evet bende Perada takılı kaldım. ama daha cinsiyeti bile belli olmadan annemler pera diye seviyolar olmayan bebeğiYaa ismiyle yaşasınlar inşallahözellikle Pera kulağa çok havalı geliyor bence.❤
Oyy ❤ Herşeyden önce sağlık tabii ama inşallah gönlünüze göre olurevet bende Perada takılı kaldım. ama daha cinsiyeti bile belli olmadan annemler pera diye seviyolar olmayan bebeği
Canım doktora gittin mi miyom ne durumdaÇok teşekkür ederim canım. Kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallah
Maşallah size canım cinsşyet tahmini yaptı mıMerhaaabaa kizlar, bugun kontrolum vardi, sukur bebis iyi, saglikli dedi doktorellerini kollarini gordum, Allah hepimizin bebiklerini saglikla kucagimiza almaya nasip etsin Prolutexi bitirince birak dedi ama haftda bir proluton kullanmaya basliyorum. Bunu neden dedim kotu bisi mi var dedim hayir sureci bu sekilde devam ettiriyorum bi muddet daha sana ozel degil, dikkatli gidelim istiyorum dedi. Folik asiti birakabilirsin dedi, imom vitamin, d vitamini devam birde calcium ekledi. Cinsellik yok dedi, sakin bir hayat surmeni istiyorum dedi, kafein yok dedi, gunde bir tane maden suyu ic dedi, sivi almaya dikkat et, protein agirlikli beslen dedi:) biz de durum boyle
Çook şükür kuzummMerhaaabaa kizlar, bugun kontrolum vardi, sukur bebis iyi, saglikli dedi doktorellerini kollarini gordum, Allah hepimizin bebiklerini saglikla kucagimiza almaya nasip etsin Prolutexi bitirince birak dedi ama haftda bir proluton kullanmaya basliyorum. Bunu neden dedim kotu bisi mi var dedim hayir sureci bu sekilde devam ettiriyorum bi muddet daha sana ozel degil, dikkatli gidelim istiyorum dedi. Folik asiti birakabilirsin dedi, imom vitamin, d vitamini devam birde calcium ekledi. Cinsellik yok dedi, sakin bir hayat surmeni istiyorum dedi, kafein yok dedi, gunde bir tane maden suyu ic dedi, sivi almaya dikkat et, protein agirlikli beslen dedi:) biz de durum boyle
Yok canim yapmadi, benim doktor biraz kesinci, kesin gormezse soylemezMaşallah size canım cinsşyet tahmini yaptı mı
O zaman bende gideyim ne diyecek doktor gelme demez sanirim en azından2 haftada bir gideyimBen 10 günde bir gidiyorum . Doktoruma sordum sakıncası yok dedi
Sagol canim benimÇook şükür kuzumm❤
İğne ne kadar devam edecek acaba? Ben 12 haftayı görünce tüm ilaçları keseceğim öyle konuştuk.
Birde acaba ilişki ne zamana kadar yasak kii?Ben artık tüp bebek doktoruma gitmiyorum 12 hafta dolunca ilişki yasağı konusunu danışmama gerek yok kafamıza göre ilerleriz diye düşünmüştüm senin doktor yasak deyince kafam karıştı Herşeyin yolunda olması çok güzel maşallah ❤
ahah seninki daha güzelmiş. benim eşimde kız hissediyorum diyo. bende erkek hissediyorum daha doktor bişey demedi bakalım hangisi çıkıcakOyy ❤ Herşeyden önce sağlık tabii ama inşallah gönlünüze göre olur
Eşimin evde oğlum oğlum diye gezdiği gibi olmuşKendisi tam bir kız delisidir ama doktor erkeğe benzettiğinden beri evde oğluşum keremim diye geziniyor kız oluverirse görücem tipini
Muhabbet kuşuna üzüldüm bndede 2 muhabbet kusu 1 kedi var. Malesef doganin kanunu ana bak yaşayabileceği kdr yaşamış demekki iyi bakılmış öyle düşünKuzum dün 3 yıldır bizimle olan muhabbet kuşumuzu kaybettik belki 1 saat olmuştur abartmıyorum 1 saat boyunca içim çıktı ağlamaktan üzüntüden. Bebeğe birşey olur diye de korktum ama öyle görünce tutamadım kendimi. Bütün gün ölü gibi dolandım evdehâlâ da moralim bozuk aslında. Yani bu kadar ağlamaya üzülmeye bebişe birşey olmadıysa sinirlenince de olmaz merak etme üzülme 12 hafta boyunca kasığa giren ağrılar normalmiş doktorum demişti. Bir de annem de ben karnında 3 aylıkken o dönemde çok büyük sorunlar yaşayıp kavga etmiş aile büyükleri ile. Çok şükür birseyim yok bebislerimiz bize sımsıkı bağlı ağladık diye sinirlendik diye evet belki etkileniyorlar ama düşmezler rabbimin izniyle. Bi doktor yeri geliyor kürtajla zor alıyoruz öyle kolay düşmez demişti Allah korusun yavrularımızı
Anladımm kuzucumSagol canim benim3 hafta sonraya randevu verdi, o zamana kadar yasak dedi, igneye de devam dedi:) ben de belki iliskiye bisi demez diye dusunuyordum ama yasaga devam ettirdi.. istersen bi tup bebek doktorunu ara sor gorusunu al icin rahat etsin kuzum❤
Ben hayal kurmak için çok merak ediyorum yaYok canim yapmadi, benim doktor biraz kesinci, kesin gormezse soylemezbu arada acikcasi ben de merak etmiyorum cinsiyetini, saglikli olmasi tek tememnim ❤
Bi bakayım canım saolankara deyince orada değilim ama zahide küçük var instagram sayfasından çok tatlı bir doktor gibi görünüyor ben olsam onu denerdim
ben 13. haftaya girdim çok şükür:)
folik asit benim de midemi bulandırıyordu çünkü içtiğim saatten sonra daha fena oluyorum gece yatarken içmeye başlayınca daha iyi oldu
Bende de aynı 2 muhabbet vardı biri tek kaldı malesefMuhabbet kuşuna üzüldüm bndede 2 muhabbet kusu 1 kedi var. Malesef doganin kanunu ana bak yaşayabileceği kdr yaşamış demekki iyi bakılmış öyle düşün
Merhaaabaa kizlar, bugun kontrolum vardi, sukur bebis iyi, saglikli dedi doktorellerini kollarini gordum, Allah hepimizin bebiklerini saglikla kucagimiza almaya nasip etsin Prolutexi bitirince birak dedi ama haftda bir proluton kullanmaya basliyorum. Bunu neden dedim kotu bisi mi var dedim hayir sureci bu sekilde devam ettiriyorum bi muddet daha sana ozel degil, dikkatli gidelim istiyorum dedi. Folik asiti birakabilirsin dedi, imom vitamin, d vitamini devam birde calcium ekledi. Cinsellik yok dedi, sakin bir hayat surmeni istiyorum dedi, kafein yok dedi, gunde bir tane maden suyu ic dedi, sivi almaya dikkat et, protein agirlikli beslen dedi:) biz de durum boyle
KeskeBende de aynı 2 muhabbet vardı biri tek kaldı malesefkuşlardan önce de kedim vardı uzun yıllar yaşamıştı onu da kaybettik. Çok üzülüyorum keşke daha uzun yaşasalar.
Yaa öyle mii bakalım hanginizin hissi doğru çıkacakahah seninki daha güzelmiş. benim eşimde kız hissediyorum diyo. bende erkek hissediyorum daha doktor bişey demedi bakalım hangisi çıkıcak
Canım merhaba. Yeni çıktık doktordan. 5mm çook önemsiz bir miyom bu, söylemesemde olurdu aslında, bil diye söyledim dedi. Hiç korkulacak birşey değil dedi şükür. Bugün bebeğimin elleri kolları oynuyordu. Bu kadar erkenden çok hareketli maşallah, mest olduk eşimle ❤Canım doktora gittin mi miyom ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?