2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anlıyorum kuzum insan korkuyor tabi birde kötü bir olay yaşamışsın öncesinde onun da etkisi ile korkun fazla. Bulantın bi olur bi olmaz korkma dua et birseycik olmaz bebişe gönlünü ferah tut.

Benimde abim öyle. Ne tahmin etse tutar hislerine inanıyorum o da en başından beri erkek diyordu tabi insan sonuçta yanılabilir ama henüz denk gelmedim bu konuda yanıldığına Tatlı bekleyişler ya
evet tatlı bekleyişler ama insan sabırsızlanıyo. bebek kıyafetlerine bakarken isim düşünürken insan kalakalıyo bi.

evet tatlı bekleyişler ama insan sabırsızlanıyo. bebek kıyafetlerine bakarken isim düşünürken insan kalakalıyo bi.
Aynen dediğin gibi gerçekten insan çok sabırsız oliyor bu konuda
Bizim isim erkek olursa belli, kız olursa sevdiğim birkaç isim var onlar arasından seçerim diye düşünüyorum

Kızlar keseye göre tahmin edenler var yazdım ama henüz cevap yazan olmadı var mı anlayan?

Eklentiler

• F68227F2-F5F1-4293-8A87-AF8846C07C48.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 64
ayy merak ettim isim olarak ne düşündünüz. benimde kafamda isimler var ama çok kararsızım
Erkek için eşimle sevgili olduğumuz zamanlardan beri oğlumuz olursa Kerem olsun diyorduk❤ Eşim bir de Sıraç ismini cok begeniyor aşırı sevdi Kerem ile uyumlu olmasa bile ikisini de istiyor. Sanırım oğlumuz olursa ismi Kerem Sıraç olacak Eğer kızımız olursa Defne, İpek, Duru isimlerini seviyorum Defne biraz ağır basıyor sanırım Defne olur o olmazsa, İpek Kızlarda böyle narin naif isimleri çok seviyorum

Kotu dusunme arkadasim, ben calisiyorum ve asiri stresli bir isim var neredeyse hergun insanlara inanilmaz sinirleniyorum ve htta bazen tartistiklarim da oluyor.. evet bebisler etkileniyor ama bisi olmamistir, sadece uzulmus olabilir seninle ve seni daha da uzmemek yormamak icin bulandirmamistir mideni. Ben de bi doktordan dinlemistim oyle merdiven ciktim yok hopladim zipladimla saglikli bebek dusmez eger tutunmayi kafaya koyduysa diyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…