Bende Kurtköy yenişehirdeyim Dumankaya trendin olduğu cadde üzerinde
Bende sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıyorum sadece toksoplazma tahlillerini medical parkta yaptırdım 750 TL tuttu. Tabi en pahalısı memorial. Özel sigortan varsa sıkıntı yok
Sen hangi şehirdesin? Çok iyiymiş fiyatı. Kendi doktorum orada olduğu için başka biryer araştırmadım zaten bu bölgede en güvendiğim dr ve hastane medical park. İstanbul içi biraz bilinen hastane fiyatları maalesef hep böyle pahalı
Sen hangi şehirdesin? Çok iyiymiş fiyatı. Kendi doktorum orada olduğu için başka biryer araştırmadım zaten bu bölgede en güvendiğim dr ve hastane medical park. İstanbul içi biraz bilinen hastane fiyatları maalesef hep böyle pahalı
Aynen yani zaten 3-4 defa wcye kalkıyorum uyan tekrar yat dal tekrar kalk derken hiç uyuyamıyorum sabah 5 olunca diyorum oh 5 olmuş 7 de kalkıyorum yataktan. Sağa sola dönüyorum sıcak basıyor, midem kazınıyor. Hamileliğim başladığından beri böyleyim hiç dinlenemiyorum. Bazıları bebeğe hazırlanıyor vücut diyor gece gündüz karışacak ya doğumdan sonra ama gerçekten çok zor
Bende Kurtköy yenişehirdeyim Dumankaya trendin olduğu cadde üzerinde
Bende sağlık ocağında tahlillerimi yaptırıyorum sadece toksoplazma tahlillerini medical parkta yaptırdım 750 TL tuttu. Tabi en pahalısı memorial. Özel sigortan varsa sıkıntı yok
Bende viaporta yakın oturuyorum. Özel sağlık sigortamız var. Doğum teminatı memorial i karşılıyor. 65 tl gibi bişey ödüyorum muayeneye. Medical park temiz,geniş ve sakin bir hastane daha önce Elif hanıma gitmiştim birde Murat Beye. İkisi de iyiydi. Daha önceki doğumda emseye gittim uzun süre doktor beni azarlayınca tekrar gitmedim ve ortada kalmıştım. Central hospitalde doğum yaptım
ben medical parkta 260 veriyorum.Benim kadar da yükseği yoktur heralde. Parasına değecek pek de bir şey bulamadım. Değiştirmeyi düşünüyorum fazla geliyor artık ne gerek var diyorum bazen
Bende viaporta yakın oturuyorum. Özel sağlık sigortamız var. Doğum teminatı memorial i karşılıyor. 65 tl gibi bişey ödüyorum muayeneye. Medical park temiz,geniş ve sakin bir hastane daha önce Elif hanıma gitmiştim birde Murat Beye. İkisi de iyiydi. Daha önceki doğumda emseye gittim uzun süre doktor beni azarlayınca tekrar gitmedim ve ortada kalmıştım. Central hospitalde doğum yaptım
Pendikte oturan baya var. Kurtköy bana da cok yakın ama emsey yada adatıp pahalı. Pendik merkezde Medipol baya uygunmus doç.dr 130 TL miş diğerleri 100 tl.%20 sendika indirimi oluo mus muane ücretinde.. Normal doğum 2000 TL sezaryen 2750tl. Bakalım bende oraya gidicem Allah kısmet ederse. Yüzyıl hastanesi var orda doç Dr da muane de doğumda pahalı.
oğlumdaki sonuçlardan çok farklı da endişelendim rapor daha çıkmamaış sadece beta ve papa sonucu cıkmış rapor olsa anlarım da ben ne bileyim anne yüreği işte endişelendim