2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Acaba bende de mi var ya. Kanama yok ama ağrı oluyor yanma oluyor

Acaba bende de mi var ya. Kanama yok ama ağrı oluyor yanma oluyor
Olablr hamilelikte genelde oluyomus bebek baski uyguluyomus bagirsaklara toplsrdamarlar sisiyomus ondan oluyoms illa kanama olmasi gerekmezms agri ve kasinmada yeterli ama kontrol etmek lazm dista bole yumuşak sislik varmi etrafinda diye . Aci şeyler yememek lazim kayisi seftali erik bol bol meyve ve posali yiyipp cok kati beslenmezssk ilerlemeden gecermis

Ona ne deniyordu ya. Mememsi bişeyler mi ne deniyordu evet ondan var ama bende ara ara hamilrlikten önce de olurdu. Ay inşallah yanılıyorumdur cidden bide onla uğraşmaya gücüm yok

Ona ne deniyordu ya. Mememsi bişeyler mi ne deniyordu evet ondan var ama bende ara ara hamilrlikten önce de olurdu. Ay inşallah yanılıyorumdur cidden bide onla uğraşmaya gücüm yok
Vlla bendede hasimato cikti bide bu bende üzülüyorum nolcak bilmem . Kan sulandrici igneler zaten heryerimi acitip morartiyo . Aynen mememsi yapi dogru . Dediğim gibi beslen arastr ilerlemesin cnm bebek 3.aydan sonrs yuksri cikicakmsya baski azalinca ve duzgun beslenincd gecer bence ya sıkma canini

Ahh bu bebek deli etti beni
Hemoroid in zararı ne kuzum

Ben hala tüp bebek doktoruma gidiyorum doktorum Diyarbakırda ben Mardindeyim, ücreti de 500 tl, ama 21 gün gecerli 20 günde bir çağırdığı için birinde veriyorum digerinde vermiyorum, muayenede çok uzun konuşmuyor ama eşim başından beri o biliyor ona gidelim diyor Mardinde bir doktor mu bulsam acaba

Ya ben de cinsiyeti herkese söylemek için değil de kendime sürpriz olsun istiyorum, öyle dank diye doktor söylemesin ilkinde söyleyeceğini beklemiyordum söyleyince yüzde kaç diye sordum %100 dedi doğru çıktı 14 haftalıktı. Bu sefer bana söylemeyin eşime söyleyin diyeceğim, eşim bana hazırlasın bir şeyler öyle öğreneyim diye geçiyor içimden haftaya gideceğim öğrenirim heralde 15 hafta olmuş olacak tabi bebiş gösterirse

Insallh gosterr ay bnde cok merak ediyorum da daha 10+4 . Doktor 16 da dedi .
Bnce dedign gibi nasil istiyorsan programla oyle ogren

Esnek çalışmaya ilişkin genelge yayınlanmış bakalım belki 24 hafta şartı da kaldırılır

Ya teşekkür ederim normalde su içip gidiyorum ama ne hikmetse tuvaletim yok bunu her doktora gittiğimde yaşıyorum evde içsem saniyesi geçmez tuvalete koşarım piskolojik sanırım ama teşekkür ederim söylediklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…