitti derseniz yükleniyor.
Kızlar daha 9 hafta 6 günlük ama cinsiyeti hiç farketmes bizim için tabiki Sağlıklı olsun tek duam bu ama merak da ediyorum varmı tahminde bulunmak isteyen
Merhaba kızlar. Bugün 2li test yaptırdım merak eden varsa 255 tl aldılar. cinsiyet tahmini bile yapmadı ama doktorum. Haftaya salı sonuç çıkıcak tekrar gidicem.
Merhaba kızlar. Bugün 2li test yaptırdım merak eden varsa 255 tl aldılar. cinsiyet tahmini bile yapmadı ama doktorum. Haftaya salı sonuç çıkıcak tekrar gidicem.
Yok ağrım falan olmuyor ben merak ediyorum ama doktor beni 2 haftada 1 çağırmıyor 3 4 haftada falan çağırıyor bisey olur mu gelişti mi falan diye cok merak ediyorum ben o yuzden gitmek istiyorum.
Aa öyle mi ben 8. Haftada tavan sonra azalıyor 12 haftada da en aza gelip bulantılar ondan azalıyor sanıyodum dedigin gibi olabilir cünkü 5. Haftada cektigim bulantılara benzettim. Bugun daha iyiyim sükür. Kacinci haftadasın?
Yani şöle bşy var. Folik asit bitmişti 1 gün atmadım evvelsi gün. Dün sabah falan cok aşırı bulantı vardı. Dün aldık gece kullanmaya başladı.folik asitle alakası yoktur dimi. Şuan yok bide akşam üstü aşırı oluyordu akşam bakayım. Sağ kasığıma arada bıcak saplanması gibi oluo. Aksi gibi köydeyim annemlerde cumartesi İstanbula gidicem. Ozamana kadar zaten bsy yapma durumum da yok. İnşallah bşy olmamıstır.
Yok ağrım falan olmuyor ben merak ediyorum ama doktor beni 2 haftada 1 çağırmıyor 3 4 haftada falan çağırıyor bisey olur mu gelişti mi falan diye cok merak ediyorum ben o yuzden gitmek istiyorum.