2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ole oldu insallah alablrmya senin varmi bikac kez kullandim ama cok acemiyim yani
Kuzum bende gözümün bozuk olduğunu çaktırmamıştım ama sağlık kontrolünde çıkmıştı tabi.
Tabi göğüs için bu rapor gerekli miydi orası cidden tartışılır hadi gözlük önemli yolu görcem tabela okuyacaksın falan da göğüs niye? Yarın sıkıntısız halledersin inşallah kuzum.

Yaparsın ya endişe etme pratik yapma şansın yok mu trafiğe kapalı bi alanda falan ? Bana abim ehliyete yazılmadan 1 2 ay önce başlamıştı öğretmeye ben baya biliyor gibi gitmiştim kursa alışmıştım. O zamanlar bekardım ondan abim öğretti evlenince de arabayla pek işim olmadı nereye gideceksek eşimle gider olduk uzun zamandır araba kullanmıyorum eski pratikliğim kalmamış olabilir. 5 sene önce aldım ben ehliyeti şimdi sınavlardaki kurallar değişti mi en ufak birseyde bırakıyorlar mı bilmiyorum. Benim direksiyon derslerim çok güzel geçmişti ama sınav günü heyecandan 2 kere hata yapmıştım. Hocalar geçirmişti beni mesela

Eğer hastane uzak değilse hastaneye git kuxum. Onların hatası. Bu arada geçmiş olsun umarım bi daha başına gelmez
Bende gözlerimi çizdirmiştim. Rahatsızlığın var mı diyince hiç demedim bile onu bende kullanamam sanıyordum ama alışınca iyi kullanıyor insan ya ama ben şuan yatarak yolculuk yaptığım için 2 aydır kullanmıyorum

Oooo 5 sene öncesine göre şimdi ölüm gibi. Mesela parklar sadece 2 hamle işe yapılıyor. Çok saçma. Stop ettirmekte 1 hakkın var ikincide direk iniyorsun. 6-7 aydır kullanıyorum hiç 2 hamlede park etmedim mesela
Yokuşta kalırsan direk iniyorsun falan saçma şeyler

Hastane biraz uzak Sagol cnm

Kizlar 6 hafta once ust bas terlik 76.0 ciktim doktorda simdi kot pantolon tişört yemek yiyip tartildim 79.3 cikti kwndi tartimda ac karna camasirlsrla 78 lwrde cikar o zmn 2.5 3 kilo almışım 3 ayda cokmu normal mi

Park olayı aynıymış yaa 2 hamlede 2 duba arasına park etme zorunluluğu vardı herzaman derslerde park ederdim ay sınav günü resmen dışarıdan bana mudahele ettiler gel gel topla falan rezillikti. Heyecandan olmuştu ama hocamda biliyordu aha dedim kesin kaldım ama öyle olmadı şükür. 1 defa stop ettirme hakkı da yeni kuraldı galiba ben giderken heh demistim şansıma eğer stop ettirirsem kalmam. Allah'tan onu yapmadim önceden hiç stop hakkı yokmuş. Bir de kurnazlık edip sınavda yavaş yavaş gitmiştim turu erken tamamlayınca süre dolması için yarim tur daha falan arttırıyorlardı bunlar hep taktik park etmek zor yaa bende kurstan sonra hiç bilmem 2 hamlede park ettiğimi senin 2 ay iyiymiş ben 1 senedir belki kullanmıyorum. Gerçi bizim araba otomatik şuan ama yine de uzun zaman oldu bi tırsıyorum trafiğe çıkmaya çok zaman geçince Geçmiş olsun aşko ya gözleri çizdirmişsin valla benimde numaram kaç oldu bilmiyorum işte 5 sene önce biri 0.50 idi diğeri 0.75 astigmattı kesin büyümüştür hissediyorum ama gözlük asla kullanamadim

Yok cnm esim gosterir trafiğe cikyorum o kadar kullandım cnm stop ettirmiyorum hic baya surdum uzun mesafe vizir vizir trafikte bikac kez

Kizlar 6 hafta once ust bas terlik 76.0 ciktim doktorda simdi kot pantolon tişört yemek yiyip tartildim 79.3 cikti kwndi tartimda ac karna camasirlsrla 78 lwrde cikar o zmn 2.5 3 kilo almışım 3 ayda cokmu normal mi
Ayda 1 kg için normal diyorlar kuzumm

Yok cnm esim gosterir trafiğe cikyorum o kadar kullandım cnm stop ettirmiyorum hic baya surdum uzun mesafe vizir vizir trafikte bikac kez
Sıkıntı olmaz o zaman zaten kursta da direksiyon dersleri olacak onları ihmal etme o arabaya alışmaya çalış huyunu öğren sınava onunla gireceksin çünkü

Benim önceden alan tanıdıklarım eskiden daha kolaydı diyor kuzum bende bildiğimden değil bizimki de otomatik sınav haricinde hiç manuel kullanmadım, unutmuşum gibi geliyor hatta
Gözlerimi 2 yıl olacak çizdireli ama tekrar bozulmaya başlıyor. Benim 3 ve 3 buçuktu gözlük lens sonra lazer artık liseden beri yorulmuştjm. Şimdi rahatımmm

B Baharyagmuru35

Ay ne güzel gozun aydin canm cok sevindimdarisi bana artik

Yaa bizim zamanımız da da eskiden çok zordu diyorlardı ama bence de şuan daha zordur diye düşünüyorum genelde zaman geçtikçe kolaylaşmaz zorlaşır sanırım. Bir de şey yeni kuraldı benim dönemde kaputu açıp motor kısmında gördüklerimizin ne olduğunu saymak ne ise yaradığını söylemek. Bi orada hata yapmıştım birde parkta zorlanmistim otomatikse zorlanmazsin ya benim endişem manueli unutmak. O daha zevkli

Yaa peki çizdirdikten sonra tekrar bozulma olması normal miymiş acaba? Bunu engellemek için yapacak birşey var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…