Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür yolundaymış herşey. 11+3 olması gerekirken 12+3 çıkıyor. Normal dedi. Beynini parmaklarını falan gösterdi. Haftaya 2li test için çağırdı. Yine cinsiyet tahmini yaptı kahve çekirdeği görüntüsü var bak bu organı dedi, kızmış ama biraz daha bekleyelim dedi herhalde 2li testte söyler kesin diyorum. Çok heyecanlandım.
Bugün ikilim vardı şükür sıkıntısız geçti zaten koyar koymaz ultrasonu zıplıyordu sıpa. Cinsiyet tahmini istemeden doktor bakıverdi hocam erkek diyo çevremdekiler bende öyle gördüm rüyamda diyene kadar çok büyük ihtimalle erkek bu bebek ama kesin demeyelim yinede dedi. Hocam çıkıntı falan mı gördünüz ki dedim evet dedi böyle bizim muayenemiz benden bu kadar bugünlük ☺@Mavi95 canım etiketle demiştin.
Masallah canim Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin her rüyasında cinsiyet görenin bebişinin cinsiyeti doğru çıkıyor mu merak ediyorum ben kız bebek gördüm rüyamda. Emzirdim altını falan degistirdim gerçek gibiydi ama doktor erkek gibi demişti son kontrolde kafası karıştı acaba mı diyorum şimdi haftaya netlesecek inşallah bizim
Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür yolundaymış herşey. 11+3 olması gerekirken 12+3 çıkıyor. Normal dedi. Beynini parmaklarını falan gösterdi. Haftaya 2li test için çağırdı. Yine cinsiyet tahmini yaptı kahve çekirdeği görüntüsü var bak bu organı dedi, kızmış ama biraz daha bekleyelim dedi herhalde 2li testte söyler kesin diyorum. Çok heyecanlandım.
Yaa bizim zamanımız da da eskiden çok zordu diyorlardı ama bence de şuan daha zordur diye düşünüyorum genelde zaman geçtikçe kolaylaşmaz zorlaşır sanırım. Bir de şey yeni kuraldı benim dönemde kaputu açıp motor kısmında gördüklerimizin ne olduğunu saymak ne ise yaradığını söylemek. Bi orada hata yapmıştım birde parkta zorlanmistim otomatikse zorlanmazsin ya benim endişem manueli unutmak. O daha zevkli
Yaa peki çizdirdikten sonra tekrar bozulma olması normal miymiş acaba? Bunu engellemek için yapacak birşey var mı
Masallah canim Allah saglikla kucagina almayı nasip etsin her rüyasında cinsiyet görenin bebişinin cinsiyeti doğru çıkıyor mu merak ediyorum ben kız bebek gördüm rüyamda. Emzirdim altını falan degistirdim gerçek gibiydi ama doktor erkek gibi demişti son kontrolde kafası karıştı acaba mı diyorum şimdi haftaya netlesecek inşallah bizim
Maşallah Ben çok merak ediyorum bakayım doktor ne diyecek kız derse aa rüyamda görmüştüm derim erkek derse de rüyamdaki kesin yeğenim derim yengemde hamile onunkidir belki gördüğüm
Demişti kuzum ama dün de aşırı kararsız kaldı erkek diyemiyorum kız da diyemiyorum ne desem yanıltırım belli olmuyor pozisyonu uygun değil bu organda dudaklar kızlarda belirgin olabiliyor dedi haftaya bakacak cinsiyete
Maşallah Ben çok merak ediyorum bakayım doktor ne diyecek kız derse aa rüyamda görmüştüm derim erkek derse de rüyamdaki kesin yeğenim derim yengemde hamile onunkidir belki gördüğüm
Hayırlısı olsun canım içine ne doğuyor? O da çok önemli benim erkek doğuyordu hislerim kuvvetlidir ama yine de bir dahaki ay emin olurum ne kadar yüksek ihtimal erkek dese de