Sagol canim yaa, sagolsun annem burda bisiler yedirip icirmeye calisiyorlar, burnum ama ne yaparsam yapayim ozellikle gece hic acilmiyor hemen gitsin istiyorum su hastalik.
aynıyız biz de bugün 12+0 olduk. Öğrendiğimden beri hiç midem bulanmadı. Erken yatıp erken kalkıyorum hamilelikle birlikte uyku düzenim geldi. Bir kaç kez başım ağrıdı O da normal zamanlarımda da olduğu için önemsemiyorum. Ne güzel annemde böyleymiş anneme çekmişim diye sevinirken bir haftadır alt karın bölgesinde ağrım var. geçen cumartesi muayene günümde doktor 3cm kanama alanı var dedi. Belki de ağrımın nedeni odur.
Yani belirti yaşamamak da güzel telaş etme canım
Yaa inşallah canım bende cuma ikili tarama testi için dr a gideceğim. İnşaallah bebişlerimiz iyidir. Ben 3 kere kötü tecrübe yaşayınca birazcık telaş ediyorum ama sonra Allah nasip edecekse olacak sakin ol diyorum kendime. Birde iki muayene arası uzun olunca sıkıntı
Ben sıcak ılık arası su koyuyorum tabak içine.Biraz o suda bekleyince hafif yumuşuyor.Oyle sürüyorum.Cok katiyken dağıtmak zor oluyor.Ama bu sıcakta biraz güneşe koy o da yeter canım.
Hindistan cevizi yağını da tavsiye ederim.
Ben ikisini de kullanıyorum.
Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür yolundaymış herşey. 11+3 olması gerekirken 12+3 çıkıyor. Normal dedi. Beynini parmaklarını falan gösterdi. Haftaya 2li test için çağırdı. Yine cinsiyet tahmini yaptı kahve çekirdeği görüntüsü var bak bu organı dedi, kızmış ama biraz daha bekleyelim dedi herhalde 2li testte söyler kesin diyorum. Çok heyecanlandım.
Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür yolundaymış herşey. 11+3 olması gerekirken 12+3 çıkıyor. Normal dedi. Beynini parmaklarını falan gösterdi. Haftaya 2li test için çağırdı. Yine cinsiyet tahmini yaptı kahve çekirdeği görüntüsü var bak bu organı dedi, kızmış ama biraz daha bekleyelim dedi herhalde 2li testte söyler kesin diyorum. Çok heyecanlandım.
Kızlar bnm bugün cok midem bulanıo. 3 4 gündür yoktu ne güzel. Açım ama canım istemio bşy. Oysa bugün ilk kez yemek yaptım normalde eşim yapardı. temizlik yaptım.
Baya erken tahmin etmis bende 11+3 um haftaya carsamba randevum ayy bisiy dermiki . Sende kafanda net bole deme degisirse filan cnm . Ama ne gzl bebisini gormussun ve saglikli masallah
Kizlar 6 hafta once ust bas terlik 76.0 ciktim doktorda simdi kot pantolon tişört yemek yiyip tartildim 79.3 cikti kwndi tartimda ac karna camasirlsrla 78 lwrde cikar o zmn 2.5 3 kilo almışım 3 ayda cokmu normal mi
Kızlar bnm bugün cok midem bulanıo. 3 4 gündür yoktu ne güzel. Açım ama canım istemio bşy. Oysa bugün ilk kez yemek yaptım normalde eşim yapardı. temizlik yaptım.
Ben sıcak ılık arası su koyuyorum tabak içine.Biraz o suda bekleyince hafif yumuşuyor.Oyle sürüyorum.Cok katiyken dağıtmak zor oluyor.Ama bu sıcakta biraz güneşe koy o da yeter canım.
Hindistan cevizi yağını da tavsiye ederim.
Ben ikisini de kullanıyorum.
Yaa inşallah canım bende cuma ikili tarama testi için dr a gideceğim. İnşaallah bebişlerimiz iyidir. Ben 3 kere kötü tecrübe yaşayınca birazcık telaş ediyorum ama sonra Allah nasip edecekse olacak sakin ol diyorum kendime. Birde iki muayene arası uzun olunca sıkıntı