Aslında şöyle betahcg 11-12. haftada en yüksek oluyor o nedenle bulantının da en çok olması yoksa da o haftada olması olabilecek bir durum. benim ilk hamileliğimde hiç bulantım yoktu aynen 11. haftada olmuştu sadece, bu sefer de hep bulantı vardı kusmuyordum 11. haftada kusma da oldu, şuan azaldı ama çok şükür ağzımın tadı geldi genel olarak:)
Aa öyle mi ben 8. Haftada tavan sonra azalıyor 12 haftada da en aza gelip bulantılar ondan azalıyor sanıyodum dedigin gibi olabilir cünkü 5. Haftada cektigim bulantılara benzettim. Bugun daha iyiyim sükür. Kacinci haftadasın?
Ultrasonda yuvarlak bir kese görmüş müydün hiç? Hatta bebeği görmeden ilk zamanlarda sadece yolk kesesini görenler var bu gebeliğin sağlıklı olduğuna işarettir diye duymuştum buraya bir link bırakayım biraz karmaşık yolk olayı Yolk Kesesi Nedir? Boyutu Nasıl Olmalıdır?
Valla baktım ama karışıkmış gerçekten. Gerçi bende 3 kese var biri boş dağılmaya başlamış ve rahmimde koca bir kanama alanı olduğu için zaten sıkıntılı Bi hamilelik geçiriyorum yolk kesesi varsa ben de ya yoktur ya da görünmüyordur
Valla baktım ama karışıkmış gerçekten. Gerçi bende 3 kese var biri boş dağılmaya başlamış ve rahmimde koca bir kanama alanı olduğu için zaten sıkıntılı Bi hamilelik geçiriyorum yolk kesesi varsa ben de ya yoktur ya da görünmüyordur
Geçmiş olsun vardır vardır kuzum inşallah hamileliğin sağlıkla devam eder sorunsuz sıkıntısız tamamlarsın bu süreci yolk kesesi hepimizde var ama ultrasonda doktor onu gösterirse görürüz bende en son kontrolde doktor rahimin sağını solunu incelerken görüverdim
Erkek için eşimle sevgili olduğumuz zamanlardan beri oğlumuz olursa Kerem olsun diyorduk❤ Eşim bir de Sıraç ismini cok begeniyor aşırı sevdi Kerem ile uyumlu olmasa bile ikisini de istiyor. Sanırım oğlumuz olursa ismi Kerem Sıraç olacak Eğer kızımız olursa Defne, İpek, Duru isimlerini seviyorum Defne biraz ağır basıyor sanırım Defne olur o olmazsa, İpek Kızlarda böyle narin naif isimleri çok seviyorum
Kızlaaar kontrolden çıktım çok güzeldi maşallah bebişimiz sağlıklıymış ense kalınlığı olsun kalçası olsun burun kemiği vs saydı baya testle de teyit edelim dedi hareketlerini de gördüük ellerini ayaklarını oynatıyo ya yerim
Kızlaaar kontrolden çıktım çok güzeldi maşallah bebişimiz sağlıklıymış ense kalınlığı olsun kalçası olsun burun kemiği vs saydı baya testle de teyit edelim dedi hareketlerini de gördüük ellerini ayaklarını oynatıyo ya yerim
Merhaba kızlar. Bugün 2li test yaptırdım merak eden varsa 255 tl aldılar. cinsiyet tahmini bile yapmadı ama doktorum. Haftaya salı sonuç çıkıcak tekrar gidicem.
Merhaba kızlar. Bugün 2li test yaptırdım merak eden varsa 255 tl aldılar. cinsiyet tahmini bile yapmadı ama doktorum. Haftaya salı sonuç çıkıcak tekrar gidicem.
Cevapla kısmı var ya mesajı yazdığımız sol tarafta dosya ekle var. Ona tıklayıp fotoğraf arşivinden yüklemek istediğiNiz fotoğrafı seçip bitti derseniz yükleniyor.