2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay masallah kuzuya

Masallah canim Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin her rüyasında cinsiyet görenin bebişinin cinsiyeti doğru çıkıyor mu merak ediyorum ben kız bebek gördüm rüyamda. Emzirdim altını falan degistirdim gerçek gibiydi ama doktor erkek gibi demişti son kontrolde kafası karıştı acaba mı diyorum şimdi haftaya netlesecek inşallah bizim

Yavaş yavaş cinsiyetler ortaya çıkmaya başladı ya çok heyecanlıı maşallah kuzum sağlıkla gelsin bebiş inşallah

Annem demin diyor nasil hamilesin valla helal olsunya ne mid bulantisi ne bisey super diyo masallah de dedim
Sorma ben de kendime aynısını diyorum. Annem pek şaşırmıyor kendisi de böyleymiş zamanında Var bi değişiklikler ama öyle baskın belirtiler hiç olmadı

Kaputtan sorma hala var
Kuzu telefonla çok uğraştığım için bozulması normal malesef

Valla canım ben 3 bebeğimide rüyamdan öğrendim desem hem gebe olduğumu hemde cinsiyetni erdim mi acaba ben

Valla canım ben 3 bebeğimide rüyamdan öğrendim desem hem gebe olduğumu hemde cinsiyetni erdim mi acaba ben
Maşallah Ben çok merak ediyorum bakayım doktor ne diyecek kız derse aa rüyamda görmüştüm derim erkek derse de rüyamdaki kesin yeğenim derim yengemde hamile onunkidir belki gördüğüm

Niye erkek dememismiydi benmi ysnls hatırlıyorum
Demişti kuzum ama dün de aşırı kararsız kaldı erkek diyemiyorum kız da diyemiyorum ne desem yanıltırım belli olmuyor pozisyonu uygun değil bu organda dudaklar kızlarda belirgin olabiliyor dedi haftaya bakacak cinsiyete

Maşallah Ben çok merak ediyorum bakayım doktor ne diyecek kız derse aa rüyamda görmüştüm derim erkek derse de rüyamdaki kesin yeğenim derim yengemde hamile onunkidir belki gördüğüm
Hayırlısı olsun canım içine ne doğuyor? O da çok önemli benim erkek doğuyordu hislerim kuvvetlidir ama yine de bir dahaki ay emin olurum ne kadar yüksek ihtimal erkek dese de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…