2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aa öyle mi ben 8. Haftada tavan sonra azalıyor 12 haftada da en aza gelip bulantılar ondan azalıyor sanıyodum dedigin gibi olabilir cünkü 5. Haftada cektigim bulantılara benzettim. Bugun daha iyiyim sükür. Kacinci haftadasın?

Valla baktım ama karışıkmış gerçekten. Gerçi bende 3 kese var biri boş dağılmaya başlamış ve rahmimde koca bir kanama alanı olduğu için zaten sıkıntılı Bi hamilelik geçiriyorum yolk kesesi varsa ben de ya yoktur ya da görünmüyordur

Kız dedi ikra meyra Nub teorisiyle bir önceki hamileliğimde kız olduğunu biz anlamıştık. Onun için gelecek randevu usg si gerekiyor.

Eklentiler

• 7384BC47-88C2-486E-8D66-ED5DEF001DB3.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 37
Geçmiş olsun vardır vardır kuzum inşallah hamileliğin sağlıkla devam eder sorunsuz sıkıntısız tamamlarsın bu süreci yolk kesesi hepimizde var ama ultrasonda doktor onu gösterirse görürüz bende en son kontrolde doktor rahimin sağını solunu incelerken görüverdim

ay süper isimler valla. adı gibi bahtıda güzel olsun inşallah.

ayy maşşallah nazar değmesin. ben de heyecan yaptım bak şimdi

Maşallah canım gözünaydın.

Merhaba kızlar. Bugün 2li test yaptırdım merak eden varsa 255 tl aldılar. cinsiyet tahmini bile yapmadı ama doktorum. Haftaya salı sonuç çıkıcak tekrar gidicem.

Ben resim ekleyemiyorum neden? Yardım edebilen olursa sevinirim beceremedim
Cevapla kısmı var ya mesajı yazdığımız sol tarafta dosya ekle var. Ona tıklayıp fotoğraf arşivinden yüklemek istediğiNiz fotoğrafı seçip bitti derseniz yükleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…