2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Al benden de okadar tansiyon, bas donmesi , bulanti ayakta duramama ve halsizlik demekki ilk basta rahat edenler sonradan yasio bzm gbi. Bide bunlar yetmezmis gbi kahve leke geldi canim cok skldii
Niye böyle oldu anlamadim. Ben grip gibiyim o da yaptı heralde cok yorgun vucudum. Geccek kuzum korkma bu da bi süreç 16. Hafta daha da iyi gelcek bize beta iyice düşüyo

Bnm 4.30 du ilaç kullanmadim iki ay sonra 2.7 ye düştü kendi. 3 ten asagı olmasi lazimmis normal dedi
Benim hamile kalmadan önce hap ile 4.2 ye düştü. Hamilelikte olumsuz etkisi olur mu onu merak ettiğim için sormuştum teşekkür ederim

Ben seve seve ablan yada kız kardeşin olabilirim

Benim 5 ferritinim ve hepsini yasıyorum ilaca basladim bu hafta

Günaydınnnn hanımlaaar
Bu sıralar rüyamda sürekli kötü şeyler görüyorum ya hani şu hamileyken korkuturlarmış ya aklıma hep o geliyor daha çok korkuyorum. Sizde de oluyor muuu
Bana da başlarda oluyordu canım ayetel kürsi okuyup yattığımdan beri bir sıkıntım yok sende okuyup yat faydası olur mutlaka

Kizlar benim ikili testte kan sonuclarm hala cikmadi. Bugun doktorla videolu gorustuk ense kalinligi ve burun kemigi normal dedi down sendromundna suphelenmiyorum dedi. Sizce kan sonuclari durumu degistirirmi iki hafta gecti hala cikmadi sinir oldum.
15 inde ultrasona cagirdi bide kan sonuclarin ozamana gelir dedi umarim cinsiyetide bi sekil ogrenirim 16. Hafta olcak cunku Burada 20. Haftada soyluyorlar

Kızlar günaydın. Ben en son 15 inde gittim kontrole. Ayda bir gitmem gerekiyor normalde, bir rahatsızlığımda yok. Ama ben yine gitmek görmek istiyorum Eşim götürmüyor korona var o kadar sık gitmeyelim diyor. Annemde çocuk içinde uyuyup duruyor napcan gidip durmadan diyor.

Gunaydin canim, esin hakli.. eger bir saglik problemin yoksa sukur yokmus birak normal rutinde ilerlesin.. evimizin disi maalesef ciddi tehlikeli

Benim hamile kalmadan önce hap ile 4.2 ye düştü. Hamilelikte olumsuz etkisi olur mu onu merak ettiğim için sormuştum teşekkür ederim
Hamilelikte 2,5 altında olması gerekiyor. Bebek ilk zamanlar trioid hormonu üretemediği için annenin Daha fazla trioid hormonuna ihtiyacı oluyor. Yüksek trioid bebeklerin zihinsel ve bedensel gelişimini olumsuz yönde etkiliyor. İlk aylarda bir miktar yükselmesi normal karşılanabiliyor ancak kesinlikle kontrol edilmeli eğer düzelme olmuyorsa ilaç kullanılmalı.

Bana da başlarda oluyordu canım ayetel kürsi okuyup yattığımdan beri bir sıkıntım yok sende okuyup yat faydası olur mutlaka
Günaydın kuzum. Bugün kötü rüya görmedim Gerçi ordan oraya gittim uyuyamadım belki ondan ama olsun

Bende merak ediyorum bazen evhamlanıyorum hatta iyi midir? Sağlıklı mıdır diye ama cumartesi randevum var o zaman gidicem 2 li için. Bence gitmeyin. Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama vaka sayısı çok arttı. Birde baya şehir efsaneleri dönüyor sayı bu değil hastanelerde yer yok vs diye. Biraz sabredin. Allah korusun. Bu hastalık hamilelerde çok riskli hem bağışıklığımız düşük hemde zaten hamilelikten dolayı akciğerimiz zorlanıyor solunum yolu hastalığı olması çok kötü etkileyebilir. İnşallah biran önce son bulur. Rahat bir nefes alabiliriz.

Ya doktoru degstrsemmi diye dusunmeye basladim . Tmm iyi ama sicak degil sert mizacli insan cekiniyo yani cok rahat edemiyorum ama yardimci oluyor her konuda karar veremiyorum
Benim ilk hamileligimde dr.um çok sıcak kanlı çok yakındı.Ama 36.haftada izne ayrıldı.Kendi riskli bi hamilelik geçiriyordu.Ayni hastanede başka bi dr bulduk.Ama baya soğuktu.Yalniz sezeryan olmasına rağmen harikaydı.Dikisi harikaymış.2gunde ayaktaydım.
Yanı bazılar fazla yakın davranmasana doğumda çok iyi olabiliyor.Bunu da bi düşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…