Hayır canım var seminer ne alaka ki ondan önce memurlar ayrıldı hatta benim arkadaş yeni ayrıldı onun dediği seminere hamileler hazşran da gitmedi hafta sınırlaması olmadan odur ya da yanlış biliyor
O kadar para verdim gerixrkalilar saglik raporunu yanlis vermis ehliyet kursu kabul etmedi yarin tekrar gidip duzelttirmem lazmms ama kursa yazildim 8 gun aksam 6 bck 9 arasi aksam derse grcem raporuda yarin gderken goturucem aksam yemegi saati ders kotu oldu mecburiymis katılmak
Arkadaşlar malesef bu hastalık hamilelerin için çok hayati olabiliyormuş ben şimdi sağlık bakanını etiketleyerek Twitter dan 24 haftadan önce olan hamilelere daha mı az riskli yazıp lütfen tüm hamilelere idari izin verilsin diye yazdım. Belki bir çok kişi yazarsa daha etkili olur. Ben bütün gün sağlıkçılarla muhattap oluyorum ve bu durum beni çok korkutuyor
Arkadaşlar malesef bu hastalık hamilelerin için çok hayati olabiliyormuş ben şimdi sağlık bakanını etiketleyerek Twitter dan 24 haftadan önce olan hamilelere daha mı az riskli yazıp lütfen tüm hamilelere idari izin verilsin diye yazdım. Belki bir çok kişi yazarsa daha etkili olur. Ben bütün gün sağlıkçılarla muhattap oluyorum ve bu durum beni çok korkutuyor
O kadar para verdim gerixrkalilar saglik raporunu yanlis vermis ehliyet kursu kabul etmedi yarin tekrar gidip duzelttirmem lazmms ama kursa yazildim 8 gun aksam 6 bck 9 arasi aksam derse grcem raporuda yarin gderken goturucem aksam yemegi saati ders kotu oldu mecburiymis katılmak
Kuzum bi rahatsızlığın mı vardı neden böyle bişey istediler. Bende 6-7 ay önce almıştım benden hiç belge vs istemediler. Bi sağlık belgesi aldım sağlık ocağından o kadar
Bugün ikilim vardı şükür sıkıntısız geçti zaten koyar koymaz ultrasonu zıplıyordu sıpa. Cinsiyet tahmini istemeden doktor bakıverdi hocam erkek diyo çevremdekiler bende öyle gördüm rüyamda diyene kadar çok büyük ihtimalle erkek bu bebek ama kesin demeyelim yinede dedi. Hocam çıkıntı falan mı gördünüz ki dedim evet dedi böyle bizim muayenemiz benden bu kadar bugünlük @Mavi95 canım etiketle demiştin.
Hey Allahım şansa bak ya neyse kuzum en azından kayıt olmuşsun belgeyi halledersin keşke tekrar uğraşmam gerekmeseydi Dersler genelde akşam oluyor galiba. Bende akşam gidiyordum bazen 10da bittiği bile oluyordu
Kuzum bi rahatsızlığın mı vardı neden böyle bişey istediler. Bende 6-7 ay önce almıştım benden hiç belge vs istemediler. Bi sağlık belgesi aldım sağlık ocağından o kadar
Daha once akcigerime pihti atti ondan ama gogus doktoru bile dedi bu yuzden onay istemeleei çok sacma diye . 150 tl para verdim ozele rapor onayi icin raporu duzenleyip yenisini imzalamalari gerekirken saglik ocagindan verilen kagida imza attiklari içinn kabul etmediler mecbur tekrar ya hastaneye ya saglik ocagindan tekrar raporu duzelttirmem gerekiyormus cok gicik oldum
Galiba sorun neremizde ise ona yönlendiriyorlar benim göz bozuktu dedim belki okurum geçerim sağlık kontrolünden ama sağlık ocağındaki hekim hastaneye git muayene ol gözlük al demişti bende dediklerini yapmıştım sonra sağlık ocağındaki hekim aa çok düşükmüş numaran bunun için gözlük gerekli yazmaya gerek yok demişti e adam beni niye koşturdun diyemedim. Sağolun dedim. 5 sene oluyor ben de ehliyeti alalı, cüzdanda eskiyor
Galiba sorun neremizde ise ona yönlendiriyorlar benim göz bozuktu dedim belki okurum geçerim sağlık kontrolünden ama sağlık ocağındaki hekim hastaneye git muayene ol gözlük al demişti bende dediklerini yapmıştım sonra sağlık ocağındaki hekim aa çok düşükmüş numaran bunun için gözlük gerekli yazmaya gerek yok demişti e adam beni niye koşturdun diyemedim. Sağolun dedim. 5 sene oluyor ben de ehliyeti alalı, cüzdanda eskiyor
Bendede gozde sorun var gozluk kullanıyorum bazen ama onuda yazmadim simdi bide goze gonderirler ugras dur zaten gogus icin ugrastim bi ton ole bi bolumki corona yuzundsn özeller bile muayene edemeyiz rspor veremeyiz dediler 1 tane buldum o da 150 tl alip raporu düzenleme geregi bile görmeden imza atip gönderdi bende nwreden biliyim duzenlenmesi gerektiğini onlar yuzunden tekrar yarin gitmwm lazim duzelttirmsk icin