2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsun canım içine ne doğuyor? O da çok önemli benim erkek doğuyordu hislerim kuvvetlidir ama yine de bir dahaki ay emin olurum ne kadar yüksek ihtimal erkek dese de
Ne hissettiğimi bilmiyorum desem çevreden herkes erkek diyordu bende değişik bir tahmin olsun diye ben kız diyorum dedim ama hissettiğimden değil sırf değişik olsun diye. Doktor da erkek gibi demişti 10+5te öyle olunca alışmak istemesemde erkek olacak gibi gelmeye başlamış doktor dün kararsız kaldım deyince anladım istemsizce alıştığımı kız olsun ona da alışırım eşimle kız bebek delisiyiz

Evet o alışma oluyor bende o yüzden bir dahaki ayı beklicem allah hepimizin gönlüne göre versin

Heyecanliyms ama en azindan haftaya ogreneblrsn insallah . Bende mersk ediyorumya doktor 16da dedi daha once tahmin vs demedi acaba gorurse dermiki bakarmiki senin benden 1 hafta ileriydi sanrm tam ne kadarlik suan

Heyecanliyms ama en azindan haftaya ogreneblrsn insallah . Bende mersk ediyorumya doktor 16da dedi daha once tahmin vs demedi acaba gorurse dermiki bakarmiki senin benden 1 hafta ileriydi sanrm tam ne kadarlik suan
Kuzum normalde 1 ay sonrasına çağırmıştı bizi ama çok merak ettik diye haftaya gelin dedi şuan 13+3 teyiz haftaya kesin söylerim dedi ama gösterir inşallah ❤

Baya erken tahmin etmis bende 11+3 um haftaya carsamba randevum ayy bisiy dermiki . Sende kafanda net bole deme degisirse filan cnm . Ama ne gzl bebisini gormussun ve saglikli masallah
Evet canım. Başından beri doktorum hep kız dedi zaten. Alışıyor insan tabi, ama erkekse üzülür diye kızım diye sevmedim hiç yakın zamanda hepimiz öğrenicez inşallah

Kuzum normalde 1 ay sonrasına çağırmıştı bizi ama çok merak ettik diye haftaya gelin dedi şuan 13+3 teyiz haftaya kesin söylerim dedi ama gösterir inşallah ❤
Insallah gösterir benle aranda tam 2 hafta var 11+3 um bende . Ins soler bende gttigimde 12+4 de demezse 1 2 hafta daha bekliyip baska doktora gitmeyi düşünüyorum tabi doktorum 2 hafta sonra degil 1 ay sonra 16 da cagirrsa ole yapicm

Insallah gösterir benle aranda tam 2 hafta var 11+3 um bende . Ins soler bende gttigimde 12+4 de demezse 1 2 hafta daha bekliyip baska doktora gitmeyi düşünüyorum tabi doktorum 2 hafta sonra degil 1 ay sonra 16 da cagirrsa ole yapicm

Ayyy nasıl gaz var karnımda kuzum ya. Zor yürüyorum cidden. Maden suyu içtim işe yaramadı. Napsam yaaa 9 aylık hamile gibiyim karnım şişti
Niye böyle oluyor bilmiyorum ama birkaç kez ben de yaşadım ne yaptıysam çözememiştim bu sorunu. O yüzden çözüm önerisi bende yok belki karnına masaj falan iyi gelir kuzum ya

Bana bir aksilik olmadığı sürece ayda 1 kez görüyorum demişti seninki de belki öyle yapar. Dediğin gibi yaparsın çok merak edersen başka doktora bi görünürsün ben gittiğimde 14+2 olacağım nasipse

Ay geçer hemen umarım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…