2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kurtköyde oturduğum için rahat gidiyoruz. Emsey, adatıp yakın bana ama onlara gitmem.

Bende Kurtköy yenişehirdeyim Dumankaya trendin olduğu cadde üzerinde
Bende sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıyorum sadece toksoplazma tahlillerini medical parkta yaptırdım 750 TL tuttu. Tabi en pahalısı memorial. Özel sigortan varsa sıkıntı yok

Kızlar ozele gidenler muayene ucretiniz ne kdr
220 TL
Benim gibi olan var mı acaba hic guzel uyuyamıyorum yarım saatte bir uyanıyorum daraldı geliyor içime kalkıyorum
Ben varım maalesef inşallah düzelir

neden bu kadar pahalı. Burda 60 lı bi rakama yapıLıyor burda özel hastanede. İstanbul olduğu için mi
Sen hangi şehirdesin? Çok iyiymiş fiyatı. Kendi doktorum orada olduğu için başka biryer araştırmadım zaten bu bölgede en güvendiğim dr ve hastane medical park. İstanbul içi biraz bilinen hastane fiyatları maalesef hep böyle pahalı

Kanama olursa demir eksikligi yaparmış onun haricî bebege zarari yook bize var iste agri kanama kasinti tuvalette zorlanma problemi
ay kuzum haşimatoyu soracaktım hemoroid yazmışım.
Sanmıyorum çünkü ağzımdaki lokmayı peceteye çıkarınca geçti
yaa o zaman iyi
Benim gibi olan var mı acaba hic guzel uyuyamıyorum yarım saatte bir uyanıyorum daraldı geliyor içime kalkıyorum
bennn
Kayserideyim ben canım

Aynen yani zaten 3-4 defa wcye kalkıyorum uyan tekrar yat dal tekrar kalk derken hiç uyuyamıyorum sabah 5 olunca diyorum oh 5 olmuş 7 de kalkıyorum yataktan. Sağa sola dönüyorum sıcak basıyor, midem kazınıyor. Hamileliğim başladığından beri böyleyim hiç dinlenemiyorum. Bazıları bebeğe hazırlanıyor vücut diyor gece gündüz karışacak ya doğumdan sonra ama gerçekten çok zor

Bende viaporta yakın oturuyorum. Özel sağlık sigortamız var. Doğum teminatı memorial i karşılıyor. 65 tl gibi bişey ödüyorum muayeneye. Medical park temiz,geniş ve sakin bir hastane daha önce Elif hanıma gitmiştim birde Murat Beye. İkisi de iyiydi. Daha önceki doğumda emseye gittim uzun süre doktor beni azarlayınca tekrar gitmedim ve ortada kalmıştım. Central hospitalde doğum yaptım

Ikili test sonucu normal cikanlar pap a ve fren betahcg değerini yazabilir mi cok acil.lazimmm

Günaydın kızlar.Gun geçtikçe sanki daha artıyor bulantılar.Ozellikle sabahlari.Ama kusma yok asiri bulanti var.Sizde durumlar nasıl?

Pendikte oturan baya var. Kurtköy bana da cok yakın ama emsey yada adatıp pahalı. Pendik merkezde Medipol baya uygunmus doç.dr 130 TL miş diğerleri 100 tl.%20 sendika indirimi oluo mus muane ücretinde.. Normal doğum 2000 TL sezaryen 2750tl. Bakalım bende oraya gidicem Allah kısmet ederse. Yüzyıl hastanesi var orda doç Dr da muane de doğumda pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…