2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaaabaa kizlar, bugun kontrolum vardi, sukur bebis iyi, saglikli dedi doktor ellerini kollarini gordum, Allah hepimizin bebiklerini saglikla kucagimiza almaya nasip etsin Prolutexi bitirince birak dedi ama haftda bir proluton kullanmaya basliyorum. Bunu neden dedim kotu bisi mi var dedim hayir sureci bu sekilde devam ettiriyorum bi muddet daha sana ozel degil, dikkatli gidelim istiyorum dedi. Folik asiti birakabilirsin dedi, imom vitamin, d vitamini devam birde calcium ekledi. Cinsellik yok dedi, sakin bir hayat surmeni istiyorum dedi, kafein yok dedi, gunde bir tane maden suyu ic dedi, sivi almaya dikkat et, protein agirlikli beslen dedi:) biz de durum boyle

evet bende Perada takılı kaldım. ama daha cinsiyeti bile belli olmadan annemler pera diye seviyolar olmayan bebeği
Oyy ❤ Herşeyden önce sağlık tabii ama inşallah gönlünüze göre olur
Eşimin evde oğlum oğlum diye gezdiği gibi olmuş Kendisi tam bir kız delisidir ama doktor erkeğe benzettiğinden beri evde oğluşum keremim diye geziniyor kız oluverirse görücem tipini

Maşallah size canım cinsşyet tahmini yaptı mı

Çook şükür kuzumm
İğne ne kadar devam edecek acaba? Ben 12 haftayı görünce tüm ilaçları keseceğim öyle konuştuk.
Birde acaba ilişki ne zamana kadar yasak kii? Ben artık tüp bebek doktoruma gitmiyorum 12 hafta dolunca ilişki yasağı konusunu danışmama gerek yok kafamıza göre ilerleriz diye düşünmüştüm senin doktor yasak deyince kafam karıştı Herşeyin yolunda olması çok güzel maşallah

Sagol canim benim 3 hafta sonraya randevu verdi, o zamana kadar yasak dedi, igneye de devam dedi:) ben de belki iliskiye bisi demez diye dusunuyordum ama yasaga devam ettirdi.. istersen bi tup bebek doktorunu ara sor gorusunu al icin rahat etsin kuzum

ahah seninki daha güzelmiş. benim eşimde kız hissediyorum diyo. bende erkek hissediyorum daha doktor bişey demedi bakalım hangisi çıkıcak

Muhabbet kuşuna üzüldüm bndede 2 muhabbet kusu 1 kedi var. Malesef doganin kanunu ana bak yaşayabileceği kdr yaşamış demekki iyi bakılmış öyle düşün

Anladımm kuzucum❤ olur sorarım 12 hafta bi dolsun bakalım zaten eşimde bende bu konuyu sorun haline getirmedik hiç insan zaten çekiniyor bebiş çok küçük olunca.

Bi bakayım canım saol

Muhabbet kuşuna üzüldüm bndede 2 muhabbet kusu 1 kedi var. Malesef doganin kanunu ana bak yaşayabileceği kdr yaşamış demekki iyi bakılmış öyle düşün
Bende de aynı 2 muhabbet vardı biri tek kaldı malesef kuşlardan önce de kedim vardı uzun yıllar yaşamıştı onu da kaybettik. Çok üzülüyorum keşke daha uzun yaşasalar.

Sevindim iyi olmasina csnim . Allah allah 3 aydan sonrada mi yasakliyolar cinselligi . 9 ay yasakliyolar heralde

Kızlar bu arada cinsiyeti de sordum kalça şekline göre erkeğe daha yakın ama buna bakarak kesin bir şey söylemek yanlış olur dedi 16. Haftada netleşir dedi

Canım doktora gittin mi miyom ne durumda
Canım merhaba. Yeni çıktık doktordan. 5mm çook önemsiz bir miyom bu, söylemesemde olurdu aslında, bil diye söyledim dedi. Hiç korkulacak birşey değil dedi şükür. Bugün bebeğimin elleri kolları oynuyordu. Bu kadar erkenden çok hareketli maşallah, mest olduk eşimle ❤ göbek kordonu bile oluşmuş dedi kanama bir bitse herşey yoluna girecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…